Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Laminaat Leggen 2

Vloer - Sittard

Vloer - Sittard

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Vloerlegger in Sittard?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende vloerspecialisten uit je regio die je gratis offertes op maat aanbieden. Een parketvloer leggen of heb je je oog laten vallen op enkele tegels? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Beek, Born, Buchten, Doenrade, Einighausen, Elsloo, Geleen, Grevenbicht, Guttecoven, Jabeek, Koningsbosch, Limbricht, Maria Hoop, Merkelbeek, Munstergeleen, Nieuwstadt, Obbicht, Ohe en Laak, Oirsbeek, Papenhoven, Puth, Roosteren, Schinnen, Schinveld, Spaubeek, Stein, Susteren, Sweikhuizen, Urmond of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vloerspecialist.

Offertes voor een vloerlegger in Sittard aanvragen

Recente vloerklussen uit Sittard

vrijdag 08 januari 2021

Gietvloer

Kosten gietvloer ongeveer 50 m2


Vloer leggen en vloeronderhoud
maandag 28 december 2020

Betonvloer zwembad

Goedemiddag. Kunt u mij een offerte mailen voor het storten van een betonvloer. Vloer van 0.20 meter hoog, 11 meter lang en 4,5 meter breed. De zwembadspecialist gaf aan dat de betonvloer met dubbele netten moest zijn.


Vloer leggen en vloeronderhoud
donderdag 19 november 2020

Tegels zetten in keuken

Ik zoek een tegelzetter die ongeveer 3 m2 tegels kan zetten in de keuken. De keuken zal op 14/15 december geplaatst worden. Het zijn tegels van 60 bij 30 cm. De afstand tussen het aanrecht en de bovenkastjes is ongeveer 60 cm. In het te betegelen gedeelte komen 3 stopcontacten en een lichtknop.


Vloer leggen en vloeronderhoud
Offertes aanvragen