Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Stucadoor

Stucen - Hoorn

Stucen - Hoorn

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Stucwerk in Hoorn?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende stukadoors uit de regio die je gratis offertes op maat aanbieden. Een gevel stuken met crepi of wat binnenmuren afwerken? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Abbekerk, Andijk, Avenhorn, Beets, Benningbroek, Berkhout, Blokker, Bovenkarspel, De Goorn, De Weere, Enkhuizen, Grootebroek, Hauwert, Hem, Hoogkarspel, Hoogwoud, Kreileroord, Lambertschaag, Lutjebroek, Medemblik, Middenmeer, Midwoud, Nibbixwoud, Oosterblokker, Oostwoud, Opmeer, Opperdoes, Scharwoude, Schellinkhout, Sijbekarspel, Spanbroek, Spierdijk, Twisk, Venhuizen, Wervershoof, Westwoud, Wijdenes, Wognum, Zwaag, Zwaagdijk of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vakman.

Offertes voor stucwerk in Hoorn aanvragen

Recente aanvragen uit Hoorn

zondag 10 januari 2021

Woning latexspuiten

Ik zoek een vakman om mijn plafond wit te spuiten en de wanden licht gekleurd te spuiten. In totaal voor ongeveer 95 m2


Stucwerk en spackspuiten
zondag 10 januari 2021

Badkamer stucen

Wij zijn de badkamer aan het verbouwen en we willen graag de wanden gestuct hebben. Een deel is oud stucwerk maar het grootste deel is oud tegelwerk. De oppervlakte is 4 vierkante meter maar er zit ook een groot raam in en een deur. We zouden het voor eind januari graag gedaan willen hebben maar het liefst zo snel mogelijk.


Stucwerk en spackspuiten
vrijdag 18 december 2020

Appartement stucen

We hebben een appartement gekocht en willen de muren van de huiskamer laten stucen. Een deel is beton en een deel gips. wanden Vierkante meter: 50 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)


Stucwerk en spackspuiten
Offertes aanvragen