Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Laminaat Leggen 2

Vloer - Sittard

Vloer - Sittard

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Vloerlegger in Sittard?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende vloerspecialisten uit je regio die je gratis offertes op maat aanbieden. Een parketvloer leggen of heb je je oog laten vallen op enkele tegels? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Beek, Born, Buchten, Doenrade, Einighausen, Elsloo, Geleen, Grevenbicht, Guttecoven, Jabeek, Koningsbosch, Limbricht, Maria Hoop, Merkelbeek, Munstergeleen, Nieuwstadt, Obbicht, Ohe en Laak, Oirsbeek, Papenhoven, Puth, Roosteren, Schinnen, Schinveld, Spaubeek, Stein, Susteren, Sweikhuizen, Urmond of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vloerspecialist.

Offertes voor een vloerlegger in Sittard aanvragen

Recente vloerklussen uit Sittard

woensdag 31 maart 2021

Egaliseren van vloer

We willen laminaat leggen en denken dat we eerst moeten laten egaliseren. Op de foto zie je bijvoorbeeld dat er wat verschil is waar we de drempels hebben weggehaald.


Vloer leggen en vloeronderhoud
dinsdag 23 maart 2021

Betonvloer carport 40-60m²

Er moet dus een fundering komen van pakweg 6 a 8 cm met vorstrand (graven + bekisting doen we zelf), welke vervolgens netjes gevlinderd moet worden zodat het goed aanvoelt op bv blote voeten in de zomer. Het werk is dus het storten van de fundering, 8 cm met vorstrand: 10.5 bij 3.5 meter (rechthoek vorm). Daarnaast het vlakken/afwerken van de bovenkant. Het zal om tussen de 40-60m² gaan.


Vloer leggen en vloeronderhoud
vrijdag 19 maart 2021

Badkamervloer storten 8m2

Ik wil een nieuwe vloer laten storten in de badkamer (begane grond). Het gaat om ongeveer 8m2. De huidige vloer is gereed om beton te storten.


Vloer leggen en vloeronderhoud
Offertes aanvragen