Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Tuinonderhoud Bosmaaier Heerhugowaard

Tuin - Heerhugowaard

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuinwerkzaamheden in Heerhugowaard?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Heerhugowaard die je gratis offertes op maat aanbieden. Een nieuw terras, een andere schutting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Barsingerhorn, Broek op Langedijk, Dirkshorn, Haringhuizen, Hensbroek, Kolhorn, Lutjewinkel, Nieuwe Niedorp, Noord-Scharwoude, Obdam, Oudkarspel, Schagen, Sint Maarten, Sint Pancras, 't Veld, Tuitjenhorn, Waarland, Warmenhuizen, Winkel, Zuid-Scharwoude of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Heerhugowaard

donderdag 05 mei 2022

Schanskorf plaatsen (600 m)

Zoek een vakman voor het plaatsen van een schanskorf met breuksteen. Er moet ongeveer 600m geplaatst worden van 2 meter hoog en 30cm breed Hoeveel meter moet er geplaatst worden?: meer dan 50 meter.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Dirkshorn
zondag 01 mei 2022

Kastanjeboom snoeien

Snoeien en takken weg zagen uit kastanje boom


Tuinaanleg en tuinonderhoud Heerhugowaard
maandag 25 april 2022

Geïmpregneerd houten tuinscherm plaatsen 11m

Geïmpregneerd houten tuinscherm 11meter lang x 1,80m hoog plaatsen. Het verwijderen van de huidige schutting doen wij zelf. De aanschaf van de nieuwe schutting wil ik laten doen door de vakman. Hoeveel meter moet er geplaatst worden?: tussen 10 en 50 meter In welke houten afsluiting(en) heb je interesse?: tuinschermen of plankenwand in geïmpregneerd hout Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Tuinaanleg en tuinonderhoud Obdam
maandag 11 april 2022

Tuin aanleggen

Momenteel ligt er een betonvloer in de tuinoverkapping waar ik graag een mooi afgewerkte vloer op wil hebben voor een redelijke prijs. 2 a 3 duizend euro. 22m2. Te denken valt aan betonvloer strakker maken en coaten en/of verven. Of bv een composiet of houten vlondervloer. Ook sta ik open voor andere ideeen zo lang het maar een nette vloer wordt.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Schagen
dinsdag 15 maart 2022

Schutting met entree vervangen

Ik zoek een hovenier die de schutting met overdekte gedeelte bij de schuur alles bij elkaar 10 meter kan vervangen, d.w.z. het oude spul weg halen en het nieuwere voor de plaats. Daarnaast zijn er plannen voor het vervangen van grindtegels.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Heerhugowaard
maandag 14 maart 2022

Plaatsen composiet schutting

Wij willen een nieuwe schutting laten plaatsen en de oude laten opruimen. De schutting moet 22 meter lang worden in de kleur antraciet grijs. Composietschermen van 1.80 x 1.80, stevige palen b.v. aluminium. Zie foto


Tuinaanleg en tuinonderhoud Heerhugowaard

Tuin in jouw regio

Andere klussen in Heerhugowaard

Offertes aanvragen