Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Tuinonderhoud Bosmaaier

Tuin - Heerhugowaard

Tuin - Heerhugowaard

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuinwerkzaamheden in Heerhugowaard?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Heerhugowaard die je gratis offertes op maat aanbieden. Een nieuw terras, een andere schutting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Barsingerhorn, Broek op Langedijk, Dirkshorn, Haringhuizen, Hensbroek, Kolhorn, Lutjewinkel, Nieuwe Niedorp, Noord-Scharwoude, Obdam, Oudkarspel, Schagen, Sint Maarten, Sint Pancras, 't Veld, Tuitjenhorn, Waarland, Warmenhuizen, Winkel, Zuid-Scharwoude of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Heerhugowaard

dinsdag 19 oktober 2021

Schutting plaatsen 30m

Langs de gehele zijde van een tuin een schutting van geïmpregneerde planken of Douglas. Privacy dus geen of minimale doorkijk. Het gaat om 30m in 1 rechte lijn.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Sint Pancras
donderdag 14 oktober 2021

Waterbron slaan met een waterpomp die door kinderen te gebruiken is.

Wij zouden op onze school graag een waterbron willen laten slaan met een waterpomp die kindvriendelijk is/makkelijk is te gebruiken.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Sint Pancras
donderdag 15 juli 2021

Nieuwbouw tuin aanleggen

Wij willen graag onze kale nieuwbouwtuin aan laten leggen. Wij hebben een ontwerpgemaakt zoals te zien in de bijlage. De tuin is inmiddels omheind met een hek en 2 poorten. Het is dus kale kleigrond met een schutting er omheen. Advies is altijd welkom. Op de tekeningen: Zwart zijn tegels, Blauw zijn plantenbakken, deze maken we zelf. Oranje is hout (maken we zelf), grijs is grind. (grote grijze blok is het huis). Groen, is gras. Is ongeveer 110 m2


Tuinaanleg en tuinonderhoud Heerhugowaard
donderdag 15 juli 2021

Nieuwe tuin aanleg 25m2

Voortuin opnieuw bestraten van 5 bij 5 meter.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Heerhugowaard
maandag 05 juli 2021

200 meter schapengaas plaatsen

Ik wil graag en weide omheining uit schapengaas voor schapen. 200 meter. 80 bij 20. Met 1 kleine poort/deur en 1 grote poort voor tracker. 4 meter breed.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Schagen
woensdag 26 mei 2021

Tuin renovatie

Tuin van ongeveer 8 bij 12. Nieuwe tegels (groot) die niet warm in de zon worden ( voor blote voeten) 1/3 ongeveer kunstgras. Onderhoudsvrij - geen onkruid tussen de tegels en / of kunstgras. Huidige situatie is tuin betegeld met stenen van ong 8 bij 8 cm en van 16 bij 8 cm.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Heerhugowaard
vrijdag 21 mei 2021

Tuin opknappen

Boom snoeien heg snoeien onkruid verwijderen


Tuinaanleg en tuinonderhoud Schagen
zaterdag 15 mei 2021

Onkruid verwijderen en een heg plus boom snoeien

Ik wil de tuin (50 m2) op laten knappen. Het gaat om het verwijderen van onkruid, het snoeien van een heg en het snoeien van een boom van 3 meter hoog.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Schagen
maandag 19 april 2021

Plaatsing schutting 6 meter inclusief poort

Plaatsing van een hout beton schutting lengte 6 meter inclusief een poort van 1 meter. Aanschaf van het materiaal nog even in overleg. Huidige schutting verwijder ik zelf.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Heerhugowaard
dinsdag 30 maart 2021

Voortuin laten aanleggen

Wij willen in onze voortuin 2 planten bakken en tegels erin. Het is een nieuwbouw huis.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Heerhugowaard
woensdag 24 maart 2021

Tuin bestraten tegels en vlonders 75m²

Het betreft een tuin van 75m2 welke we grotendeels willen voorzien van 60x60 tegels. En het eerste deel zo'n 15m2 van een vlonder terras.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Heerhugowaard
maandag 08 maart 2021

Plaatsen van 3 verschillende schuttingdelen (houtbeton en bamboe)

