Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Hovenier tuin Hoorn

Tuin - Hoorn

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuinwerkzaamheden in Hoorn?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Hoorn die je gratis offertes op maat aanbieden. Een nieuw terras, een andere schutting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Abbekerk, Andijk, Avenhorn, Beets, Benningbroek, Berkhout, Blokker, Bovenkarspel, De Goorn, De Weere, Enkhuizen, Grootebroek, Hauwert, Hem, Hoogkarspel, Hoogwoud, Kreileroord, Lambertschaag, Lutjebroek, Medemblik, Middenmeer, Midwoud, Nibbixwoud, Oosterblokker, Oostwoud, Opmeer, Opperdoes, Scharwoude, Schellinkhout, Sijbekarspel, Spanbroek, Spierdijk, Twisk, Venhuizen, Wervershoof, Westwoud, Wijdenes, Wognum, Zwaag, Zwaagdijk of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Hoorn

dinsdag 09 augustus 2022

Voor en achtertuin aanleggen

Oprit van naast het huis (17x3m) opgevuld met grind met grindmatten en worteldoek. Langs de zijkant (10 m beide zijden) en de voorkant (8m) van het huis een beton tegelpad (7m) met pad naar de straat. Voor het huis (7x8m) grindstroken afgewisseld met groenstroken. Afmetingen zijn ongeveer.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Wognum
donderdag 28 juli 2022

Tuin afgraven

Het gaat om het afgraven van de tuin. De tegels halen we er zelf uit. Op de plekken waar tegels komen graag zand aanvoeren/vlakken en op de plekken waar gras komt alleen de grond omscheppen en vlakken.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zwaag
zondag 10 juli 2022

Coniferen verwijderen (15m hoog)

Ik heb ongeveer 15 meter grote coniferen. Die moeten verwijderd worden met een kleine graafmachine. Ze zijn wel moeilijk te bereiken. Moet helaas gedeeltelijk door het gemeente park.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Hoorn
donderdag 30 juni 2022

Schanskorven + houten panelen plaatsen 17m

Zoek een vakman die schanskorven + houten panelen kan plaatsen als erf scheiding. Het gaat om zo'n 17 meter.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Wervershoof
donderdag 30 juni 2022

Schanskorf plaatsen 5m

Schanskorf achtertuin aan achterkant (wegzijde). Tuin is 5 meter breed. Gekozen hiervoor vanwege geluidsoverlast drukke weg. Mogelijk dat deze schanskorf het geluid iets kan dempen. 2 meter hoog.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Hoorn
woensdag 29 juni 2022

Houten draaipoort plaatsen(2,5m breed)

Zoek een vakman die een houten draaipoort kan plaatsen. De poort moet maximaal 2,5m breed worden. Er hoeft niks verwijdert te worden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Nibbixwoud

Tuin in regio Hoorn

Andere klussen in Hoorn

Offertes aanvragen