Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Casius Keukenspecialist Sittard

Keuken - Sittard

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Keuken in Sittard?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende keukenspecialisten uit de regio die je gratis offertes op maat aanbieden. Een nieuwe keuken plaatsen of toch liever een keukenrenovatie? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Beek, Born, Buchten, Doenrade, Einighausen, Elsloo, Geleen, Grevenbicht, Guttecoven, Holtum, Jabeek, Koningsbosch, Limbricht, Maria Hoop, Merkelbeek, Munstergeleen, Nieuwstadt, Obbicht, Ohe en Laak, Oirsbeek, Papenhoven, Puth, Roosteren, Schinnen, Schinveld, Spaubeek, Stein, Susteren, Sweikhuizen, Urmond of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vakman.

Offertes voor keuken in Sittard aanvragen

Recente opdrachten uit Sittard

maandag 20 februari 2023

Kleine werken in de keuken (keukenbladen, kastjes vervangen)

Voor uitbreiding van de keuken zoek ik een een stuk dik betonnen werkblad dat lijkt op het bestaande werkblad. Wat wil je in de keuken laten doen?: Ik wil reparatie(s) uit laten voeren of bijvoorbeeld het werkblad vervangen


Keukenmontage en - renovatie Stein
zaterdag 18 februari 2023

Inductiekookplaat plaatsen, grotere nismaat composiet blad

Inductiekookplaat plaatsen in composiet aanrechtblad. Nismaat iets vergroten. Groep in meterkast aanpassen. Evt In overleg inductiekookplaat leveren.


Keukenmontage en - renovatie Sittard
vrijdag 25 november 2022

Gat groter maken in granieten keukenblad

Wij hebben een natuursteen aanrechtblad en daar moet een gat in vergroot worden, omdat we van het gas naar een inductieplaat willen gaan. Deze plaat past er nu niet in.


Keukenmontage en - renovatie Sittard
woensdag 10 augustus 2022

Keuken nis (graniet) verbreden

Overgang van inbouw gaskookplaat naar inbouw inductie kookplaat. Het bestaande gat is 54x47 en moet 56x49 worden. Het gaat hier om een granieten aanrechtblad van 2cm dik. Dus het gaat erom dat het gat van het granieten aanrechtblad thuis wordt gezaagd.


Keukenmontage en - renovatie Sittard
woensdag 08 juni 2022

Vlakscherm afzuigkap vervangen

Ik heb een ingebouwd vlakscherm van de afzuigkap die drastisch aan vervanging toe is. Het is erg stevig ingebouwd, het zit in kastje en muurtegels. Ik zoek een vakman die dit voor mij kan uitvoeren.


Keukenmontage en - renovatie Guttecoven
zaterdag 29 januari 2022

Vergroten van uitsparing nis in aanrechtblad en ophangen nieuwe afzuigkap

Ik wil in mijn keuken de gaskookplaat vervangen door inductie. De nismaat nu is 48x84 en zou moeten worden 49x 84. Wie kan dit uitvoeren en tegen welke kosten en wanneer zou dit kunnen ? Tevens heb ik in de kelder nog een nieuwe afzuigkap liggen van de vorige bewoners die ik graag opgehangen zou hebben. Wie kan dit uitvoeren en tegen welke kosten en wanneer zou dit kunnen ?


Keukenmontage en - renovatie Koningsbosch

Keuken in regio Sittard

Andere klussen in Sittard

Offertes aanvragen