Beste, Graag hadden wij een offerte voor de volgende schuttingen gehad (inclusief plaatsing): 8.35m antraciet betonpalen met douglas hout ertussen (beide zijden hetzelfde) (dit is voor ons huis, huishouden 1) 6.55m hetzelfde als hierboven, echter aan de andere zijde dikke bamboe (onze naastgelegen buren, huishouden 2) 1 poort van 1.5m breed (apart) 3m bamboe (breed) met een poort (1.2m?) (andere buren, huishouden 3) 7.55m bamboe (dik). Aangezien het voor verschillende huishoudens is, hadden we graag een gesplitste offerte ontvangen per lijn. Eventueel behoeven de laatste buren nog 29m aan bamboe (+ schutting) om zelf te plaatsen. (4e huishouden) Ik zie graag uw reactie tegemoet. We zouden dit graag op korte termijn laten uitvoeren. Gaat om 3 schuttingen sowieso.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Heerhugowaard
woensdag 03 maart 2021

45m² bestraten met grindtegels (spoed)

Wij willen graag ca. 45 M² laten bestraten met grinttegels van 60 x 40 cm in combinatie met 60 x 60 tegels. Wij hebben reeds 52 tegels van 60 x 60 en 134 Tegels van 60 x 40. Het ene gedeelte is een rechthoek van 4 x 10 meter en het andere gedeelte is 8 x 0,6 meter. Wij hebben geen zand of opsluitbanden. De huidige situatie is dat er nu gras ligt. Moet het liefst uitgevoerd worden binnen 14 dagen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Dirkshorn
zondag 28 februari 2021

Verwijderen 30m² bestrating en nieuw bestraten 40²

Ik wil de tuin deels afgraven en bestraten met tegels 60x60 van goede kwaliteit. Er liggen deels tegels in, graag het verwijderen en afvoeren hiervan meenemen in de offerte; Dit is zo'n 30 m². Oppervlakte bestrating 40 vierkante meter.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Schagen
dinsdag 23 februari 2021

Snoeien berk

De berk wordt te groot , is nog nooit gesnoeid door vorige bewoners


Tuinaanleg en tuinonderhoud Schagen
woensdag 27 januari 2021

Ophogen en betegelen tuin

Wij willen graag de tuin laten ophogen ivm verzakte tegels en wateroverlast. Graag oude tegels verwijderen en nieuwe onderhoudsvrije keramische tegels plaatsen. Tuin is +-30m2


Tuinaanleg en tuinonderhoud Heerhugowaard
zaterdag 23 januari 2021

Onderhoudsvrije tuin aanleggen

Wij willen een onderhoudsvrije tuin van ongeveer 40 m2. Het gaat om een nieuwbouw woning. In de bijlage heb ik een foto toegevoegd met wat wij ongeveer zouden willen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Heerhugowaard
woensdag 20 januari 2021

Tuin renoveren

65 vierkante meter tuin Alles leeg: Alle tegels eruit Gras eruit Heg eruit graven Schuttingen eruit Uitgraven Afvoeren Palen bij het schuurtje voor veranda Min 15 cuub zand erin Op de linker stenen muur en schuurtje moeten rabatdelen komen Rechterkant schutting en poort Stroomkabel naar schuur Tegels leggen


Tuinaanleg en tuinonderhoud Heerhugowaard
woensdag 30 december 2020

Vervanging van schutting

De schutting tussen de buren en ons moet vervangen worden. We willen een schutting met betonen palen om de meter met een stenen onderkant tot ongeveer 50 cm boven de grond. En dan verder hout (beetje rood/warm hout). De lengte is ongeveer 6 meter.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Heerhugowaard
woensdag 09 december 2020

Overkapping aan zijkant huis

Wij willen graag een overkapping aan de zijkant van onze woning van ongeveer 10 meter bij 3,5 meter.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Heerhugowaard
woensdag 09 december 2020

Onderhoudsvrije moderne tuin

Wij willen graag nieuwe tegels in de tuin, strak en onderhoudsvrij. Ongeveer 25 m2 is het.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Heerhugowaard
dinsdag 03 november 2020

