Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Installatie

Verwarming - Hoorn

Verwarming - Hoorn

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Verwarming in Hoorn?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende verwarmingsspecialisten uit je regio die je gratis offertes op maat aanbieden. Nieuwe pelletkachel nodig of zou je graag een vloerverwarming laten leggen? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste verwarmingsspecialist, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Abbekerk, Andijk, Avenhorn, Beets, Benningbroek, Berkhout, Blokker, Bovenkarspel, De Goorn, De Weere, Enkhuizen, Grootebroek, Hauwert, Hem, Hoogkarspel, Hoogwoud, Kreileroord, Lambertschaag, Lutjebroek, Medemblik, Middenmeer, Midwoud, Nibbixwoud, Oosterblokker, Oostwoud, Opmeer, Opperdoes, Scharwoude, Schellinkhout, Sijbekarspel, Spanbroek, Spierdijk, Twisk, Venhuizen, Wervershoof, Westwoud, Wijdenes, Wognum, Zwaag, Zwaagdijk of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende verwarmingsspecialist.

Offertes voor verwarming in Hoorn aanvragen

Recente aanvragen uit Hoorn

dinsdag 23 maart 2021

200m2 vloer egaliseren en nieuwe vloerverwarming

Ik wil graag 200m² vloer laten egaliseren. Er ligt nu een tegelvloer met vloerverwarming eronder en de ondervloer is een nehobo voer. Die vloerverwarming en die tegelvloer zijn beiden erg oud dus die moeten door de vakman verwijderd worden. Eventueel zal ook de dekvloer verwijderd moeten worden. Ik wil ook dat de vakman een nieuwe vloerverwarming plaatst.


CV en verwarming
maandag 22 maart 2021

Warmtepomp plaatsen

Er is reeds een luchtverwarming aanwezig met de daarbij horende kanalen met roosters in alle vertrekken in het huis. Wij zouden graag de luchtverwarming vervangen voor een warmtepomp met (centraal) kanaal unit.


CV en verwarming
vrijdag 05 februari 2021

Infrarood verwarming aanbrengen

Voor woonkamer en keuken van totaal zo'n 50m² wil ik elektrische infrarood vloerverwarming en stralingspanelen in het plafond. In welk type infraroodverwarming heb je interesse? Stralingspanelen voor het plafond en vloerverwarming Hoeveel ruimtes / locaties moeten verwarmd worden? 1 ruimte Waar moet de infraroodverwarming geplaatst worden? Afgewerkte ruimtes / gebouw in gebruik.


CV en verwarming
Offertes aanvragen