Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Tuinonderhoud Bosmaaier

Tuin - Hoorn

Tuin - Hoorn

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuinwerkzaamheden in Hoorn?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Hoorn die je gratis offertes op maat aanbieden. Een nieuw terras, een andere schutting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Abbekerk, Andijk, Avenhorn, Beets, Benningbroek, Berkhout, Blokker, Bovenkarspel, De Goorn, De Weere, Enkhuizen, Grootebroek, Hauwert, Hem, Hoogkarspel, Hoogwoud, Kreileroord, Lambertschaag, Lutjebroek, Medemblik, Middenmeer, Midwoud, Nibbixwoud, Oosterblokker, Oostwoud, Opmeer, Opperdoes, Scharwoude, Schellinkhout, Sijbekarspel, Spanbroek, Spierdijk, Twisk, Venhuizen, Wervershoof, Westwoud, Wijdenes, Wognum, Zwaag, Zwaagdijk of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Hoorn

dinsdag 05 oktober 2021

Winterklaar maken van mijn tuin (~50m2)

Door mantelzorgomstandigheden is mijn tuin behoorlijk verwaarloosd. Verwijderen gulden roede en verwilderde bramen. Nader plan maken en uitvoeren van herinrichting wallekant na herstel beschoeiing, 6 wilgen knotten. Taxushaag snoeien. Nader bespreken en uitvoeren van werkzaamheden na schouwen van de tuin.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zwaag
maandag 04 oktober 2021

Schutting plaatsen (40m)

Graag willen wij een offerte opvragen voor het plaatsen van een schutting. Het betreft een schutting met een totale lengte van circa 40 meter, momenteel staat er niks. Liggende zwarte planken afgewisseld met betongaas delen. Afhankelijk van de lengte van de planken denken wij aan een verhouding van 3:1. Bijvoorbeeld 3 meter hout, 1 meter gaas, 3 meter hout enz... Wij wonen in een open landschap dus de schutting zal veel wind vangen en moet dus goed verankerd zijn in de grond. Graag vernemen wij de prijs en de levertijd van u.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Westwoud
zondag 05 september 2021

Snoeiwerk en verwijderen van onkruid

Ik zoek iemand die met mij de tuin iets minder wild kan maken. Er moet flink gesnoeid worden en een hoop onkruid verwijderd. Ik heb geen idee wat de oppervlakte is van de tuin, indien nodig zou ik wel wat fotos kunnen opsturen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Hem
vrijdag 03 september 2021

Plaatsen Tuinpoort

Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor het plaatsen van een grenen tuinpoort tussen twee houten bergingen in de achtertuin.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Hoogkarspel
dinsdag 31 augustus 2021

Het ophogen en betegelen van de voortuin+achtertuin. Ook het plaatsen van de een schutting in de ach

Ik wil graag dat de achtertuin word opgehoogd en word betegeld. Ik wil ook graag dat er een nieuwe schutting (alleen achter) word geplaatst . Achtertuin is + 66 m2 . Ik wil graag dat de voortuin word opgehoogd + betegeld, de voortuin is +12m2.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Hoorn
zondag 01 augustus 2021

Onderhoudvrije tuin aanleggen

Wij willen de achtertuin . Laten renoveren. Nieuwe bestrating en planten bakken. En goede afwatering. En als het binnen ons budget past een overkapping.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Hem
zaterdag 24 juli 2021

Voortuin renoveren

Gaat om +/- 28 vierkante meter. Onderhoudsvrij, met stalen tuinhek. Huidige tuin leegmaken en afvoeren.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Midwoud
dinsdag 20 juli 2021

Schuttingspoort plaatsen

We hebben een nieuwbouw pand gerealiseerd. Er zijn inmiddels al 2 grote palen van 20x20 cm geplaatst in de grond met een tussenafstand van 6 mtr. Hiervoor willen we graag een geautomatiseerde schuif poort. Het liefst van eiken hout. Naar welk type poort ben je op zoek?: klassieke / landelijke maatwerk poort Welk type bediening wens je?: elektrisch (schakelaar, klavier, afstandsbediening,..) In welk materiaal heb je interesse?: hout Welk type toegangspoort wil je plaatsen?: schuifpoort of schuifhekken Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Tuinaanleg en tuinonderhoud Hem
zondag 27 juni 2021

