Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Casius Isolatiespecialist

Isolatie - Hoorn

Isolatie - Hoorn

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Isolatie in Hoorn?

Op zoek naar isolatiespecialist om een dak te isoleren? Of stoor je je net iets te hard aan het lawaai van jouw buren? Casius brengt je in contact met erkende isolatiespecialisten uit de buurt voor elk type isolatiewerk.

Ook wie in Abbekerk, Andijk, Avenhorn, Beets, Benningbroek, Berkhout, Blokker, Bovenkarspel, De Goorn, De Weere, Enkhuizen, Grootebroek, Hauwert, Hem, Hoogkarspel, Hoogwoud, Kreileroord, Lambertschaag, Lutjebroek, Medemblik, Middenmeer, Midwoud, Nibbixwoud, Oosterblokker, Oostwoud, Opmeer, Opperdoes, Scharwoude, Schellinkhout, Sijbekarspel, Spanbroek, Spierdijk, Twisk, Venhuizen, Wervershoof, Westwoud, Wijdenes, Wognum, Zwaag, Zwaagdijk of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vakman.

Gratis offertes voor isolatie in Hoorn aanvragen

Recente opdrachten uit Hoorn

woensdag 24 februari 2021

Plafond isoleren (geluid)

Ik heb een balken plafond, tussen de balken wil ik pur isolatie gespoten hebben voor geluidsdemping naar boven toe en het kraken, en beetje isolatie doel einde. Het gaat om 55 m2. het moet zo snel mogelijk gedaan worden


Isolatie
dinsdag 29 september 2020

Plafond van uitbouw isoleren

Het gaat om een aanbouw. 5 'm breed 2 'm diep. De aanbouw sluit aan op een betonplaat. Blijkbaar is vroeger de aanbouw niet geïsoleerd. Er zijn spotjes onder het plafond aangebracht in een aparte koof. Het zou mogelijk zijn om via zo'n spotje het plafond te vullen. Er komt nu wind door de spotjes heen, dus niet echt warm uitvoeringsdatum is afhankelijk van de kosten.


Isolatie
maandag 28 september 2020

Muren aan de binnenkant isoleren

We willen 96 m2 binnenmuren isoleren. Aanvankelijk dachten we houtskelet en daartussen our. Kunnen jullie een indicatie geven hoe duur dit bij jullie is en of er eventueel een handig alternatief is (om rc 4.5 te krijgen)


Isolatie
Offertes aanvragen