Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Schilder voor binnen en buiten

Schilderen - Eindhoven

Schilderen - Eindhoven

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Schilderwerk in Eindhoven?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende schilders uit de regio die je gratis offertes op maat aanbieden. Een gevel schilderen of je nieuwe slaapkamer verven? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Bergeyk, Best, Bladel, Breugel, Duizel, Eersel, Geldrop, Hapert, Heeze, Hoogeloon, Hulsel, Knegsel, Leende, Liempde, Luyksgestel, Nuenen, Oirschot, Reusel, Riethoven, Sint Oedenrode, Son, Steensel, Sterksel, Valkenswaard, Veldhoven, Vessem, Waalre, Westerhoven, Wintelre of in de buurt woont, vindt hier zeker een professionele schilder.

Offertes voor schilderwerk in Eindhoven aanvragen

Recente aanvragen uit Eindhoven

donderdag 11 maart 2021

Binnen schilderwerk

Het gaat om het texen van 2 lange muren in totaal zo’n 50 vierkantemeter 2 keer texen. Plinten verven van 70 vierkante meter oppervlak. Houten keuken verven. Afzuigkap, koelkast deur 4 kleine deurtjes, 8 lades en een vaatwasmachine klep. 2 toiletten muren aan boven zijde 2 keer verven. Badkamer zo’n 22 vierkantemeter 2 keer texen


Behang- en schilderwerk
dinsdag 09 februari 2021

Behangen 2,60 bij 3,30

Het gaat om een muur van 260 cm hoog en 330 cm breed. De muur is al behangklaar. Behang heb ik zelf al aangeschaft.


Behang- en schilderwerk
dinsdag 26 januari 2021

Buitenmuren en kozijnen schilderen

Het gaat om een horecabedrijfspand in Liempde. In de afgelopen 12 jaar heeft de eigenaar maar één keer een onderhoudsbeurt uitgevoerd. Door nalatigheid van de eigenaar willen wij de heft in onze eigen handen nemen en de onderhoudsbeurt zelf te gaan regelen. Hiervoor hebben wij een offerte nodig om verdere stappen te kunnen ondernemen. De werkzaamheden voor de onderhoudsbeurt die wij verlangen is schilderwerk van de buitenmuren, kozijnen en deuren. Het aantal vierkante meters weet ik niet precies, het gaat om een vrij groot pand met 15 tot 20 houten kozijnen en deuren die geschilderd moeten worden.


Behang- en schilderwerk
Offertes aanvragen