Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Tuinonderhoud Bosmaaier

Tuin - Den Helder

Tuin - Den Helder

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuinwerkzaamheden in Den Helder?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Den Helder die je gratis offertes op maat aanbieden. Een nieuw terras, een andere schutting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Anna Paulowna, Breezand, Callantsoog, Den Burg, Den Oever, Hippolytushoef, Huisduinen, Oosterend, Oudesluis, Schagerbrug, Slootdorp, t Zand, Westerland, Wieringerwaard, Wieringerwerf of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Den Helder

zondag 10 oktober 2021

Renoveren voor- en achtertuin

Het renoveren van de voor- en achtertuin. Dit betreft: Het verwijderen van de oude tegels en er nieuwe tegels bestraten. De oude schutting weghalen van de achtertuin en dan een nieuwe schutting van hout en beton of alleen beton te plaatsen. Ik zat voor in de voortuin te denken aan een lage omheining van een meter hoog. De voortuin is ongeveer 15m2 en de achtertuin is ongeveer 40m2. Het aanschaffen van de nieuwe tegels doe ik zelf.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Den Helder
maandag 27 september 2021

Schuttingpoort leveren en plaatsen (3,5m)

Ik zoek een vakman die een elektrische schuttingpoort kan leveren en monteren. Het gaat om ongeveer 3,5m. De vakman hoeft verder niks te verwijderen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Callantsoog
dinsdag 03 augustus 2021

Schutting plaatsen 20m2

20 meter hout/beton schutting plaatsen


Tuinaanleg en tuinonderhoud t Zand
zaterdag 29 mei 2021

Tuin opknappen, snoei- en wiedwerk

Ik wil graag mijn tuin laten opknappen. Het is nu echt bijna een oerwoud en kan nauwelijks naar de poort achter. Er is veel te veel groen en onkruid en alles. Het gaat dus vooral om het snoeien van de bomen en struiken (de hoge boom mag zo blijven, de rest mag verwijderd worden.) en het wieden van onkruid.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Den Helder
dinsdag 25 mei 2021

Bestrating van oprit vernieuwen en wortels van coniferen verwijderen

Ik ben op zoek naar iemand voor het vernieuwen van de oprit, 12 meter lang en 3 meter breed/plusminus. Ook wil ik alle trommelstenen laten verwijderen en meenemen, 10 stuks coniferen wortels verwijderen en 2 oude boomstammen verwijderen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Den Helder
maandag 03 mei 2021

Plaatsen bamboe of wilgenscherm van 8m

De bedoeling is dat over de hele lengte, ongeveer 8 meter een scherm komt. De laatste meter of 2 meter, moet lager. Dus zeg 4 meter van 1,80 en 2 meter van 1 meter. Aan de bovenkant wil ik een halve horizontale bamboe, tegen het inregenen. Aan de onderkant een balk of steen, tegen het wegzakken van de grond.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Wieringerwaard
woensdag 28 april 2021

Leveren en plaatsen van een schutting

Ik zou graag een hout/ beton schutting willen bestellen, eventueel via jullie en ook laten plaatsen. Het betreft 2 lengtes waarvan 1 incl poort. Ik zou graag geïmpregneerd grenen schuttingdelen willen, 23 planks en een poort van 100 cm breed met stalen frame en alles rvs. De kleur antraciet betonpalen en het hout gewoon houtkleur. 1e lengte: 14,10 meter (zonder poort) 2e lengte: 2,50 meter inclusief poort.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Den Helder
maandag 05 april 2021

Houtbetonschutting plaatsen van 17 meter

Hoekwoning. Lengte tuin 9 meter, 8 meter breed. Zo goedkoop mogelijk, maar wel betonnen palen ivm oostenwind. Geen doorkijk. 180 hoog


Tuinaanleg en tuinonderhoud Wieringerwaard
donderdag 01 april 2021

Onderhoudsvrije tuin aanleggen

Ik zou graag nieuwe bestrating in mijn tuin willen en het liefst zo onderhoudsvrij


Tuinaanleg en tuinonderhoud Den Helder
maandag 15 maart 2021

Schutting plaatsen

Ik wil graag een houten schuttting van 10 a 11 meter tussen de tuin van de buren en die van ons.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Den Helder
zondag 14 maart 2021

Schutting plaatsen

Zoek een vakman voor het plaatsen van een schutting + palen. De lengte is ongeveer 6m, bestaande uit 3x tuinschermen Cardiff grenen recht 180x180cm, 1x Cardiff recht grenen 4,3x90x180cm, palen 4x Elephant tuinpaal met punt azobé 7x7x245cm Schutting hoeft niet in beton.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Wieringerwerf
woensdag 10 februari 2021

Betonhout schutting 10 meter

Wat kost het plaatsen van een schutting van 10 meter. Dit moet een bettonhout schutting worden met een betonnen onderrand, betonnen palen en daartussen hout van ongeveer 2 meter hoog. Wat er momenteel staat halen we zelf weg.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Wieringerwerf
zondag 27 september 2020

Onderhoudsvrije tuin aanleggen

Ik wil de 70 m2 tuin renoveren met nieuwe betontegels van 60x60. Vanaf huis tot aan tuinhuis. Inclusief afgraven en afvoeren.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Den Helder
donderdag 03 september 2020

Schutting plaatsen U vorm

Wij willen graag een nieuwe schutting laten plaatsen, in U vorm, zonder poort. Schutting moet van hout zijn met antraciet betonnen palen. Lengte is ongeveer rond de 30 meter.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Den Helder
dinsdag 01 september 2020

