Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Pannendak

Dak - Sittard

Dak - Sittard

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Dak in Sittard?

Zoek je een goede dakdekker om dakisolatie te plaatsen of een dakrenovatie uit te voeren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met de beste dakdekkers uit de buurt die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Beek, Born, Buchten, Doenrade, Einighausen, Elsloo, Geleen, Grevenbicht, Guttecoven, Jabeek, Koningsbosch, Limbricht, Maria Hoop, Merkelbeek, Munstergeleen, Nieuwstadt, Obbicht, Ohe en Laak, Oirsbeek, Papenhoven, Puth, Roosteren, Schinnen, Schinveld, Spaubeek, Stein, Susteren, Sweikhuizen, Urmond of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende dakdekker.

Gratis offertes aanvragen voor dak in Sittard

Recente aanvragen uit Sittard

maandag 29 maart 2021

Uitbouw 2 lagen boven de grond 280 x 280

Uitbouw van ci 280 x 2.80 meter aan de achterzijde van de woning aan de kant van het vrijstaande deel ( 2 onder 1 kap woning). 2 lagen: of plat dak of het pannendak van de woning doortrekken naar de eerste laag met dakraam ( of dakkapel als die bestaan voor 2.80mtr breed). De aanbouw aansluiten op de, nu nog, vrijstaande garage. Aanbouw afwerken met raam en deur, elektra, water en stuc, op beide woonlagen. Dus incl. Afwerking. Vergunning moet nog even naar gekeken worden. Graag de constructie nog even in overleg. Kozijnen graag van kunststof.


Verbouwing
dinsdag 23 maart 2021

Dakkapel achterzijde

Ik wil een dakkapel aan de achterzijde van ongeveer 5,5 m x 1,5 m met een deel borstwering. Graag inclusief twee draai kiep ramen en twee roosters. De binnenzijde ga ik zelf afwerken. Aan de buitenkant wil ik een keralit/kunststof afwerking.


Dakkapelbouw
maandag 15 maart 2021

Boeiboorden vervangen

Ik zoek iemand die boeiboorden van onze woning kan vervangen. Het materiaal zou ik graag in zink willen. In totaal gaat het om 10 meter.


Dakdekken en dakreparaties
Offertes aanvragen