Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Laminaat Leggen 2

Vloer - Hoorn

Vloer - Hoorn

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Vloerlegger in Hoorn?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende vloerspecialisten uit je regio die je gratis offertes op maat aanbieden. Een parketvloer leggen of heb je je oog laten vallen op enkele tegels? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Abbekerk, Andijk, Avenhorn, Beets, Benningbroek, Berkhout, Blokker, Bovenkarspel, De Goorn, De Weere, Enkhuizen, Grootebroek, Hauwert, Hem, Hoogkarspel, Hoogwoud, Kreileroord, Lambertschaag, Lutjebroek, Medemblik, Middenmeer, Midwoud, Nibbixwoud, Oosterblokker, Oostwoud, Opmeer, Opperdoes, Scharwoude, Schellinkhout, Sijbekarspel, Spanbroek, Spierdijk, Twisk, Venhuizen, Wervershoof, Westwoud, Wijdenes, Wognum, Zwaag, Zwaagdijk of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vloerspecialist.

Offertes voor een vloerlegger in Hoorn aanvragen

Recente vloerklussen uit Hoorn

donderdag 15 april 2021

Gepolierde betonvloer 52m2

Het betreft een garagevloer van 52m2. De fundering moet nog geplaatst worden. Ik ben de eigenaar en heb graag een dikte van ongeveer 10 a 20cm.


Vloer leggen en vloeronderhoud
dinsdag 13 april 2021

Betonvloer storten

Ik wil graag een betonvloer in de garage. Er liggen nu straattegels in , maar die haal ik weg. Ook graaf ik de grond af naar 15cm diepte. De oppervlakte is 36m2 en ik wil graag een fijne grindkorrel die door u wordt afgereid. dank u wel alvast.


Vloer leggen en vloeronderhoud
maandag 12 april 2021

24m² betonvloer laten egaliseren

Ik wil een betonvloer van 24m2 laten egaliseren. Tegels zijn al uit de woonkamer verwijderd, er hoeft enkel een dun laagje egalisatie op. Uiteindelijk zal er een houten vloer op komen, maar voorlopig nog niet. Voorlopig willen we de vloer verven en gebruiken zoals hij dan opgeleverd wordt. Ik zou dit graag op korte termijn laten uitvoeren aangezien we in juni een kindje verwachten.


Vloer leggen en vloeronderhoud
Offertes aanvragen