Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Tuinonderhoud Bosmaaier

Tuin - Harlingen

Tuin - Harlingen

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuinwerkzaamheden in Harlingen?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Harlingen die je gratis offertes op maat aanbieden. Een nieuw terras, een andere schutting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Achlum, Franeker, Herbaijum, Kubaard, Midlum, Oosterbierum, Pingjum, Schettens, Sexbierum, Spannum, Terschelling Midsland, Terschelling West, Tzummarum, Westhoek, Wijnaldum of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Harlingen

woensdag 15 april 2020

Graszoden laten leggen

Wij willen in onze tuin graszoden laten leggen de opervlakte is plusminus 20 vierkante meter. Er moet wel een stukje afgegraven worden want het is niet helemaal egaal.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Harlingen
donderdag 26 september 2019

Achtertuin nieuwbouw woning afgraven en opvullen met zand

Wij hebben een nieuwbouw woning welke half november word opgeleverd. Nu hebben wij last van riet in deze tuin en wouden wij graag onze tuin laten afgraven +/- 30 cm en laten opvullen met zand. Het gaat om ongeveer 110 m2


Tuinaanleg en tuinonderhoud Harlingen
zaterdag 06 april 2019

Afvoeren huidige schutting en nieuwe leveren en plaatsen

Ik ga de huidige schutting zelf verwijderen. Deze moet afgevoerd worden door de vakman. Daarbij wil ik mij laten adviseren over een nieuwe schutting die geleverd moet worden door de vakman. Mijn voorkeur gaat uit naar houten met beton of grenen hout. Afmeting bedraagt 12 meter, zonder poort. De tuin is goed toegankelijk om het eea af te voeren.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Achlum
dinsdag 26 februari 2019

Grasveld bestraten

Ik wil ons grasveld laten bestraten. Betreft een klein oppervlakte van 7 vierkante meter. De bestrating moet dezelfde soort zijn als welke wij al reeds geplaatst hebben. (Afmetingen 20 x 20 cm). Stenen en zand niet in bezit.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Harlingen
donderdag 24 januari 2019

Tuin leeghalen en zand storten

Ik wil mijn tuin laten afgraven. De tuin bevat gras en stenen en dat wil ik afgevoerd hebben om erna zand te laten storten. De tuin is ongeveer 49 m2.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Pingjum
woensdag 02 januari 2019

Aanleg terras, borders, walbeschoeiing, steiger en snoeiwerk

Ik wil mijn tuin laten renoveren. Tuin is 14 bij 35 meter. Ik wil graag hardhouten walbeschoeiing met steiger: 14 meter lang 1,5 meter diep en 0,5 meter boven water niveau. daarboven graag hardhouten steiger 1 meter diep. Verder graag aanleg tuinterras met bestrating ongeveer 36 m3, aanleg borders, groot snoeiwerk, tuin ligt 1 meter hoger dan stijger. Materialen en definitief ontwerp in overleg. Verder zou ik graag de mogelijkheden horen voor het aanleggen van een insteekhaven 3,5 bij 8 meter ( 1 meter diep) met walbeschoeiing.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Harlingen
dinsdag 05 juni 2018

Gazon door kunstgras vervangen

We gaan zelf ons oude gazon (65 m2) verwijderen en er een zandbed in leggen. Van u verwacht ik het leggen en afwerken, zoals het hoort.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Harlingen
zondag 01 april 2018

Schutting, houten borders, houten terras en bestrating vervangen

Ik wil graag een (de wit geschilderde) schutting vervangen, twee houten borders vervangen, een houten verhoogd terras vervangen of verwijderen en de tuin ophogen met zand en bestraten. De tuin is ongeveer 8 bij 15 meter.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Achlum
maandag 12 maart 2018

Tuin omploegen en egaliseren

Graag zou ik willen weten wat de kosten zijn als jullie mijn tuin omploegen en egaliseren. Het gaat om een tuin van 20 meter lang en 9 meter breed.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Sexbierum
maandag 25 september 2017

Nieuwe schutting plaatsen

Met de storm op 13 september is mijn schutting omgewaaid en niet meer te herstellen. Ik mag daarom van mijn verzekeringsmaatschappij een nieuwe schutting plaatsen. Het omgewaaide deel bestaat uit 9 schuttingdelen. Ik zou nu graag palen willen hebben met getimmerd hout ertussen. Ik wil graag hardhouten palen ertussen. De huidige poortdeur kan blijven waar hij is. Zou u een offerte kunnen maken?


