Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Casius Badkamerspecialist

Badkamer - Helmond

Badkamer - Helmond

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Badkamer in Helmond?

Zoek je een goede badkamerspecialist om een nieuwe badkamer te plaatsen of om een badkamerrenovatie uit te voeren? Gebruik onze gratis dienst en ontvang een aantal vrijblijvende offertes van de beste vakmannen uit de buurt.

Ook wie in Aarle Rixtel, Asten, Bakel, Beek en Donk, Boekel, De Mortel, De Rips, Deurne, Erp, Gemert, Lierop, Lieshout, Mierlo, Ommel, Someren, Veghel, Venhorst of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vakman.

Offertes voor badkamer in Helmond aanvragen

Recente aanvragen uit Helmond

dinsdag 19 januari 2021

Schuifdeur voor douche plaatsen

Goedemiddag, mijn badkamer heeft een nis met een breedte van 1727 mm. Hierin zou ik graag een wand met schuifdeur hebben staan, zodat mijn douche daadwerkelijk is afgesloten en de rest van de badkamer niet nat wordt van de douche. De hoogte van de wand en deur komt niet heel precies, maar zo rond de 1950 of 2000 mm zou perfect zijn. Zouden jullie hiervoor een offerte willen maken?


Badkamer en toilet
woensdag 13 januari 2021

Badkamer renoveren

Ik zoek een vakman die een gemiddelde renovatie kan uitvoeren. Tegelvloer, wandtegels, inloopdouche, toilet(verhoogd), wastafel. (Opties: vervangen verwarming, extra aansluiting wandcontactdoos.) Afmetingen badkamer: 200x240(h245)cm


Badkamer en toilet
dinsdag 05 januari 2021

Douchebak vervangen

Onze douchebak veert door als ik erin sta en komt dan los van de wand en het water kan tussen de douchebak en de tegelwand in. hij zit in een 20cm verhoogde tegelwand maar niet in de muur en er staat een douchwand op kan hij verstevigd worden door er iets via de tegels onder de bak te spuiten anders werkzaamheden: vervangen douchebak 80x80 en demonteren en monteren douchewand en opnieuw inwassen oude voegen in de douchecabine inclusief materiaal (douchebak).


Badkamer en toilet
Offertes aanvragen