Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Stucadoor

Stucen - Hoorn

Stucen - Hoorn

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Stucwerk in Hoorn?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende stukadoors uit de regio die je gratis offertes op maat aanbieden. Een gevel stuken met crepi of wat binnenmuren afwerken? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Abbekerk, Andijk, Avenhorn, Beets, Benningbroek, Berkhout, Blokker, Bovenkarspel, De Goorn, De Weere, Enkhuizen, Grootebroek, Hauwert, Hem, Hoogkarspel, Hoogwoud, Kreileroord, Lambertschaag, Lutjebroek, Medemblik, Middenmeer, Midwoud, Nibbixwoud, Oosterblokker, Oostwoud, Opmeer, Opperdoes, Scharwoude, Schellinkhout, Sijbekarspel, Spanbroek, Spierdijk, Twisk, Venhuizen, Wervershoof, Westwoud, Wijdenes, Wognum, Zwaag, Zwaagdijk of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vakman.

Offertes voor stucwerk in Hoorn aanvragen

Recente aanvragen uit Hoorn

zondag 11 april 2021

Stuken binnen en buiten ca. 20m²

In de serre is een muur die moet worden gestukt. Deze is ooit geschilderd, maar ik wil hem glad gestukt hebben. De muur is ongeveer 10m². Verder moeten er 2 muren van de schuur ook gestukt worden, ik schat deze oppervlak op 15m². Beide muren moeten afgespoten worden met latex.


Stucwerk en spackspuiten
vrijdag 26 maart 2021

Wanden stucen en plafond op zolder spackspuiten

Ik wil de wanden van de woning laten stucen en het plafond van de zolder laten spackspuiten. In totaal gaat het om 100 m2.


Stucwerk en spackspuiten
donderdag 11 maart 2021

De zijgevel van een woning stucen

Goede dag. Wij willen met een goede gevelspecialist of stukadoor in contact komen die onze buiten/zijgevel kan voorzien van nieuw stucwerk. Daarnaast, mocht de mogelijkheid daar zijn, willen we het ook laten isoleren. Er zit momenteel nog oud stucwerk op de gevel. Dit betreft ongeveer 30 m2 en het gaat om alleen de begane grond. bakstenen gevel


Stucwerk en spackspuiten
Offertes aanvragen