Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Loodgieter buizen

Loodgieter - Hoorn

Loodgieter - Hoorn

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Loodgieterklus laten uitvoeren in Hoorn?

Zoek je een professionele loodgieter voor om leidingen te leggen of om je sanitair onder handen te nemen? Plaats je opdracht bij Casius en wij brengen je in contact met de beste loodgieters uit de buurt.

Ook wie in Abbekerk, Andijk, Avenhorn, Beets, Benningbroek, Berkhout, Blokker, Bovenkarspel, De Goorn, De Weere, Enkhuizen, Grootebroek, Hauwert, Hem, Hoogkarspel, Hoogwoud, Kreileroord, Lambertschaag, Lutjebroek, Medemblik, Middenmeer, Midwoud, Nibbixwoud, Oosterblokker, Oostwoud, Opmeer, Opperdoes, Scharwoude, Schellinkhout, Sijbekarspel, Spanbroek, Spierdijk, Twisk, Venhuizen, Wervershoof, Westwoud, Wijdenes, Wognum, Zwaag, Zwaagdijk of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vakman.

Gratis offertes voor de beste loodgieters in Hoorn

Recente aanvragen uit Hoorn

donderdag 14 januari 2021

Vervangen gipsplaten en radiator ophangen na waterschade

Na een lekkage van het plafond/dak zijn de gipsplaten in het appartement aangetast en wil ik graag een offerte voor het vervangen hiervan. (zie foto's) Daarnaast is door het water de ophanging van een radiator uit deze muur getrokken en dient deze ook vervangen te worden.


Installatie- en leidingwerk
maandag 04 januari 2021

Verdeler plaatsen tbv vloerverwarming/luchtverwarming

Ik heb een vloerverwarming die aangesloten is op de cv en luchtverwarming graag zou ik een thermostaat verdeler op willen hebben zodat ik apart de vloerverwarming en luchtverwarming kan bedienen


Installatie- en leidingwerk
maandag 16 november 2020

Dak isoleren en gebroken pannen vervangen

Isoleren van hellend dak van bungalow aan de buitenzijde en weer terugplaatsen van de pannen. Vervanging van beschadigde/gebroken pannen. Grove schatting gaat het om 60 m2.


Installatie- en leidingwerk
Offertes aanvragen