Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Casius Badkamerspecialist

Badkamer - Nieuw Vennep

Badkamer - Nieuw Vennep

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Badkamer in Nieuw Vennep?

Zoek je een goede badkamerspecialist om een nieuwe badkamer te plaatsen of om een badkamerrenovatie uit te voeren? Gebruik onze gratis dienst en ontvang een aantal vrijblijvende offertes van de beste vakmannen uit de buurt.

Ook wie in Abbenes, Beinsdorp, Buitenkaag, De Zilk, Kaag, Leimuiden, Lisse, Lisserbroek, Nieuwe Wetering, Oude Wetering, Weteringbrug of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vakman.

Offertes voor badkamer in Nieuw Vennep aanvragen

Recente aanvragen uit Nieuw Vennep

maandag 22 maart 2021

Badkamer renovatie

De spullen die ik wil gaan aanschaffen zijn: vloertegels, wandtegels, badkamermeubel + kraan, badkamerkast, toilet + reservoir, douchewand + douchedeur, verlichte ronde spiegel, regendouche met kraan, radiator, thermostaatkraan, drain. Wij zullen voor het slopen zorgen en voeren zelf het afval af. Ik ontvang graag een offerte voor de badkamerrenovatie, incl de benodigde tegellijm, tegelvoegsel, kitten en alle benodigde leidingen en aansluitmaterialen, etc. De werkzaamheden zijn het verlengen en wegwerken van alle leidingen, het betegelen van de vloer (+/- 5,5 m2) en de wand (+/- 19 m2), alles monteren wat hierboven staat, aansluiten, afkitten, afwerken en het plafond stuken/aansmeren. De wanden zijn denk ik kalkzandsteen?


Badkamer en toilet
woensdag 03 maart 2021

Inloopdouche ipv bad en douche

Verwijderen bad en douche. Opbouw van verhoging voor de inloopdouche. Tegelwerk wanden (ong. 6,25 m2) en vloer op verhoging (ong. 2,5 m2). Verplaatsen huidige kraanleiding. Plaatsen douchescherm en douchekraan.


Badkamer en toilet
donderdag 14 januari 2021

Badkamer verplaatsen/omleggen

Wij hebben een bod gedaan op een huis, waarbij wij de badkamer willen uitbreiden naar de aangrenzende slaapkamer. Ook moet het plafond verlaagd worden voor spotjes. Het toilet blijft op dezelfde plek. De deur naar de slaapkamer moet worden dicht gemaakt. Hier komt de inloopdouche tegenaan. Deze wordt gecreeerd door een muurtje op te bouwen als afscherming, in het verlengde van de muur van de huidige badkamer. Eventueel willen wij vloerverwarming in de badkamer laten aanleggen. Afhankelijk van de kosten. Zie bijlage voor plattegrond met instructies. Prijs is ter indicatie van de totale verbouwingskosten.


Badkamer en toilet
Offertes aanvragen