Tuinaanleg en tuinonderhoud Harlingen
donderdag 08 juni 2017

Volledige schutting laten plaatsen

Het plaatsen van een schutting van dertien meter met een hoek erin. Voor mij en de buren samen. Er moeten daarom ook twee aparte deuren in verwerkt worden. Een traditionele houten schutting met horizontaal geplaatste planken. Graag ontvang ik eerst een indicatie van de kosten.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Harlingen
zondag 23 april 2017

Walsbeschoeiing vervangen

Bij onze boerderij hebben we een walsbeschoeiing die vervangen moet worden. Lengte is 40 meter. Er zit 1 afvoer (HWA) in. Ook zit er zo'n 6 meter voor het eind een knik in. Het is een sloot (klein vaarwater). Hoogte van de walsbeschoeiing moet ongeveer 60 cm boven het wateroppervlak, de diepte in het water onbekend. Het ter plekke beoordelen van de situatie is mogelijk/gewenst. De komende week is er elke dag iemand aanwezig. De klus eventueel te combineren met het aanleggen van een vlonder (5 x 3 meter) aan een kikkersloot. Ongeveer 50 cm boven het water. 5 meter is aan de waterkant, met opstaande rand van ongeveer 1 meter (aan 3 kanten). Graafwerk hiervoor is dan al gedaan. De aanleg van de vlonder is mede afhankelijk van beide offertes.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Franeker
dinsdag 11 april 2017

Stevige schutting laten plaatsen

Er moet aan 1 kant een standaard, maar stevige schutting geplaatst worden. Het is 1 lange rechte kant van ongeveer 9 meter lang. De oude schutting moet ook worden weggehaald en er moet een deur tussen de nieuwe schutting geplaatst worden. Deze deur moet van het zelfde hout zijn als de schutting. Graag een offerte van wat dit ongeveer gaat kosten. U begrijpt dat we ook bij andere firma's een offerte laten maken dus hou het graag redelijk.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Midlum
maandag 13 maart 2017

Tuin afgraven, egaliseren en ophogen met tuinaarde

Ik wil mijn tuin van ongeveer 60 m2 graag laten afgraven, egaliseren en ophogen met tuinaarde. De tuin is nu grotendeels van klei. De tuin is moeilijk bereikbaar met grote machines. De doorgang naar de tuin is ongeveer 1.50 meter breed.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Franeker
zaterdag 01 oktober 2016

Tuin aanleggen bij nieuwbouwwoning

Tussen juli en september 2017 wordt onze nieuwbouwwoning opgeleverd. Graag willen wij de achtertuin laten aanleggen door een vakman. In deze aanvraag stuur ik de foto's van de afmetingen van de tuin en een voorbeeld hoe wij de achtertuin voor ogen hebben. We willen zoals u op de foto ziet ook graag een tuinhuis (berging met overkapping waar we onze loungeset kwijt kunnen). Daarnaast willen we zoals u op de voorbeeld ziet ook borders met 2 grasveldjes met een looppad daarnaast.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Harlingen
vrijdag 29 juli 2016

Kunststof tuinschermen plaatsen

Het betreft een offerte aanvraag voor het laten plaatsen van 4 kunststof tuinschermen. Voor de nieuwe palen heb ik paalpunten aangeschaft. Er hoeft geen oude schutting te worden verwijderd.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Franeker
maandag 04 juli 2016

Planken schutting laten maken

Wij zouden graag een schutting willen laten plaatsen van 12 meter lang en 6 meter breed aan de achterzijde met schuttingdeur. Geen complete schuttingdelen, maar met losse planken (hardhout).


