Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Casius Keukenspecialist

Keuken - Eindhoven

Keuken - Eindhoven

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Keuken in Eindhoven?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende keukenspecialisten uit de regio die je gratis offertes op maat aanbieden. Een nieuwe keuken plaatsen of toch liever een keukenrenovatie? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Bergeyk, Best, Bladel, Breugel, Duizel, Eersel, Geldrop, Hapert, Heeze, Hoogeloon, Hulsel, Knegsel, Leende, Liempde, Luyksgestel, Nuenen, Oirschot, Reusel, Riethoven, Sint Oedenrode, Son, Steensel, Sterksel, Valkenswaard, Veldhoven, Vessem, Waalre, Westerhoven, Wintelre of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vakman.

Offertes voor keuken in Eindhoven aanvragen

Recente opdrachten uit Eindhoven

vrijdag 08 januari 2021

Leidingen/Electra gereedmaken tbv keukenmontage

Wij hebben een nieuwe keuken aangekocht. Voor plaatsing moeten leidingen en electra verplaatst worden (en stucwerk). Ook moet een klein gedeelte van een muur (gips) worden uitgebroken. Daarnaast extra groep toegevoegd in meterkast en volledig vernieuwen


Keukenmontage en - renovatie
zaterdag 12 december 2020

Leidingen keuken verleggen en meterkast vernieuwen

Keuken met kookeiland waarvoor leidingen moeten aangelegd. Extra stopcontacten in keuken. Meterkast volledig vernieuwen ivm extra groepen.


Keukenmontage en - renovatie
woensdag 02 december 2020

Nieuwe keuken plaatsen

Ik wil een nieuwe keuken laten plaatsen. De oude slopen wij zelf. Ik wil eventueel ook een muur laten verwijderen om de keuken uit te breiden, maar dat is nog even in overleg. De keuken is 3 x 4 meter. Ik ontvang graag een offerte inclusief en exclusief de materialen.


Keukenmontage en - renovatie
Offertes aanvragen