Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Tuinonderhoud Bosmaaier

Tuin - Emmeloord

Tuin - Emmeloord

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuinwerkzaamheden in Emmeloord?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Emmeloord die je gratis offertes op maat aanbieden. Een nieuw terras, een andere schutting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Bant, Blankenham, Creil, Ens, Espel, Heino, Kalenberg, Kraggenburg, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Rutten, Tollebeek, Urk, Vollenhove of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Emmeloord

zondag 19 december 2021

Schutting plaatsen

Zoek een vakman voor het vervangen van mijn schutting. Wil graag een schutting van 1,8 hoog en ongeveer 22 meter lang. Voorkeur voor hout en in beton storten graag.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Creil
donderdag 15 april 2021

Tuin schutting plaatsen

Ik wil graag een tuin schutting plaatsen ,deze is 7,5 m lang inclusief poort, gewoon een houten schutting. Gaat om een verzekeringskwestie.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Emmeloord
donderdag 25 februari 2021

Schutting en poorten plaatsen

Schutting van Douglashout laten plaatsen, zonder doorkijk. Het gaat om ca. 22 meter schutting plus twee poorten. Graag iemand die ook de schutting kan leveren.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Emmeloord
vrijdag 05 februari 2021

Tuinrenovatie

Nu onze aanbouw is geplaatst willen wij de achtertuin aanpakken. Wij hebben al een partij gevonden die een schutting (hout/beton) komt plaatsen. Nu zijn wij op zoek naar iemand die onze tuin opnieuw kan inrichten/bestraten. Onze tuin is 50m2 inclusief schuurtje. Wij willen een pad,bloembakken,pergola,terras en wat gras laten plaatsen. Wij halen zelf de tuin leeg dus niet schrikken van de rotzooi op de foto.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Emmeloord
dinsdag 02 februari 2021

Stukje bestrating in de tuin aanbrengen

Wij hebben in onze tuin nog een stuk gras liggen wat we graag ook betegeld willen hebben. Gewoon simpel met 30x30 tegels. Onze berekening geeft aan dat er dan ongeveer 300 tegels nodig zijn. Dit is ongeveer 40 vierkante meter. We willen niet teveel eraan doen daar we met de tijd ook ook ons eigen huis willen kopen maar willen zo min mogelijk onderhoud van de tuin. Dus gewoon goedkope simpele straattegels voldoen prima in deze.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Espel
dinsdag 17 november 2020

Voortuin renoveren

Ik wil de voortuin laten renoveren. Op dit moment staan er een stuk of 5 bomen die verwijderd moeten worden. Deze zijn ongeveer 4 meter hoog. Verder wil ik grind in de voortuin laten leggen. De tuin is ongeveer 8 x 4 meter en op dit moment ligt er alleen zand. Graag ontvang ik een offerte.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Emmeloord
zaterdag 03 oktober 2020

Dubbelzijdige zwarte gepotdekselde schutting laten plaatsen

Wil graag een schutting laten plaatsen, het betreft een recht stuk van 11,7 meter. De oude schutting is al weg. De schutting in beton storten is optioneel.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Emmeloord
zaterdag 05 september 2020

Zwarte Zweeds rabat schutting plaatsen

Ik wil een schutting laten plaatsen van 12 meter. De schutting die ik wil plaatsen is Zweeds Rabat in de kleur zwart. Ik heb de materialen nog niet aangeschaft. De oude schutting wordt door mij zelf verwijderd.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Emmeloord
zaterdag 05 september 2020

Stuk tuin bevlonderen

Ik wil een stuk tuin (12 m2) wat voorheen ook deels vijver was bevlonderen. Wat er moet gebeuren: 1. Vijver dichtgooien. 2. Egaliseren en wortel doek aanbrengen 3. Vlonders aanbrengen Graag uw offerte.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Emmeloord
woensdag 26 augustus 2020

Palmboom verplaatsen

Ik wil een palmboom 500 meter verderop laten verplaatsen. Wie kan dit voor mij doen? Ik hoor het graag!


Tuinaanleg en tuinonderhoud Urk
zondag 09 augustus 2020

Waterpulse/bron slaan in de tuin

Bestaande pulse loopt niet meer snel genoeg vol. Deze is ongeveer 7 meter, maar al oud (Minimaal 20 jaar). Het is hier zand grond met een paar bomen. (Dus wel wat wortels) Klus: nieuwe puls naast de oude. Tuin is slecht bereikbaar met erg groot materieel. (Aanhanger of kleine traktor kan wel) Offerte liefst per mail. Vragen? Bel dan even.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Heino
dinsdag 02 juni 2020

Waterput slaan in tuin

Als buren willen wij graag een waterpunt laten slaan in een van onze tuinen. De tuin is makkelijk toegankelijk en we zorgen zelf voor het aanleggen van de waterpunt naar de tuinen. Totaal ca 1500 m2 tuin(en). Als er vragen zijn graag via mail ivm eventueel overleg met de buren.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Emmeloord
maandag 01 juni 2020

Zweeds rabat schutting laten plaatsen

Schutting Zweeds Rabat Wij willen een nieuwe schutting laten plaatsen 11,70 meter Zweeds rabat Douglas hout met aan onze kant zwart en bij de buren als dat kan naturel. En anders ook zwart. De hoogte moet 1.80 meter worden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Emmeloord
donderdag 28 mei 2020

