Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Tuinonderhoud Bosmaaier

Tuin - Hoorn

Tuin - Hoorn

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuinwerkzaamheden in Hoorn?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Hoorn die je gratis offertes op maat aanbieden. Een nieuw terras, een andere schutting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Abbekerk, Andijk, Avenhorn, Beets, Benningbroek, Berkhout, Blokker, Bovenkarspel, De Goorn, De Weere, Enkhuizen, Grootebroek, Hauwert, Hem, Hoogkarspel, Hoogwoud, Kreileroord, Lambertschaag, Lutjebroek, Medemblik, Middenmeer, Midwoud, Nibbixwoud, Oosterblokker, Oostwoud, Opmeer, Opperdoes, Scharwoude, Schellinkhout, Sijbekarspel, Spanbroek, Spierdijk, Twisk, Venhuizen, Wervershoof, Westwoud, Wijdenes, Wognum, Zwaag, Zwaagdijk of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Hoorn

donderdag 25 maart 2021

Fundering tuinmuur

Wij zijn aan het oriënteren om een tuinmuur te plaatsen als afscheiding met de buren. Op deze plaats staat nu een haag. Tuinmuur zelf zou dan 12,5 meter lang zijn en 2,5 meter hoog. Hiervoor hebben we dan een fundering nodig om de muur op te zetten. We zouden dus graag een offerte ontvangen voor de fundering te laten plaatsen van de muur.


Tuinaanleg en tuinonderhoud
zondag 14 maart 2021

Tuin bestrating

Wij willen graag een nieuwe tuin laten aanleggen van 50 vierkante meter die onderhoudsvrij is. (Tuin bestrating) Foto's van de tuin staan op funda


Tuinaanleg en tuinonderhoud
vrijdag 26 februari 2021

500 m² gras, 225 m² grindpad en 70 m² terras/pad aanleggen

Wij gaan een boerderij bouwen. Hierbij moet een oprij pad komen van ongeveer 5/6 meter breed en 41 meter lang. Voorkeur heeft castle grind. Er moet 500 m² gras worden gelegd (dit mag gewoon gezaaid worden, maar nog wel geëgaliseerd worden) Er moet een terras worden aangelegd van 35 m², tegels schaf ik graag in overleg aan. Ook moet er nog een pad worden gelegd naar achteren in de tuin, dit mag gewoon bestraat worden met dezelfde stenen als het terras. Dit pad is ook circa 35 m². Uitvoer zal in maart/april volgend jaar zijn denk ik. Ik ontvang graag van alle werkzaamheden een gespecificeerde offerte.


Tuinaanleg en tuinonderhoud
Offertes aanvragen