Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Schilder voor binnen en buiten

Schilderen - Eindhoven

Schilderen - Eindhoven

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Schilderwerk in Eindhoven?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende schilders uit de regio die je gratis offertes op maat aanbieden. Een gevel schilderen of je nieuwe slaapkamer verven? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Bergeyk, Best, Bladel, Breugel, Duizel, Eersel, Geldrop, Hapert, Heeze, Hoogeloon, Hulsel, Knegsel, Leende, Liempde, Luyksgestel, Nuenen, Oirschot, Reusel, Riethoven, Sint Oedenrode, Son, Steensel, Sterksel, Valkenswaard, Veldhoven, Vessem, Waalre, Westerhoven, Wintelre of in de buurt woont, vindt hier zeker een professionele schilder.

Offertes voor schilderwerk in Eindhoven aanvragen

Recente aanvragen uit Eindhoven

zondag 17 januari 2021

Behangen van muren

Het zijn 2 muren, in totaal ongeveer 45 vierkante meter. een muur is 5x2 de andere is op de slaapkamer uitlopend tot in de nok in een punt. hoog ongeveer 5 meter. hier wil ik een fotobehang van een grote lotusbloem die ik gezien heb. dit is precies werkje. ik hoor graag van jullie


Behang- en schilderwerk
zondag 17 januari 2021

Gevel van bungalow schilderen

Van onze bungalow wil ik de buitenmuur van in totaal 172 m² aan de voor en zijkant grijs laten verven en aan de achterkant creme-wit.


Behang- en schilderwerk
zaterdag 19 december 2020

Badkamer en keuken schilderen

Ik wil de keuken en de badkamer in mijn appartement laten schilderen na waterschade. Het gaat om 13 m2 plafond en 11 m2 muren. Ik ontvang graag een offerte.


Behang- en schilderwerk
Offertes aanvragen