Tuinaanleg en tuinonderhoud Franeker
woensdag 08 juni 2016

Houten schommels en rubber tegels aanbrengen

Ik wil graag een houten schommel in de tuin voor mijn dochter. Er moeten tegels uitgehaald worden en rubber tegels komen er voor in de plaats. Een houten schommel moet ik nog kopen en die moet dan geplaatst worden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Harlingen
zondag 24 april 2016

Coniferenhaag snoeien

De coniferenhaag dient gesnoeid te worden. Het is in totaal 55 meter aan coniferen. Ze zijn ongeveer 2 meter hoog en 60 cm breed. Voornamelijk de buitenkant moet gesnoeid worden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Tzummarum
maandag 18 april 2016

Tuinonderhoud

Grasmaaien/omspitten/boomsnoeien.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Franeker
vrijdag 01 april 2016

Hardhouten damwand plaatsen en grond aanvullen

Ik wil graag een damwand laten plaatsen, inclusief grond ophogen en inzaaien. Oude struiken uithalen en afvoeren over een lengte van 25 meter. Hardhout, wanddikte 4 centimeter.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Sexbierum
dinsdag 06 oktober 2015

Damwand vervangen langs een vaart

Wij willen onze damwand van ca. 20 meter vervangen. Aan toeristische vaart, geen beroepsscheepvaart.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Franeker
zondag 20 september 2015

Tuinhuis en schutting plaatsen

Een schutting en tuinhuis plaatsen: Eerst een nieuwe schutting plaatsen over de hele breedte van de tuin. Dat is ongeveer 8 meter. Een gepotdekselde schutting van Red Cedar. Dan het oude tuinhuisje van 2.5 x 2.5 meter afbreken en een nieuw tuinhuis van 3 x 4 meter opbouwen en plaatsen. Ook de fundering uitbreiden; een paar struiken eruit, egaliseren en tegels leggen. Mogelijk ook nog een stuk terras vervangen. Dat moet dan zo gelegd worden dat daar geen onkruid meer kan groeien.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Franeker
woensdag 15 april 2015

Grond afgraven in de achtertuin

Wij zijn momenteel bezig met het opknappen van onze achtertuin. De schutting en de bestrating is klaar, nu moeten er nog nieuwe grasmatten in. Dat ga ik zelf doen. Het afgraven van de huidige grasmat, het afvoeren, nieuwe grond aanbrengen en egaliseren, circa 45 m2, wil ik laten doen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Franeker
woensdag 04 februari 2015

Tuin leeg laten halen

Afgraven en laagje nieuwe grond. Gaat om plus minus 120 vierkante meter waarvan nu al veel is bestraat. Deze bestrating gaat eruit. Er zit een boomstronk in en een hogere boomstronk.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Franeker
maandag 15 september 2014

Dode bomen afzagen en afvoeren

10 dode bomen met een gemiddelde diameter van 20 cm en ongeveer 10 meter hoog afzagen. Deze bomen graag afzagen op ongeveer 2,5 meter hoogte en het afval ook afvoeren.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Tzummarum
donderdag 19 juni 2014

Nieuwe schutting plaatsen

Ik wil graag een nieuwe schutting plaatsen van impregneer hout 12 meter lang 180 cm hoog alvast bedankt


Tuinaanleg en tuinonderhoud Sexbierum
woensdag 18 juni 2014

Geimpregneerde schutting plaatsen

Er dient 12 meter geïmpregneerde schutting plus palen geleverd en geplaatst te worden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Sexbierum
dinsdag 22 april 2014

Voortuin volledig afgraven

Volledig afgraven van een voortuin. Bomen zijn omgezaagd. Het is ongeveer 8 bij 5 meter. Het is de bedoeling dat hij afgegraven wordt zodat ik er zelf weer wat van kan maken. Alleen afgraven en afvoeren.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Franeker
vrijdag 21 februari 2014

Herplaatsen van schutting na storm

Vanwege een storm is onze schutting omgewaaid. Graag zouden wij een offerte willen voor het demonteren van de oude en plaatsen van een nieuwe schutting met gazen matten. Zie foto, het gaat om een soort pergola. We regelen zelf het materiaal.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Tzummarum

Tuin in jouw regio

Andere klussen in Harlingen

Offertes aanvragen