Bestraten oprit

Ik wil de oprit opnieuw laten bestraten. In principe met betontegels. Bij voorkeur geen klinkers. De oprit is ongeveer 45 m2.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Den Helder
maandag 11 mei 2020

Waterput slaan in de achtertuin

Water put slaan in de tuin. 10.000 m2, Is makkelijk te bereiken. Om tuin te besproeien en vijver te vullen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Hippolytushoef
zaterdag 09 mei 2020

Beschoeiing en vlonder laten maken

Ik wil een vlonder laten plaatsen bij het water. De vlonder moet 5 bij 3 m worden. Er is geen achterom bij ons huis, maar de vlonder moet wel in de achtertuin geplaatst worden


Tuinaanleg en tuinonderhoud Anna Paulowna
dinsdag 14 april 2020

Waterbron of waterput laten slaan

Ik wil graag in onze tuin een waterput laten slaan. Diepte is nog onbekend. Tuin +/- 200/250m2 groot.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Den Oever
donderdag 09 april 2020

Egaliseren + bestrating

Wij willen het liefst zo snel mogelijk onze tuin laten doen. de tuin ongeveer 6 bij 12 m en moet geegaliseerd worden. er moet ongeveer 58m2 betegeld worden en er is een stukje van 15m2 waar gras en een border komt. Tuin zal leeg zijn als er aan begonnen wordt. De tegels hebben we al uitgezocht.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Den Helder
zondag 05 april 2020

Beschoeiïng of damwand laten plaatsen

Wij willen een beschoeiing laten plaatsen in onze achtertuin, de maten zijn: Breed 6,5 meter Diep 2 meter, deze diepte is berekend vanaf de wal tot de bodem van de sloot. Graag willen wij een prijs indicatie


Tuinaanleg en tuinonderhoud Wieringerwaard
vrijdag 03 april 2020

Beton schutting plaatsen incl. poort.

Betonnen schutting plaatsen in enkelzijdig klassiek steen motief, CA. 2 meter breed. En daarbij een poort plaatsen ca. 90 cm breed. Poort sluit aan op de schuur. Hoogte van schutting en poort ca. 2 meter. (vanaf de grond gemeten)


Tuinaanleg en tuinonderhoud Den Helder
dinsdag 31 maart 2020

Schutting plaatsen

Schutting plaatsen in L-vorm, bij elkaar 17 meter. Tuin is klaar, hoeft niks te worden verwijderd.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Wieringerwerf
maandag 02 maart 2020

Schutting plaatsen

Graag ontvang ik een offerte voor het plaatsen van een recht stuk houten schutting van 8 meter lang zonder deur. Materiaal bij voorkeur standaard en simpel hout en gemiddelde afstand tussen de planken.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Den Helder
maandag 03 februari 2020

Betonplaat in tuin storten

Ik wil een tuin terras realiseren hiervoor wil ik een betonplaat van 7,5 x 2,72 meter en 6 cm diep laten storten. Om hier vervolgens keramische tegels op te plaatsen. Er ligt nu aarde. Eind van februari wil ik beginnen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Den Helder
zaterdag 01 februari 2020

Waterbron laten slaan in de tuin voor beregening

Graag zou ik een waterbron willen laten slaan in de tuin voor de planten water te geven. De oppervlakte is ongeveer 10 x 10 meter. We hebben een poort naast de woning. Graag de kosten voor de pomp apart op de offerte vermelden. Ook graag de btw vermelden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Wieringerwerf
maandag 20 januari 2020

Herbestrating van tegels ong 20 m2

Mijn tegels in de tuin zijn aan het zakken, deze wil ik fixen. Het gaat om ongeveer 20 m2.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Den Helder
vrijdag 17 januari 2020

Tuin afgraven, afvoeren en bomen verwijderen

De tuin van 8 m x 11 m moet volledig afgegraven worden en afgevoerd worden. Ook staan er 5 grote bomen die volledig verwijderd moeten worden. Het is een hoekwoning waar de schutting er ook uit gaat dus makkelijk bereikbaar. Graag ontvang ik een prijsopgave.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Den Helder
donderdag 02 januari 2020

Tuinaanleg basis nieuwbouw

Graag willen wij vrijblijvend weten wat de tuinaanleg kosten ongeveer zijn voor: - 50 mtr houten schutting met betonnen palen en betonnen onderdorpels. - 250 m2 gras - 35 m2 terrasaanleg. Grote donkere tegels. Evt als extra optie, aanleg oprit met (grijs) grind en grind voortuin 80 m2


Tuinaanleg en tuinonderhoud Den Helder
maandag 11 november 2019

Grond afgraven en afvoeren voor aanleggen oprit bij nieuwbouwwoning

Het betreft een offerte voor het afgraven van de voortuin met een diepte van 40 cm in verband met het aanleggen van een oprit met de afmeting 10 m x 6 m en gebied van 3 m x 7 m met een afgraaf diepte van 20 cm. Tevens afvoeren van de grond, ongeveer 30 m3. Het betreft een nieuwbouw woning. Gebied is bereikbaar voor machines. Tevens aparte offerte voor het vullen van het gebied van 10 m x 6 m met 25 cm met korrelpuin en stabilisatiedoek. Ongeveer 16 m3 korrelpuin.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Den Helder
vrijdag 27 september 2019

Tuin egaliseren en tegelen

Onze tuin van 55m2 (6m x 9,10) graag egaliseren. Wij zouden graag grijze tegels van 60x60 willen. Achterin de tuin een een terras. En aan weerszijden van de tuin, stenen planten bakken van stenen die bij de tuintegels passen. Ook staan wij open voor stukken grind of gras in de tuin.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Den Helder

Tuin in jouw regio

Andere klussen in Den Helder

Offertes aanvragen