Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Tekening huis visualisatie Haarlem

Architect - Haarlem

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Architect in Haarlem?

Op zoek naar een architect voor een nieuwbouw of renovatie? Of wil je een bouwovertreding laten regulariseren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende architecten uit de regio die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Aerdenhout, Bloemendaal, Driehuis, Haarlemmerliede, Overveen, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Spaarndam, Spaarndam West, Velserbroek, Vijfhuizen, Zwanenburg of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende architect.

Offertes voor architect in Haarlem aanvragen

Recente aanvragen uit regio Haarlem

dinsdag 06 juni 2023

Bouwtekening en constructieberekening

Ik zoek een constructeur die voor een het plaatsen van een dubbel kozijn (+/- 2x2,3m) en/of een stalen frame een ontwerp en een constructieberekening kan maken. Het betreft een dragende binnenmuur van een woning uit 1920. Het ontwerp en berekening is bedoeld voor de vergunningsaanvraag bij de gemeente.


Bouwtekening en ontwerp Haarlem
maandag 19 december 2022

Opening in draagmuur vergroten

De huidige open keuken heeft een opening van 2,30 meter en is voorzien van een stalen ligger. Deze wil ik vervangen door een opening van 3,10 meter met stalen ligger en twee kolommen. Daarna graag rondom stucen. De constructieberekening wordt al gedaan.


Bouwtekening en ontwerp Overveen
vrijdag 28 oktober 2022

Constructieberekening trapgat zolder en draakkracht houten zoldervloer

Ik zoek een constructeur die een constructie berekening kan maken voor onze zolder. - kunnen de vloerbalken van de zolder het gewicht van meerdere mensen dragen. - we willen een nieuw trapgat voor een vaste trap ipv de vlizotrap van nu. Wat zijn de kosten hiervan?


Bouwtekening en ontwerp Haarlem
dinsdag 26 juli 2022

Constructie berekening om draagmuur te verwijderen

Wij zijn opzoek naar iemand die een constructie berekening kan maken voor het weghalen van een draagmuur >6m


Bouwtekening en ontwerp Haarlem
dinsdag 22 maart 2022

Extra verdieping opbouwen 40m2.

We willen een extra verdieping plaatsen op ons platte dak van 8 bij 5 meter (40m2) van 2,60 meter hoog. Hiervoor hebben we nog geen vergunning maar de buren hebben dit al geplaatst. We hebben op het moment een ondergrond van baksteen maar zouden verder nog opties voor design willen bespreken. Daarnaast willen we ook in overleg een dakkapel plaatsen aan de zijkant. Voor de binnenzijde willen we een casco afwerking. We zouden de verdieping willen verwarmen met radioteren en aansluiten op de warmtepomp. De verdieping willen we verlichten met een lichtkoepel. Het dak is nog momenteel nog niet te bereiken van een stijger en hangt op 6 meter hoog.


Bouwtekening en ontwerp Haarlem
zaterdag 12 februari 2022

Bouwtekening voor dakkapel

Ik zoek iemand die een tekening kan maken (heeft) voor een standaard dakkapel voor de vergunningsaanvraag aan de gemeente. Hebben de voorkeur voor kunststof kozijnen.


Bouwtekening en ontwerp Haarlem

Architect in regio Haarlem

Andere klussen in Haarlem

Offertes aanvragen