Schutting plaatsen 15m

Wij willen aan 1 kant de schutting vernieuwen het is ong 15m incl deur.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Andijk
woensdag 16 juni 2021

Schutting laten plaatsen

Het plaatsen van een vurenhouten of douglas houten schutting met betonpalen voor een woningblok van 7 woningen. Mogelijk op korte termijn en collectieve prijs. 54 meter totaal


Tuinaanleg en tuinonderhoud Blokker
maandag 07 juni 2021

Uitgraven en ophogen tuinen bij nieuwbouw woningen (12)

Wij hebben een nieuwbouw woning en willen met de hele straat (12 woningen) graag de tuin 10 tot 20 cm laten afgraven, afvoeren grond en ophogen met 10 tot 20 cm ophoogzand. Smalle voortuinen en de achtertuinen hebben kleigrond geloof ik. Tezamen is het circa 855 m2. De tussenwoningen hebben een achtertuin van circa 50 - 60 m2. De hoekwoningen hebben achtertuin van circa 80 - 90 m2 Er is haast bij. Graag ontvangen wij een prijsindicatie zodat ik dit kan doorgeven aan de buren. Het kan zijn dat er buren zijn die meer wensen hebben of meer diensten willen afnemen, maar voor nu gaat het alleen om de afgraaf en ophoging. Vriendelijke bedankt!


Tuinaanleg en tuinonderhoud Blokker
zaterdag 05 juni 2021

Schutting plaatsen

Ik wil graag een schutting laten neerzetten. 11 schutting delen, van 180 bij 180 cm. 1 tuindeur, 15 palen van 300 cm. 2 schutting delen mogen gezaagd worden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Hoorn
maandag 31 mei 2021

Elektrische houten poort plaatsen

Wij willen een elektrische houten poort, in totaal is het ongeveer 6 meter breed. Het moet geen dichte poort zijn. Deze poort moet worden aangeschaft door de vakman. op dit moment staat er niks.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Andijk
dinsdag 25 mei 2021

Een steenmotief schutting plaatsen

Ik zoek een specialist die een nieuwe schutting met steenmotief kan plaatsen, kleur 9001, lengte 4m hoogte 2m. Graag dubbelzijdig opleveren. De oude schutting verwijderen we zelf.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Hoogwoud
zondag 16 mei 2021

Inrichting tuin nieuwbouw

ik wil graag een nieuwe tuin aanleggen die onderhoudsvrij is. oppervlakte bedraagt ca. 115 m2 zie bijlage situatietekening. het gaat om bouwnummer 51, de gestippelde uitbreiding achterzijde wordt gerealiseerd. Daarnaast wil ik een keerwand aanleggen lang het water.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Hoorn
donderdag 22 april 2021

Terras bestraten 25m2

Wij willen ons huidig terras laten bestraten met 50x50x4 tegels. Huidig terras ligt op aarde. Er moet dus worden afgegraven (kleigrond) en er moet een zandbed komen. De afmetingen zijn: 7.25m x 3.50m. Het verwijderen en afvoeren van de huidige tegels is optioneel.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Twisk
donderdag 22 april 2021

Onderhoudsvrije tuin 45m²

Wij willen een onderhoudsvrije tuin. Dat wil zeggen; Alles wat er nu ligt moet er uit, en er moet tegelwerk terug voor in de plaats komen. Oppervlak is totaal 45m² (voor en achtertuin) met voor en achter 60 cm hoge plantenbakken. Zie ook de bijlage voor wat we uiteindelijk willen hebben. Qua tegelwerk dachten we aan grote zandkleurige tegels. Ook hebben we een nieuwe goot, opsluitbanden en plantenbakken nodig.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Hoorn
donderdag 25 maart 2021

Fundering tuinmuur

Wij zijn aan het oriënteren om een tuinmuur te plaatsen als afscheiding met de buren. Op deze plaats staat nu een haag. Tuinmuur zelf zou dan 12,5 meter lang zijn en 2,5 meter hoog. Hiervoor hebben we dan een fundering nodig om de muur op te zetten. We zouden dus graag een offerte ontvangen voor de fundering te laten plaatsen van de muur.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Bovenkarspel
zondag 14 maart 2021

Tuin bestrating

Wij willen graag een nieuwe tuin laten aanleggen van 50 vierkante meter die onderhoudsvrij is. (Tuin bestrating) Foto's van de tuin staan op funda


