Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Tuinonderhoud Bosmaaier

Tuin - Enschede

Tuin - Enschede

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuinwerkzaamheden in Enschede?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Enschede die je gratis offertes op maat aanbieden. Een nieuw terras, een andere schutting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Bentelo, De Lutte, Denekamp, Diepenheim, Eibergen, Geesteren, Glane, Haaksbergen, Haarlo, Losser, Neede, Oldenzaal, Overdinkel, Rekken of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Enschede

maandag 07 juni 2021

Schutting plaatsen ca. 30m

Prijsopgaaf hekwerk metalen ca 30 m met klimop en matten. Ene kant. 12 meter ca 2.50 hoog, rest 2.20 hoog Hoeveel meter moet er geplaatst worden?: tussen 10 en 50 meter Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Tuinaanleg en tuinonderhoud Oldenzaal
vrijdag 07 mei 2021

Onderhoudsvrije voortuin

Wij willen graag een tuin laten verwijderen en nieuwe laten aanleggen. het gaat om een voortuin van 12m2 (rijtjeswoning) makkelijk bereikbaar


Tuinaanleg en tuinonderhoud Enschede
maandag 19 april 2021

Bestrating + groen 80m2

Ik wil graag mijn voor- en achtertuin naar mijn smaak aanpassen. Perceel loopt schuin, oppervlakte ca 80m2 , nieuwe bestrating, borders en klein stukje kunstgras. Voortuin bestaat uit tuin, bestrating en gedeelte oprit. Huidige situatie verwijderen nog even in overleg. Aanschaf van het nieuwe materiaal ook nog even in overleg.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Enschede
zondag 18 april 2021

Boom snoeien

Boom is te breed geworden


Tuinaanleg en tuinonderhoud Enschede
maandag 12 april 2021

Plaatsen wilgetenen schutting 10m

Tussen ons en onze buren zit een hoogte verschil van 20 cm in de tuin. Hier wil ik graag een schutting plaatsen van 10m en 180 hoog. Er staat nu een klein gaashek met daarvoor mooie hoge struiken die ik graag wil houden. Het liefst wil ik een schutting van wilgetenen of bamboe.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Enschede
dinsdag 09 maart 2021

Opnieuw de verzakte tegels leggen

Ons terras is met 50 x 50 tegels gelegd maar is verzakt. We willen dit graag weer netjes laten leggen met dezelfde tegels.


Tuinaanleg en tuinonderhoud De Lutte
zondag 03 januari 2021

Achtertuin opknappen

Ik wil graag me tuin achter oplaten knappen met nieuwe tegels ,planten en desnoods me koi vijver nieuwe stenen randen geven


Tuinaanleg en tuinonderhoud Enschede
zondag 01 november 2020

Beplanting verwijderen en vervangen door nieuwe

Ik wil een buxus en andere beplanting verwijderen in de voortuin. In totaal gaat het om 30 meter aan beplanting. Daarna wil ik het opnieuw ontwerpen en nieuwe beplanting aan laten leggen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Eibergen
donderdag 13 augustus 2020

Schutting 14 meter leveren en plaatsen

Wij willen graag 14 meter lange, lage schutting(1 meter hoog) laten plaatsen en op een andere plek een poort van 90cm. Wij zijn ons aan het orienteren naar prijzen. Inclusief materiaal.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Enschede
zondag 09 augustus 2020

Waterbron slaan of boren in de achtertuin

Ik wil onze tuin beregenen met grondwater en een put laten boren compleet met pomp en wat er verder nodig is.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Eibergen
zondag 12 juli 2020

Beukenhaag verwijderen

Een beukenhaag van 11 meter lang moet worden verwijderd. Er komt een schutting op te staan.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Enschede
donderdag 25 juni 2020

Terras leggen

Wij willen een 30 m2 terras laten leggen met keramische 60x60 cm tegels. Tegelverband. Er liggen nu tegels en deze verwijderen we zelf. Graag ontvang ik een offerte.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Enschede
donderdag 25 juni 2020

Tuin leeghalen en afvoeren (ook houten schuurtjes) en deel oude schutting

Leeg halen overwoekerde tuin met oud tuinhuisje deel oude schutting verwijderen. Uitgraven van tuin en nieuw zand voor totalen bestrating rond om schutting plaatsen en plaatsen overkapping met deel tuinhuis daarna compleet bestraten.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Enschede
zondag 31 mei 2020

Waterput slaan bewateren tuin 150m2

ik zou graag een offerte ontvangen voor het slaan van een waterput. We wonen in Enschede (oost). De tuin is alleen via de garage te bereiken.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Enschede
woensdag 20 mei 2020

Flagstones in tuin leggen

Graag laten wij 40 m2 flagstones in de tuin aanleggen in cement plus voegen. Er ligt nog een gedeelte tegels, wij dachten eraan dat deze verwijderd kunnen worden, dan het zand weggehaald kan worden, dan de tegels weer geplaatst kunnen worden, het cement er vervolgens op kan komen etc. Het andere stuk hebben wij leeggehaald en betongaas al neergelegd. De flagstones, cement, sponsen en voeg hebben wij.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Enschede
zondag 03 mei 2020

Buxus vervangen door hekwerk

Mijn voortuin is 5x3 meter. mijn afscheiding is met Buxus een moet vervangen worden met een nieuwe plant.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Enschede
donderdag 16 april 2020

Coniferen rooien

20 meter afscheiding van coniferen met buren met een hoogte van 3 meter! Geen mogelijkheid om makkelijk achter huis te komen!


