Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Casius Timmerman

Timmerwerk - Hoorn

Timmerwerk - Hoorn

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Timmerwerk in Hoorn?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende timmermannen uit je regio die je gratis offertes op maat aanbieden. Ramen en deuren vervangen of zou je graag een nieuwe trap plaatsen? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Abbekerk, Andijk, Avenhorn, Beets, Benningbroek, Berkhout, Blokker, Bovenkarspel, De Goorn, De Weere, Enkhuizen, Grootebroek, Hauwert, Hem, Hoogkarspel, Hoogwoud, Kreileroord, Lambertschaag, Lutjebroek, Medemblik, Middenmeer, Midwoud, Nibbixwoud, Oosterblokker, Oostwoud, Opmeer, Opperdoes, Scharwoude, Schellinkhout, Sijbekarspel, Spanbroek, Spierdijk, Twisk, Venhuizen, Wervershoof, Westwoud, Wijdenes, Wognum, Zwaag, Zwaagdijk of in de buurt woont, vindt hier zeker een professionele timmerman.

Offertes voor timmerwerk in Hoorn aanvragen

Recente aanvragen uit Hoorn

maandag 11 januari 2021

Trapgat maken, dichten en nieuwe trap leveren en plaatsen

Ik zoek een bedrijf die een nieuwtrap gaat maakt in een betonnenvloer, het oude dicht en een nieuwe trap levert en plaatst. Model: onderkwart steek , open, vuren


Trappenbouw en traprenovatie
zondag 27 december 2020

Vaste trap naar zolder maken

Ik wil graag vaste trap naar zolder laten maken. Trapgat moet in betonvloer gezaagd worden. Ik heb nog ergens oude tekeningen van gemeente van mijn huis waar staat dat bij de nieuw bouw optie was om gelijk vaste trap te maken. De eerste eigenaren hebben gekozen voor vlizotrap. Wil graag een open houten trap.


Trappenbouw en traprenovatie
zaterdag 17 oktober 2020

Opnieuw lakken of in vernis zetten 2 trappen

2 eiken trappen, de eerste dicht en de tweede open. Beide hebben 14 tredes en de bovenste trede is een halve (de 15e) met een antislipstrip. 3 jaar geleden zijn ze geplaatst bij de nieuwbouw van ons huis. Ivm klussen zijn er wat beschadigingen opgetreden, verfresten die wij er niet meer afkrijgen en er zijn wat doffe plekken ontstaan. Graag willen wij de trappen opnieuw in een matte lak/vernis laten zetten nu we klaar zijn met klussen. Ook het houtwerk van de balustrades willen wij opnieuw laten verven. Bij voorkeur laten wij dit uitvoeren tijdens de voorjaarsvakantie 2021, zodat wij dan een paar dagen weg kunnen zijn.


Trappenbouw en traprenovatie
Offertes aanvragen