Beschoeiing vervangen

Ik zoek een bedrijf dat de beschoeiing van mijn tuin kan vervangen. Het gaat om ca. 42 meter.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Heerhugowaard
donderdag 03 september 2020

Aanleg voor- en achtertuin

Wij willen onze voor- en achtertuin laten doen bij een nieuwbouwwoning. Zie bijgevoegde foto's, graag incl overkapping van 6m bij 3m incl klein schuurtje Achtertuin zal 160 m2 worden, willen een terras van 4 m en een pad naar de sloot. Verder twee aardestroken en de rest gras. Voortuin is 40 m2, willen een terras van 2 meter, een sierrek en wat aardewerk.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Heerhugowaard
zondag 23 augustus 2020

Waterbron of waterput laten slaan

Wil graag drinkwaterbron laten slaan die ik ook kan gebruiken voor moestuin en beregening van tuin (2000m2) . De benodigde capaciteit is dus niet heel groot, maar wil professioneel aangelegde en onderhoudsvrije drinkwater voorziening. Ik woon in Noord Holland (Kolhorn). De locatie is zeer makkelijk te bereiken, boerenerf. Wil graag een offerte gespecificeerd naar het maken van de bron en de benodigde materialen (pomp, kranen etc). Omdat ik het ook als drinkwater wil gebruiken, graag een offerte en advies hoe diep de bron dan moet worden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Kolhorn
zondag 23 augustus 2020

Een nieuwe metalen erfafscheiding leveren en plaatsen

Ik zoek een hovenier die een nieuwe erfafscheiding kan plaatsen in mijn achtertuin. Het gaat om circa 29 meter. Een betaalbare erfafscheiding. Bij voorkeur graag ijzeren palen met betonijzer daartussen. De oude erfafscheiding verwijderen we zelf. De tuin is zeer goed bereikbaar.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Heerhugowaard
dinsdag 18 augustus 2020

Plaatsen schutting

Ik wil een houten schutting met een betonnen rand en verticale planken laten plaatsen. De schutting is 37,5 meter. Ik schaf hem zelf aan.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Noord-Scharwoude
maandag 03 augustus 2020

Waterput slaan in de achtertuin

Ik wil graag een waterbron voor mijn tuin laten aanleggen. Mijn tuin is 200 m2. Ik heb geen idee van de diepte van het grondwater, volgens mij is het normaal 12 meter. Er is een pad waar ik hem wil hebben, ik wil hem in de achtertuin naast de schuur hebben zodat ik die pomp in de schuur hebben.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zuid-Scharwoude
woensdag 08 juli 2020

Kunstgras aanleggen

Wij willen in onze achtertuin kunstgras laten aanleggen. Het gaat om 5,1 bij 4,5 meter.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Heerhugowaard
zondag 28 juni 2020

Vervangen schutting, aanleggen sierbestrating en bomen snoeien

Wij zouden graag onze tuin laten renoveren. Het gaat om de volgende werkzaamheden: - Verwijderen en afvoeren oude schutting. Dit gaat om 2 schuttingen, die tegen elkaar aangezet zijn van elk ongeveer 5 meter. - Leveren en plaatsen nieuwe schutting van ongeveer 5 meter. - Verwijderen en afvoeren van 2 halve cirkels perkjes. Deze zijn gevuld met grond, worteldoek, stenen, kiezels en struiken. De halve cirkels hebben beiden een doorsnee van 3m x 1.5m - Leveren en leggen van sierbestrating op de plaats van de 2 halve cirkels aansluitend en op gelijke hoogte van de bestaande bestrating. Dit deel moet eerst worden opgehoogd met zand. - Snoeien van 2 bomen achterin de tuin. De gehele tuin is 32 m2, er is geen achterom.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Heerhugowaard
vrijdag 26 juni 2020

Grasveld achtertuin vergroten

Er moeten in de achtertuin enkele stroken aangelegd worden: 1strook van 750 x 90 cm 1strook van 180 x 90 cm 1 strook van 220 x 50 cm De achtertuin is lastig te bereiken, eigenlijk alleen door de woning


Tuinaanleg en tuinonderhoud Schagen

Tuin in jouw regio

Andere klussen in Heerhugowaard

Offertes aanvragen