Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Schilder Eindhoven

Schilder Eindhoven gezocht? Vind schildersbedrijf!

Een schilder gezocht uit Eindhoven? Op deze pagina vind je informatie, richtprijzen en vraag je eenvoudig gratis offertes aan bij de beste schildersbedrijven uit Eindhoven.

Offerte schilder Eindhoven

Schilder Eindhoven: de kosten

Soort schilderwerk Prijs Beschrijving
Deur schilderen €100 Deur en deurpost
Trap schilderen €450
Dakkapel schilderen €550 Gehele dakkapel inclusief kozijnen
Muren sauzen (35 m²) €850 Inclusief materiaal
Plafond schilderen (30 m²) €650 Inclusief materiaal
Kozijnen schilderen (10 m²) €500 Inclusief verf en lak

Ben je opzoek naar een schilder uit Eindhoven? Hier vind je de kosten. Gemiddeld betaal je voor schilderwerk in Eindhoven ongeveer €35 per uur. Deze prijs is voor een binnenschilder. Huur je een buitenschilder in dan kost deze gemiddeld €40 per uur. Deze prijs is exclusief reiskosten en kosten voor het materiaal.

Huisschilder Eindhoven

In sommige gevallen is het lastig in te schatten hoeveel uur een schilder bezig is met het schilderen van bijvoorbeeld de gevel in combinatie met de trap, kan de schilder ook een prijs per vierkante meter rekenen. Dit is gemiddeld €30 per vierkante meter. Deze prijs is inclusief de reiskosten, materiaalkosten, loonkosten, btw enzovoorts.

Deuren laten schilderen Eindhoven

Je kan ervoor kiezen om de deuren zelf te schilderen. Toch adviseren wij om het door een professionele schilder uit Eindhoven te laten doen. Een professionele schilder heeft namelijk jarenlange ervaring waardoor het schilderwerk er strak en goed uitziet. Hij weet hoe je de deur juist schildert, zodat de verf zo lang mogelijk goed blijft. 

Ga je zelf de deuren schilderen, dan heb je een grotere kans dat je last krijgt van losrakende kwastharen of verfstrepen. Daarnaast kan de schilder de deur spuiten, zoals bij het spuiten van je muren met latex. Spuiten zorgt ervoor dat je deur een mooie hoogglans lak krijgt.

Kozijnen laten schilderen Eindhoven

Zijn de kozijnen toe aan een likje verf? Houd er dan rekening mee dat per type kozijn een andere schilder nodig is.

Wil je namelijk de buitenkozijnen laten schilderen? Dan raden we aan dat te laten doen door een buitenschilder. Voor binnenkozijnen raden we dan juist een binnenschilder aan. Een buitenschilder kost gemiddeld €40 per uur. Dit is exclusief reiskosten en materiaalkosten.

Kozijnen schilderen

Btw tarief schilder Eindhoven

Wanneer je woning ouder dan twee jaar is, heb je belastingvoordeel doordat het btw tarief van zes procent geldt. Voor woningen die hier buiten vallen geldt 21 procent btw.

Het tarief van zes procent is niet van kracht voor ruimten waar niet permanent gewoont wordt door particulieren, zoals zakelijke ruimtes. Is het dus een zakelijke opdrachten? Dan geldt het hoge btw-tarief van 21 procent.

Goedkope schilder Eindhoven

Schilderen binnen in het huis

Zoek je een goedkope schilder uit Eindhoven? Dan ben je vast benieuwd wat je ongeveer betaald. Over het algemeen rekent een schilder uit Eindhoven een bedrag tussen de €30 en €40 per uur. Dit is exclusief btw en materiaalkosten. 

Per vierkante meter is dit ongeveer tussen de €6 en de €15 voor een binnenschilder uit Eindhoven. Een buitenschilder uit Eindhoven rekent gemiddeld tussen de €20 en de €35 per vierkante meter.

Schildersbedrijf Eindhoven inschakelen

In Eindhoven bestaan historische panden en moderne nieuwbouwwoningen naast elkaar. In het stadsdeel Tongelre vind je nog vele authentieke woningen. In Strijp-S zijn er steeds meer nieuwbouwprojecten. Afhankelijk van wat voor soort woning je hebt, heeft de woning een ander soort schildertechniek nodig. 

Zo hebben nieuwbouwwoningen over het algemeen meer vocht, waardoor dit anders behandelt moet worden dan een authentiek jaren dertig woning in het Vonderkwartier. Daarnaast heeft de ruimte ook weer invloed: een badkamer schilderen heeft weer andere eisen dan een trap

Een schilder uit Eindhoven weet hoe hij jouw woning op de juiste manier schildert, zodat het resultaat zo lang mogelijk mooi en strak blijft.

Schilder gezocht in Eindhoven?

Offerte schilder Eindhoven

Recente aanvragen uit Eindhoven

vrijdag 15 juli 2022

Buitenschilderwerk: kozijnen, deuren en boeiboorden

Ik zoek een schilder die wat schilderwerk buiten kan verrichten. Het betreft ongeveer 10 kozijnen, 3 deuren en boeiboorden van accoyahout.


Behang- en schilderwerk Veldhoven
donderdag 14 juli 2022

Hele huis van binnen schilderen (muren, plafond, deuren, kozijnen en trap)

Hele huis van binnen willen we geschilderd hebben. Huis heeft 2 verdiepingen (begane grond en 1e verdieping). Begane grond willen we de hal, wc, woonkamer, kelder en keuken geschilderd hebben en op de 1e etage willen we 3 slaapkamers geschilderd hebben. Ook zijn we er niet uit of we het willen laten spuiten of traditioneel willen laten verven.. Huis is al gestuct echter willen we in de woonkamer en keuken nog een zijlaag langs de randen van de plafond om spotlichten erin te doen, kunnen jullie dit ook doen? Woonkamer is 25 m2 Keuken is 6 m2 Hal is 5 m2 Wc is 1 m2 Slaapkamer 1 is 10 m2 Slaapkamer 2 is 11 m2 Slaapkamer 3 is 4 m2 Kelder is 2 m2 Opbergruimte is 1 m2 Douche is 4 m2 Alvast bedankt!


Behang- en schilderwerk Eindhoven
donderdag 19 mei 2022

Betonvloer schilderen (80m2)

Ik heb een onbewerkte betonvloer, van ca. 80m2. Deze wil ik laten schilderen in een lichte betonkleur.


Behang- en schilderwerk Eindhoven
maandag 04 april 2022

14 kozijnen en dakoverstekken schilderen

Ik zoek een vakman die voor mij alle kozijnen buiten en dakoverstekken kan schilderen. Het zijn een hoop kozijnen, 4 grote partijen en 13 kleinere.


Behang- en schilderwerk Eindhoven
zaterdag 19 maart 2022

Wanden in appartement schilderen (~60m2 grondoppervlak)

Ik ben op zoek naar een schilder. Het gaat om een nieuwbouw; keuken, woonkamer, gang, 2 slaapkamers. In totaal 65m2 grondoppervlak.


Behang- en schilderwerk Eindhoven
zaterdag 19 maart 2022

Wanden stuken en schilderen (~150m2)

Wij hebben een woning uit de jaren 79 gekocht die momenteel verschillende lagen behang met verf erop heeft. Dit zouden we willen vervangen voor strak geverfde muren. Kan elk moment beginnen (startdatum) wanden Vierkante meter: 150 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex


Behang- en schilderwerk Eindhoven

Schilderen in regio Eindhoven

Andere klussen in Eindhoven

Offertes aanvragen