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zwaag
vrijdag 26 februari 2021

500 m² gras, 225 m² grindpad en 70 m² terras/pad aanleggen

Wij gaan een boerderij bouwen. Hierbij moet een oprij pad komen van ongeveer 5/6 meter breed en 41 meter lang. Voorkeur heeft castle grind. Er moet 500 m² gras worden gelegd (dit mag gewoon gezaaid worden, maar nog wel geëgaliseerd worden) Er moet een terras worden aangelegd van 35 m², tegels schaf ik graag in overleg aan. Ook moet er nog een pad worden gelegd naar achteren in de tuin, dit mag gewoon bestraat worden met dezelfde stenen als het terras. Dit pad is ook circa 35 m². Uitvoer zal in maart/april volgend jaar zijn denk ik. Ik ontvang graag van alle werkzaamheden een gespecificeerde offerte.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Hoorn
zondag 03 januari 2021

Onderhoudsvrij ruimte in tuin

Wij willen graag ruimte creëren weinig onderhoud. Fietsen en containers uit zicht. 36 m2. Grote tegels. Eigenlijk het plaatsen van een tuin. Ook het plaatsen van een soort afdak (hout), waar de fietsen onder kunnen staan. Hele tuin bekleed met tegels. Schutting kan blijven staan. De tegels gaan wij zelf aanschaffen, deze moeten alleen gelegd worden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Enkhuizen
vrijdag 01 januari 2021

10 meter schutting plaatsen

Ik wil 10 meter schutting waarvan de eerste 4 meter 180 hoog en de laatste 6 meter is laag dus aflopend met betonnen look palen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zwaag
zondag 01 november 2020

Poort plaatsen voor tuinhek

Ik wil voor een tuinhek van 10 meter een nieuwe poort laten plaatsen. Het moet een poort met standaard maten zijn. Graag ontvang ik een offerte.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Hauwert
zaterdag 03 oktober 2020

Tuindeur installeren

Wij willen graag een tuinhek/deur laten plaatsen van hout. Precies zoals op de foto die ik mee stuur. De tuindeur is al aangeschaft.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zwaag
vrijdag 18 september 2020

Snoeien Esdoorn

Graag wil ik een offerte aanvragen voot het snoeien van onze Esdoorn.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Grootebroek
vrijdag 18 september 2020

Buxus verwijderen (een perk vol)

In de voortuin zijn dode buxus boompjes die ik graag wil laten verwijderen. Het is ongeveer 4,5m x 5m. In de bijlage heb ik een foto toegevoegd.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Wognum
zaterdag 29 augustus 2020

Het plaatsen van een 26 meter lange hout/beton schutting

Het gaat om het plaatsen van een hout beton schutting +/- 26 meter, geen hoeken, het is één lengte. We willen deze wel van een goede kwaliteit hebben. Er staat nu een coniferenhaag. Graag apart offreren wat het kost om deze haag te verwijderen en afvoeren. Mocht dit erg duur uitvallen wil ik dit wellicht zelf oppakken. We willen graag 2 beton reliëfplaten van 50 cm hoogte aan de onderkant met betonnen palen. De schutting zelf mag 1,50 hoog zijn dus dan komt de schutting uit op een totale hoogte van 2 meter.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Grootebroek
zondag 23 augustus 2020

Renovatie van de oprit

Graag zouden wij een prijsindicatie ontvangen voor het renoveren van onze oprit. We willen graag een combinatie van tegels en grote witte kiezelstenen. Daarnaast 2 nieuw te planten bomen en wat grassoorten in verhoogde borders. Het gaat om 65 m2. In de bijlagen een foto van voor, een impressie van ons idee en een plattegrondje van ons idee. Wellicht kunt u ook een indicatie geven wanneer u kunt beginnen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Hoorn
zondag 02 augustus 2020

Buxushaag verwijderen

Ik wil graag een buxushaag in voortuin laten verwijderen. Het is ongeveer 8 meter lang.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Hoorn
maandag 27 juli 2020

Buxushaag verwijderen

Ik wil een buxushaag van 6 meter laten verwijderen en af laten voeren en ik ben benieuwd naar wat dit kost.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Hoorn

Tuin in jouw regio

Andere klussen in Hoorn

Offertes aanvragen