Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Tekening huis visualisatie Eindhoven

Architect - Eindhoven

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Architect in Eindhoven?

Op zoek naar een architect voor een nieuwbouw of renovatie? Of wil je een bouwovertreding laten regulariseren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende architecten uit de regio die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Bergeyk, Best, Bladel, Breugel, Duizel, Eersel, Geldrop, Hapert, Heeze, Hoogeloon, Hulsel, Knegsel, Leende, Liempde, Luyksgestel, Nuenen, Oirschot, Reusel, Riethoven, Sint Oedenrode, Son, Steensel, Sterksel, Valkenswaard, Veldhoven, Vessem, Waalre, Westerhoven, Wintelre of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende architect.

Offertes voor architect in Eindhoven aanvragen

Recente aanvragen uit regio Eindhoven

donderdag 21 september 2023

Verwijderen van een draagmuur

Ik wil graag mijn draagmuur in de keuken laten verwijderen. Ik ben nog niet in het bezit van de afmetingen.


Bouwtekening en ontwerp Eindhoven
maandag 12 september 2022

Bouwtekening garage (75m2)

We mogen zonder vergunning, een garage/tuinkantoor bouwen. Met een oppervlakte van ongeveer 75m2. We zijn op zoek naar iemand die een bouwtekening kan tekenen op korte termijn. Ontwerp (die voldoen aan richtlijnen bestemmingsplan is gereed)


Bouwtekening en ontwerp Veldhoven
maandag 12 juli 2021

Bouwtekeningen en constructie berekening voor Tiny house

Ik wil een houten skelet laten maken voor mijn (grote) tiny house. Heel de gevel is bij elkaar 110 m2 en de footprint is 50 m2. We gaan het zelf verder afbouwen Wij mogen gaan bouwen en hebben nu zelf een schets en begroting gemaakt. Het proces waar we nu in zitten is dat we een bouwvergunning moeten aanvragen en daar hoort een constructie berekening bij. Ik vroeg me af of u daar wel iemand voor kunt vinden. Iemand die bouwtekeningen en constructie berekening kan maken volgens het bouwbesluit. Het is een relatief simpel huis volgens hout skelet bouw, dus misschien is het leuk voor een nieuw iemand die nog ervaring op wil doen.


Bouwtekening en ontwerp Eindhoven
maandag 14 juni 2021

Partition wall with wood and a sliding door

Request: To build a partition in zolder. The separation should have Wooden shelves on either side with door in middle, and Glass on top as depicted in the picture. The length of the partition (green color in floor plan picture) is 3.41m long. Sliding door is preferred. A quote that includes the complete package is highly appreciated. Also, how long this work would take?


Bouwtekening en ontwerp Eindhoven
vrijdag 08 januari 2021

Bouwtekening laten maken

ik wil graag een bouwtekening laten maken voor een nieuwbouw garage in de achtertuin van ca 9 x 8 mtr en ben op zoek naar iemand die ook weet wat er mag van de gemeente.


Bouwtekening en ontwerp Eindhoven
zaterdag 28 november 2020

Constructiebereking draagmuur doorbraak

Wij willen een constructie berekening hebben ten behoeve van een uitbouw. Omdat de woning op palen staat, dient daar extra rekening mee gehouden te worden. Overige specificaties bespreek ik met de specialist.


Bouwtekening en ontwerp Waalre

Architect in regio Eindhoven

Andere klussen in Eindhoven

Offertes aanvragen