Tuinaanleg en tuinonderhoud Enschede
woensdag 15 april 2020

Vijvers renoveren

In mijn tuin heb ik drie vijvers, die twintig jaar geleden zijn aangelegd, met vijver folie. De randen, gemetselde klinkers, brokkelen af en twee vijvers vertonen lekkage. De vijvers zijn tussen de 12 en 20 m2 . Twee vijvers zijn met elkaar verbonden. Ik denk aan vervanging folie en afdekranden.. Graag advies.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Losser
maandag 27 januari 2020

Tuin 660m2 renoveren

We willen graag de bestaande tuin onderhoudsvrij maken. Wat wij hier zien is dat het niet meer bij te houden is om een hoveniersbedrijf periodisch onderhoud te laten uitvoeren. Dat zal betekenen dat er toch veel meer tegelwerk zal moeten terugkomen. Het gaat om een tuin van 660m2. Graag laat ik een hovenier langskomen om te kijken wat hierin de mogelijkheden zijn


Tuinaanleg en tuinonderhoud Losser
maandag 16 december 2019

Maandelijks onderhoud van zeer grote tuin

Ik zoek een geschikte hovenier die maandelijks onze tuin kan onderhouden, en kan snoeien in het voor- en najaar. Het volledige perceel heeft een oppervlakte van 367 m2.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Haaksbergen
maandag 04 november 2019

Voortuin oprit bestraten, taxushaag maken en kunstgras aanleggen

Ik wil in de voortuin van ongeveer 7 x 5 meter kunstgras en een taxushaag aanbrengen en de inrit opnieuw bestraten en verbreden. Nu staan er naast de oprit een aantal planten die verwijdert en afgevoerd moeten worden. Daar willen we het kunstgras hebben. De afmetingen vind ik moeilijk inschatten, graag laat ik iemand langs komen om alles door te bespreken en te beoordelen. De oprit willen we betegelt met nieuwe tegels, de materiaalkosten graag apart vermelden. We willen wat zwaardere stenen, voor een caravan die er komt te staan.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Oldenzaal
zaterdag 14 september 2019

Overkapping plaatsen

Ik zou graag een overkapping (9 meter) willen hebben tegen mijn muur aan. Ik heb ramen langs de muur en daar boven zou ik dan de overkapping willen. De ramen zijn vier meter lang, dan zit er een boog die iets hoger ligt van twee meter en daarna weer vier meter aan ramen. Ik zou alles overdekt willen hebben en twijfel over de manier waarop. Het liefst zou ik willen dat er iemand met ervaring langs komt kijken.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Haaksbergen
zaterdag 31 augustus 2019

Kappen en afvoeren grote boom

Het kappen en afvoeren van een grote eikenboom (geschatte hoogte: 18 meter). De boom staat in de zijtuin en is in principe goed bereikbaar. Eventueel ook de stobbe verwijderen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Haaksbergen
dinsdag 27 augustus 2019

Waterbron in de tuin slaan met een puls

Waterbron in de tuin slaan tbv beregening. Het erf is ongeveer 500 m2.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Enschede
maandag 29 juli 2019

Bron slaan of boren voor 2 of meerdere waterbronnen

Wij zijn op zoek naar iemand die 2 bronnen kan slaan of boren dieper dan 10 meter en wat het kost, er is interesse bij meerdere buren. Als er een vakman is die dit voor mij kan inventariseren kan ik dit voorleggen bij mijn buren.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Bentelo
dinsdag 23 juli 2019

Aanleggen tuin nieuwbouw

Aanleggen tuin nieuwbouwwoning (ongeveer 70 m2) aanleggen paadje en klein terrasje, aanleggen bordes (inclusief beplanting), aanleggen kunstgras, planten van leibomen (5 stuks).


Tuinaanleg en tuinonderhoud Enschede
maandag 22 juli 2019

Boom verwijderen en stronk laten frezen

We willen een boom Xeres verwijderen, en de stronk laten weg frezen. Het liefst zien wij dit in het najaar. De boom is via een akker achterom goed bereikbaar.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Rekken
vrijdag 07 juni 2019

Boom verwijderen

In mijn achtertuin heb ik een boom die dood is. Wat kost het om deze te laten verwijderen? Er mag een stam blijven staan, hij hoeft dus niet met wortel en al weg. De diameter is circa 22 cm. De hoogte is geschat tussen de 10 en 15 meter. Het groen afval dient te worden afgevoerd.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Enschede
dinsdag 04 juni 2019

Tuin aanleggen

Graag willen we onze tuin op nieuw willen laten aanleggen ongeveer 150 m2. De bestrating en het gras wat er nu ligt dient te worden verwijderd en afgevoerd. Hierna dient de tuin te worden bestraat en willen wij aan de zijkanten borders met beplanting laten plaatsen. Eventueel zou ik de mogelijkheden en kosten willen weten van een tuinhuisje, elektra en een schutting. De tuin van de hoekwoning is goed te bereiken.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Enschede
maandag 27 mei 2019

Een houten terras realiseren in de achtertuin

Ik zoek een hovenier die een houten terras van 25 m2 in mijn achtertuin kan realiseren. Het terras moet deels op een reeds bestraat terras en deels op gras komen te liggen. Verdere specificaties bespreek ik graag met de vakman.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Enschede

Tuin in jouw regio

Andere klussen in Enschede

Offertes aanvragen