Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Pannendak

Dak - Sittard

Dak - Sittard

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Dak in Sittard?

Zoek je een goede dakdekker om dakisolatie te plaatsen of een dakrenovatie uit te voeren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met de beste dakdekkers uit de buurt die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Beek, Born, Buchten, Doenrade, Einighausen, Elsloo, Geleen, Grevenbicht, Guttecoven, Jabeek, Koningsbosch, Limbricht, Maria Hoop, Merkelbeek, Munstergeleen, Nieuwstadt, Obbicht, Ohe en Laak, Oirsbeek, Papenhoven, Puth, Roosteren, Schinnen, Schinveld, Spaubeek, Stein, Susteren, Sweikhuizen, Urmond of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende dakdekker.

Gratis offertes aanvragen voor dak in Sittard

Recente aanvragen uit Sittard

zondag 24 januari 2021

Complete dakrenovatie en asbest verwijderen

Het gaat om een zadeldak van 100 m². Ik wil de pannen laten verwijderen, asbest beschot verwijderen, renovatieplannen aanbrengen, nieuwe pannen, nieuwe goten plaatsen en 2 dakkapellen herstellen.


Dakdekken en dakreparaties
donderdag 21 januari 2021

Nieuw dakgoot zijkant huis

Wij willen graag een indicatie krijgen van de kosten voor het vervangen van de dakgoot aan de zijkant van het huis. Deze is 10m. Er zit waarschijnlijk zink op, indien dat het geval is weer hetzelfde.


Installatie- en leidingwerk
donderdag 14 januari 2021

Verwijderen van asbest en nieuw dak plaatsen

Het dak van de garage (1.5 m2) en het dak van het huis bevat asbest. Graag de asbest van de garage verwijderen en het dak van het huis vervangen (dakpannen). De afmetingen van het grote dak zijn ongeveer 82m2.


Verbouwing
Offertes aanvragen