Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Pannendak

Dak - Hoorn

Dak - Hoorn

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Dak in Hoorn?

Zoek je een goede dakdekker om dakisolatie te plaatsen of een dakrenovatie uit te voeren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met de beste dakdekkers uit de buurt die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Abbekerk, Andijk, Avenhorn, Beets, Benningbroek, Berkhout, Blokker, Bovenkarspel, De Goorn, De Weere, Enkhuizen, Grootebroek, Hauwert, Hem, Hoogkarspel, Hoogwoud, Kreileroord, Lambertschaag, Lutjebroek, Medemblik, Middenmeer, Midwoud, Nibbixwoud, Oosterblokker, Oostwoud, Opmeer, Opperdoes, Scharwoude, Schellinkhout, Sijbekarspel, Spanbroek, Spierdijk, Twisk, Venhuizen, Wervershoof, Westwoud, Wijdenes, Wognum, Zwaag, Zwaagdijk of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende dakdekker.

Gratis offertes aanvragen voor dak in Hoorn

Recente aanvragen uit Hoorn

maandag 18 januari 2021

De begane grond uitbouwen de achtertuin in

Wij willen aan de achterkant van de woning een uitbouw van 2,5m bij 4,85m. De houten openslaande deuren willen we opnieuw gebruiken. Wel willen we aan weerszijde ramen. Een daklicht/lichtkoepel. 2 dubbele stopcontacten en de muren/plafond sausklaar. De radiotoren hoeft niet verplaatst te worden. Het betreft een tussenwoning die bereikbaar is per achterom. Graag gebruik maken van gemetselde bouw en we willen dat de aannemer de fundering regelt. De woning is bereikbaar per achterom.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw
donderdag 14 januari 2021

Vervangen gipsplaten en radiator ophangen na waterschade

Na een lekkage van het plafond/dak zijn de gipsplaten in het appartement aangetast en wil ik graag een offerte voor het vervangen hiervan. (zie foto's) Daarnaast is door het water de ophanging van een radiator uit deze muur getrokken en dient deze ook vervangen te worden.


Installatie- en leidingwerk
dinsdag 12 januari 2021

Dakbedekking vervangen

Ik wil graag nieuw dakbedekking laten plaatsen. Zit te denken aan EPDM, gaat om 15 m2 ongeveer.


Dakdekken en dakreparaties
Offertes aanvragen