Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Casius Badkamerspecialist

Badkamer - Hoorn

Badkamer - Hoorn

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Badkamer in Hoorn?

Zoek je een goede badkamerspecialist om een nieuwe badkamer te plaatsen of om een badkamerrenovatie uit te voeren? Gebruik onze gratis dienst en ontvang een aantal vrijblijvende offertes van de beste vakmannen uit de buurt.

Ook wie in Abbekerk, Andijk, Avenhorn, Beets, Benningbroek, Berkhout, Blokker, Bovenkarspel, De Goorn, De Weere, Enkhuizen, Grootebroek, Hauwert, Hem, Hoogkarspel, Hoogwoud, Kreileroord, Lambertschaag, Lutjebroek, Medemblik, Middenmeer, Midwoud, Nibbixwoud, Oosterblokker, Oostwoud, Opmeer, Opperdoes, Scharwoude, Schellinkhout, Sijbekarspel, Spanbroek, Spierdijk, Twisk, Venhuizen, Wervershoof, Westwoud, Wijdenes, Wognum, Zwaag, Zwaagdijk of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vakman.

Offertes voor badkamer in Hoorn aanvragen

Recente aanvragen uit Hoorn

dinsdag 16 maart 2021

Badkamer renoveren

Ik wil mijn badkamer renoveren, is ongeveer 4 bij 1,8. Indeling kan hetzelfde blijven maar willen alles vervangen.


Badkamer en toilet
woensdag 30 december 2020

Renovatie/verbouwen badkamer

Wij willen graag onze badkamer moderniseren. Aangezien ook de leidingen verlegd dienen te worden omdat de opstelling anders wordt, zal het redelijk ingrijpend zijn. De vloer (verwarming) dient eruit gehaald te worden en opnieuw gelegd te worden (met vloerverwarming) . De nieuwe douche willen we in een andere hoek en we willen een nieuw hangtoilet / radiator op een andere plek. Een spiegel en meubilair hebben we reeds gekregen van onze ouders. Onze voorkeur voor de douche gaat uit naar Hansgrohe Croma E280. Daarnaast dient er een nieuwe tegelvloer en tegels op de wanden geplaatst te worden.


Badkamer en toilet
vrijdag 18 december 2020

Badkamer opknappen

Een van de scharnieren van een van de douchedeuren is aan het loskomen. Wij willen: twee scharnierende douchedeuren (dat is ook de huidige situatie) een van ongeveer 70 x 155 en een van ongeveer 85 x 155. Ter vervanging van de huidige deuren. En een thermostaatkraan ter vervanging van de huidige mengkraan (alleen een aansluiting voor de doucheslang). Mogelijk kunt u daarnaast ook offerte maken voor vervanging van de hele douchehoek door een inloopdouche. Nu staan de deuren op een hoge douchebak (hoogte ongeveer 40 cm) van ongeveer 73 x 90. De oppervlakte moet ongeveer gelijk blijven i.v.m. grootte van de badkamer. Ik zou graag een offerte krijgen inclusief inmeten en plaatsen.


Badkamer en toilet
Offertes aanvragen