Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Tuinonderhoud Bosmaaier

Tuin - Emmeloord

Tuin - Emmeloord

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuinwerkzaamheden in Emmeloord?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Emmeloord die je gratis offertes op maat aanbieden. Een nieuw terras, een andere schutting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Bant, Blankenham, Ens, Espel, Heino, Kalenberg, Kraggenburg, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Rutten, Tollebeek, Urk, Vollenhove of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Emmeloord

donderdag 25 februari 2021

Schutting en poorten plaatsen

Schutting van Douglashout laten plaatsen, zonder doorkijk. Het gaat om ca. 22 meter schutting plus twee poorten. Graag iemand die ook de schutting kan leveren.


Tuinaanleg en tuinonderhoud
vrijdag 05 februari 2021

Tuinrenovatie

Nu onze aanbouw is geplaatst willen wij de achtertuin aanpakken. Wij hebben al een partij gevonden die een schutting (hout/beton) komt plaatsen. Nu zijn wij op zoek naar iemand die onze tuin opnieuw kan inrichten/bestraten. Onze tuin is 50m2 inclusief schuurtje. Wij willen een pad,bloembakken,pergola,terras en wat gras laten plaatsen. Wij halen zelf de tuin leeg dus niet schrikken van de rotzooi op de foto.


Tuinaanleg en tuinonderhoud
dinsdag 02 februari 2021

Stukje bestrating in de tuin aanbrengen

Wij hebben in onze tuin nog een stuk gras liggen wat we graag ook betegeld willen hebben. Gewoon simpel met 30x30 tegels. Onze berekening geeft aan dat er dan ongeveer 300 tegels nodig zijn. Dit is ongeveer 40 vierkante meter. We willen niet teveel eraan doen daar we met de tijd ook ook ons eigen huis willen kopen maar willen zo min mogelijk onderhoud van de tuin. Dus gewoon goedkope simpele straattegels voldoen prima in deze.


Tuinaanleg en tuinonderhoud
Offertes aanvragen