Schutting plaatsen

Wij zijn ons aan het oriënteren om een schutting te laten plaatsen. We zijn op zoek naar een schutting met betonnen palen en houten delen er tussen en 1 of 2 deuren. Het gaat om ongeveer 50 meter. Het is een twee onder 1 kap woning, dus het wordt aan drie kanten opgesloten. Wij hebben geen voorkeur wat betreft het type hout, graag een aantal opties voordragen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Kraggenburg
zondag 17 mei 2020

Waterbron in de tuin slaan

Ik wil bij mij in de tuin een grondwater bron aanleggen tbv beregenen van de tuin. Totale perceel oppervlakte is ~300 m2 (incl 2 onder 1 kap woning). Tuin is niet heel groot, maar overweeg samen met de buren een bron aan te leggen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Emmeloord
zaterdag 28 maart 2020

Schutting plaatsen

Het plaatsen van nieuwe betonschutting die al aanwezig is. Totale lengte 18 mtr. De huidige situatie is te zien op de foto, als er iets weggehaald moet worden dan graag weghalen en afvoeren wat mogelijk is.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Emmeloord
woensdag 14 augustus 2019

Planning voor tuin renovatie

Ik ben opzoek naar een hovenier waarmee ik in overleg kan treden over de volledige tuin renovatie die wij willen uitvoeren.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Urk
donderdag 08 augustus 2019

Stalen beschoeiing laten plaatsen

Ik zou graag offertes willen van een stalen beschoeiing langs de waterkant in onze achtertuin. De huidige damwand is namelijk verrot. Breedte is ongeveer 7 meter en moet 70 cm opvangen. Graag in overleg met de vakman of de huidige situatie kan aanblijven.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Urk
donderdag 11 juli 2019

Offerte veranda voor staagden

Wij zijn op zoek naar iemand die voor ons een bordes kan bouwen voor onze stacaravan/woonwagen. Het gaat hierbij om een oppervlakte van 8 bij 1,50 meter met een kruishek en een trap uiteraard.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Nagele
woensdag 17 april 2019

Kunstgras aanleggen

Ik wil graag een stuk van 12 m2 met kunstgras aan laten leggen, maar eerst laten egaliseren. Wat zijn hier de totale kosten van?


Tuinaanleg en tuinonderhoud Emmeloord
donderdag 10 januari 2019

Tuin egaliseren, beplanting, struiken,kleine boompjes weghalen

In de goed bereikbare achtertuin wil ik graag de beplanting, struiken en kleine boompjes weg laten halen en afvoeren. Hierna zal de tuin geëgaliseerd moeten worden. De tuin is ongeveer 30 meter lang en 5.5 meter breed.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Emmeloord
maandag 05 november 2018

Aanleggen tuin nieuwbouw huis

Gaat om het plaatsen van een schutting, schuur en veranda van circa 10 ×3 meter. Bestrating van 2 terrassen, oprit (35 m2) en pad voordeur en tuin achter (110 m2) Tevens is er sprake van enig hoogte verschil (de achterzijde van de tuin ligt lager dan huis). De oprit wil ik graag voorzien van betonklinkers. En de terrassen bestraten met tegels van 60 x 60 cm. Het is een kale vlakte op dit moment, dus er hoeft niets verwijderd te worden. Materialen aanschaf wil ik graag in overleg met de vakman bespreken.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Ens
zaterdag 03 november 2018

Lekkage vijver repareren

Onze vijver van 3x3. lekt. Ik zoek een vijver specialist die het lek kan opsporen en kan repareren.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Emmeloord
maandag 30 juli 2018

Tuin aanleggen bij nieuwbouw

Plaatsen van schutting, tuinhuis en veranda, 130 m2 bestraten.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Emmeloord
zaterdag 21 juli 2018

Waterbron slaan in de tuin

Wij willen de mogelijkheden weten voor het aanleggen van een waterbron bij een volkstuin. De plek waar deze geplaatst moet worden is goed bereikbaar en dichtbij een weg. Kunnen wij een afspraak met u maken om de mogelijkheden te bespreken?


Tuinaanleg en tuinonderhoud Creil
vrijdag 20 juli 2018

Waterput slaan in tuin

Ik wil een waterput laten slaan of boren in Emmeloord, voor een tuin van 150 m2. Het water moet uiteraard wel geschikt zijn om te beregenen. Met kraan en een elektrische pomp. Eventueel kan ik zelf mee werken. Ik weet niet hoe diep het grondwater zit.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Emmeloord
zondag 20 mei 2018

Schanskorf schutting plaatsen

De eerste fase is het plaatsen van een schutting met de buren. Wij willen graag een schanskorf schutting met natuursteen, licht van kleur. Of een combinatie van deze delen met houten schuttingdelen. Allen met een hoogte van 2 meter. De lengte is 10 meter. Daarnaast willen we de achtertuin aanpassen met daarbij een plaatsing van een schuurtje met een overdekt zitgedeelte. Maar dat is fase 2. Voor de eerste fase graag een gedetailleerde offerte, inclusief materialen en uren.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Emmeloord
maandag 14 mei 2018

Thuja kappen of rooien

Ik wil de boom op de foto graag weg laten laten.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Emmeloord
donderdag 03 mei 2018

Schutting met betonpalen plaatsen

Ik zou graag 1 schuttingdeel willen plaatsen met betonpalen en 1 deur.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Emmeloord
zaterdag 14 april 2018

Waterput slaan in tuin

Ik wil een waterput laten slaan in de tuin. Ik heb weet niet hoe diep deze moet. Goed bereikbaar.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Ens

Tuin in jouw regio

Andere klussen in Emmeloord

Offertes aanvragen