Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Tuinonderhoud Bosmaaier

Tuin - Lelystad

Tuin - Lelystad

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuinwerkzaamheden in Lelystad?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Lelystad die je gratis offertes op maat aanbieden. Een nieuw terras, een andere schutting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Lelystad

woensdag 29 september 2021

Steenkorven plaatsen voortuin.

Ik wil graag in mijn voortuin steenkorven geplaatst hebben de ene kant is 11,5 meter andere kant is 6,5 meter. De 1ste kant is langs mijn garage en de 2de kant is tussen mij en de buren. Er hoeft aan de kant van mijn garage niks verwijderd te worden, alleen staat er aan de kant tussen mij en de buren een schutting.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Lelystad
dinsdag 14 september 2021

Hek incl. poort plaatsen (80m)

Ik zoek een vakman die voor mij een hek kan plaatsen, inclusief poort, waar ook een klimop tegenaan komt. Dit zodat het een groene afscheiding wordt. Het gaat om ongeveer 80 strekkende meters.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Lelystad
maandag 13 september 2021

Voortuin leeghalen en daarna voorzien van grind

Het is een kleine voortuin, zie foto. De bedoeling is, dat we de elektrische auto daar kunnen neerzetten zodat we hem zelf vanuit huis kunnen opladen. Dus bestaande leeghalen en dan grind erin.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Lelystad
dinsdag 27 juli 2021

Trompetboom snoeien

Wij hebben een trompetboom van circa 10 mtr hoog en 10 mtr breed. Deze moet terug gebracht worden naar 4 mtr hoog en 4 mtr breed.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Lelystad
woensdag 30 juni 2021

Voor en - achtertuin aanleggen

Het is een erg verwilderde tuin (zie foto's). Ik wil aan de voorkant een oprit en ik wil het aan de achterkant betegeld hebben. Ik wil het dus compleet betegeld hebben. Het liefst met wat grotere formaat stenen, maar dat hangt een beetje van de prijs af. Ik heb namelijk niet veel bestedingsruimte voor extra's. Ik wil een hek/schutting laten plaatsen aan zowel de voor-, zij- en achterkant (ongeveer 30-35m). Aan de achterkant en een gedeeltje van de zijkant (ongeveer 28m) wil ik een schutting met betonpalen van 2m hoog plaatsen die vervolgens aan de zijkant overgaat naar 1m. Ik wil dezelfde stijl aan de voorkant hebben dus ook met betonpalen, maar wel een ruime opening voor de oprit.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Lelystad
woensdag 30 juni 2021

Voor- achter en zijtuin betegelen en schutting plaatsen

Het is een erg verwilderde tuin (zie foto's). Ik wil aan de voorkant een oprit en ik wil het aan de achterkant betegeld hebben. Ik wil het dus compleet betegeld hebben. Het liefst met wat grotere formaat stenen, maar dat hangt een beetje van de prijs af. Ik heb namelijk niet veel bestedingsruimte voor extra's. Ik wil een hek/schutting laten plaatsen aan zowel de voor-, zij- en achterkant (ongeveer 30-35m). Aan de achterkant en een gedeeltje van de zijkant (ongeveer 28m) wil ik een houten schutting met beton van 2m hoog plaatsen die vervolgens aan de zijkant overgaat naar 1m. Ik wil dezelfde stijl aan de voorkant hebben, maar wel een ruime opening voor de oprit.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Lelystad
zondag 27 juni 2021

Tuin renovatie

Ik zou graag mijn voortuin van 5 x 5 willen opknappen met een klein budget. Er moet een hek omheen, de tuin moet verhoogd worden en verder graag onderhoudsarm met tegels, grind en of kunstgras en wat potten met planten


Tuinaanleg en tuinonderhoud Lelystad
maandag 14 juni 2021

Aanleg nieuwe tuin

Wij willen graag onze tuin opnieuw laten aanleggen in september. Het gaat hier om een tuin van 125m2 ongeveer waar een kleine 100m2 van betegeld moet worden met keramische tegels van 4cm. Deze hebben een betonnen onderkant en vereisen dus geen speciale ondergrond. Van de 100m2 moet ongeveer de helft verhoogd komen liggen. 15cm hoger als de rest. Daarnaast moeten er 3 borders gecreëerd worden van ongeveer 30cm. 3 stapelstenen op elkaar. Ik heb in de bijlage 2 foto's toegevoegd van de tuin zodat het hopelijk wat duidelijker word.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Lelystad
maandag 17 mei 2021

