Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Casius Keukenspecialist

Keuken - Sittard

Keuken - Sittard

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Keuken in Sittard?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende keukenspecialisten uit de regio die je gratis offertes op maat aanbieden. Een nieuwe keuken plaatsen of toch liever een keukenrenovatie? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Beek, Born, Buchten, Doenrade, Einighausen, Elsloo, Geleen, Grevenbicht, Guttecoven, Jabeek, Koningsbosch, Limbricht, Maria Hoop, Merkelbeek, Munstergeleen, Nieuwstadt, Obbicht, Ohe en Laak, Oirsbeek, Papenhoven, Puth, Roosteren, Schinnen, Schinveld, Spaubeek, Stein, Susteren, Sweikhuizen, Urmond of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vakman.

Offertes voor keuken in Sittard aanvragen

Recente opdrachten uit Sittard

woensdag 20 januari 2021

Keukenblad plaatsen

Ik ben op zoek naar een geschikt werkblad voor een (vierkant) verrijdbaar keukeneiland van 1.80m. Dit keukeneiland wordt het centrum van een keuken in de aanbouw van een garage voor zakelijk gebruik. Om de ruimte optimaal te benutten wil ik graag de beste opties hiervoor bekijken, dus ook andere materialen zijn welkom (gewicht is uiteraard belangrijk in deze). Ik heb al een bepaald materiaal in gedachte maar ben de naam even kwijt, als ik contact heb met de vakman zorg ik dat ik het weet. In welke stijl heb je interesse? Modern Moeten er nog andere werken gebeuren? Andere, namelijk:


Keukenmontage en - renovatie
Offertes aanvragen