Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Hovenier tuin Harderwijk

Tuin - Harderwijk

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuinwerkzaamheden in Harderwijk?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Harderwijk die je gratis offertes op maat aanbieden. Een nieuw terras, een andere schutting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Ermelo, Hierden, Putten, Zeewolde of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Harderwijk

dinsdag 28 juni 2022

Hekwerk plaatsen (~30m)

Ik wil graag een zo goedkoop mogelijke hekwerk laten plaatsen. Dit voor in totaal 30 meter lang, 8 hoekpalen, en 1 voetgangers poortdeurtje. ' Van de huidige situatie hoeft er niks verwijderd te worden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zeewolde
maandag 09 mei 2022

Schutting plaatsen

Zoek een vakman voor het plaatsen van een schutting voor ongeveer 6 meter lang en 180/200 hoog met poort. Ook graag levering van de schutting en in beton storten. Oude schutting verwijderen we zelf.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zeewolde
dinsdag 12 april 2022

Kapotte schutting vervangen 8 meter

Wij willen de oude, door de storm kapotte schutting vervangen. Het gaat om een lengte van 8m, we willen graag een hout beton schutting, met antraciet kleur betonpalen, verticaal houten schutting 21 planks, van redwood clas hout.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Harderwijk
woensdag 06 april 2022

Schutting of hek plaatsen of vervangen

Ik wil een omheining bij mijn voortuin, totale lengte circa 11 meter met een poort graag, hoogte hek circa 80 cm. Geïmpregneerd zacht hout. Er hoeft verder niks verwijderd te worden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Harderwijk
dinsdag 22 februari 2022

Schutting vervangen 30m

Ivm stormschade zoek een vakman die mijn schutting kan vervangen. Gaat om 30 meter, graag in beton of stevig genoeg. Heb een offerte nodig voor de verzekering


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zeewolde
dinsdag 08 februari 2022

Tuin aanleggen bij chalet

Graag zou ik mijn tuin willen laten aanleggen bij mijn chalet in Ermelo. Ik zou graag gebruik maken van verschillende materialen zoals grind en steen in organische vormen. Ik heb geen idee wat de oppervlakte hiervoor is, daar moet maar even naar gekeken worden. Er hoeft geen schutting geplaatst te worden en de veranda staat ook al. Ook ligt er al een grasmat in aan de voorkant van het chalet. Graag ook een tuinhuisje. Mag niet groter dan 6m2 en graag onderhoudsvrij, casco opgeleverd en volledig in kunststof afgewerkt.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Ermelo

Tuin in regio Harderwijk

Andere klussen in Harderwijk

Offertes aanvragen