8/10 meter houten schutting vervangen

Ik wil graag mijn schutting laten vervangen. Het gaat om een houten schutting. Het zijn 4 delen van 1,80 bij 1,80 en twee halve delen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Lelystad
dinsdag 04 mei 2021

Schutting vervangen

Oude houten schutting moet verwijderd worden. Ook graag met afvoeren. Nieuwe schutting geplaatst. Nieuwe schutting nog niet aangekocht. 8,40 bij 5,50 bij 8,40 meter. Dus 2 hoeken.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Lelystad
maandag 03 mei 2021

Onderhoudsvrije tuin

Wij willen graag een onderhoudsarme tuin aanleggen van circa 300-350 m2 zoals bijgaande foto


Tuinaanleg en tuinonderhoud Lelystad
woensdag 21 april 2021

tuin afgraven en bestraten 126m2

voor, zijkant en achtertuin Bij elkaar circa 126 m2 evt. schutting in overleg met de vakman. De gehele tuin moet afgegraven en bestraat worden. Ook de tegels/bestrating in overleg met de vakman.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Lelystad
maandag 19 april 2021

Hekwerk 18,30m inclusief automatische schuifpoort

Hallo, ik wil graag voor mijn nieuwbouwhuis een elektrisch schuifpoort van 4 meter, met zuilen brievenbus en intercom in de zuil. Naast de zuil een toegangspoort. Daarbij wil ik tevens een modern hekwerk bijpassend bij de schuifpoort/ toegangspoort, maximale hoogte van beide is 1 meter. Totale breedte van de voortuin is ongeveer 18.30 meter.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Lelystad
woensdag 14 april 2021

3 Meter schutting met deur plaatsen (spoed)

Schutting met deur plaatsen (met spoed). Op de foto’s zie je hoe het moet worden. Het gaat om 3 meter en dit moet een houten schutting.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Lelystad
vrijdag 09 april 2021

keramische tegels leggen

Wij zouden graag keramische tegels 60x60x2 willen laten leggen onder onze overkapping (die nog gebouwd moet worden). De overkapping wordt 7x4 en we willen de tegels dan iets buiten de overkapping nog doorleggen zodat je er een pad omheen hebt, ik denk dat we zo ongeveer dan ± 40m2 willen laten leggen. Graag zou ik een vrijblijvende offerte willen ontvangen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Lelystad
zondag 21 maart 2021

Tuinscherm plaatsen

Ik wil graag palen (270 cm of 250 cm) en tuinschermermen (180x180 cm) aanleggen aan beide kanten van de tuin in de lengte. Lengte van de tuin: 11,5 meter


Tuinaanleg en tuinonderhoud Lelystad
maandag 15 maart 2021

Tuin leeghalen en laten bestraten

We willen graag onze tuin (ongeveer 30 m2 met veel achterstallig onderhoud) laten bestraten en dus leeghalen. Liefst zoveel mogelijk onderhoudsvrij en het voortuintje ook. (Ongeveer 8m2 geschat)


Tuinaanleg en tuinonderhoud Lelystad
maandag 15 maart 2021

Schutting vervangen

Ik wil graag een nieuwe houten schutting laten plaatsen. Graag incl. het opruimen van de oude schutting. In totaal gaat het om 7 meter.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Lelystad
woensdag 17 februari 2021

Hek plaatsen in de achtertuin

Wij willen graag een hek laten plaatsen in onze achtertuin van een hoekhuis. Het betreft ongeveer 10mx10m en een smal gedeelte naast ons huis dat ongeveer 7m lang is. wij zouden een deur naast het huis willen (dat loopt naar de voortuin) en een extra deur aan de achterkant. Wij weten nog niet de exacte afmetingen maar zijn geïnteresseerd in een offerte. De tuin is niet in een goed onderhouden staat dus er zullen waarschijnlijk veel wortels in de grond zijn. Deze graag verwijderen. Mocht u meer informatie nodig hebben, hoor ik het graag.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Lelystad
donderdag 11 februari 2021

Schutting plaatsen

Ik wil graag een houten schutting met betonnen palen laten plaatsen inclusief een tuindeurtje. Het gaat om 8 meter.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Lelystad
dinsdag 09 februari 2021

Betrating aanleggen in tuin (nieuwbouw)

Het liefst een oplossing waar geen onkruid voorkomt tussen de randen van de tegels. Grote tegels ook mogelijk. Betaalbare optie kiezen. Oprit bedoeld als parkeerplaats. Nieuwbouw grond wordt ruw zonder zand opgeleverd. opp woning = 7,5 x 12,5 = 93,75m2 opp garage = 3,2 x 6,3 = 20,16m2 opp woning + garage = 114m2 opp bestrating = 25 x 15 = 375m2 (ongeveer) - 114m2 = 261m2 TOTAAL +/- 261m2 bestrating


Tuinaanleg en tuinonderhoud Lelystad
dinsdag 15 december 2020

Schutting vervangen

We willen graag de schutting laten vervangen van 5 meter. Graag beton met schutting ertussen met weinig doorkijk.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Lelystad
zaterdag 12 december 2020

Voor- en achtertuin aanleggen

Wij willen graag de voor- en achtertuin van onze nieuwbouwhuis laten aanleggen. In de bijlage zien jullie een paar tekeningen hoe beide tuinen eruit zullen komen te zien. Mochten er vragen over zijn, horen we het graag.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Lelystad
zondag 04 oktober 2020

Vlonder weghalen, grasveld afgraven en egaliseren

Achtertuin: oude vlonder van 5,40m x 3,00m moet verwijderd en afgevoerd worden. Achtertuin: Grasveld verwijderen en afvoeren met laag grond ongeveer 15 cm (4,20m x 3,00m) De grond onder de vlonder en het gras moet uiteindelijk egaal worden ivm bestrating, de bestraters nemen zelf zand mee..


Tuinaanleg en tuinonderhoud Lelystad
zondag 27 september 2020

Riet verwijderen

Ik wil riet laten verwijderen, inclusief wortel, in sloot grensend aan mijn tuin, riet oppervlak is ca 3 bij 3 meter, sloot is bereikbaar vanuit de tuin,


Tuinaanleg en tuinonderhoud Lelystad
dinsdag 22 september 2020

Hoge schutting en laag hek plaatsen met solide deur en slot en deurtje voor lage hek

Wij willen achter een schutting plaatsen met betonnen palen en hiertussen geimpregneerde hekken en moet een deur in met zware RVS slot en lengte is 4,80 m. Voor willen we een houten lage hek plaatsen met deur deur die dichtvalt.Lengte is 5,80 cm. Hoor graag wat mogelijk is.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Lelystad
maandag 17 augustus 2020

Kleine sinkholes verhelpen

Er zitten rond de woning een aantal sinkholes sinds de regen van de laatste week. Voorkant, achterzijde en zuidkant van de woning. Plus een aantal zwakke plekken. Totaal een meter of zes vermoedelijk.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Lelystad
woensdag 05 augustus 2020

Keerwand plaatsen in tuin

Wij zijn op zoek naar een betonnen keerwand van 2 meter hoog en 18 meter breed. Inclusief plaatsen. Wij zijn benieuwd naar de prijs van de uitvoering en de keerwand zelf.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Lelystad
maandag 20 juli 2020

Coniferenhaag vervangen

Ik wil graag de door mijn buren verwijderde coniferenhaag vervangen voor een nieuwe. Het betreft een haag van 13m lang en de hoogte moet 4m zijn. Is het mogelijk coniferen van deze hoogte te gebruiken en wat zijn dan de kosten.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Lelystad
zondag 12 juli 2020

Terras laten bestraten

Rechthoekig terras met rechthoekige tegels en betonnen opsluitbanden. Zand is nodig ivm ophogen. Ongeveer 28 m2. Tegels zijn reeds uitgezocht.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Lelystad

Tuin in jouw regio

Andere klussen in Lelystad

Offertes aanvragen