Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Tuinonderhoud Bosmaaier

Tuin - Almelo

Tuin - Almelo

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuinwerkzaamheden in Almelo?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Almelo die je gratis offertes op maat aanbieden. Een nieuw terras, een andere schutting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Aadorp, Albergen, Beerzerveld, Bergentheim, Bornerbroek, Den Ham, Diffelen, Enter, Geesteren, Gramsbergen, Harbrinkhoek, Hardenberg, Hasselt, Hellendoorn, Kloosterhaar, Luttenberg, Mander, Nijverdal, Ootmarsum, Radewijk, Reutum, Rijssen, Saasveld, Stegeren, Tubbergen, Vriezenveen, Vroomshoop, Westerhaar, Wierden, Zuna of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Almelo

maandag 12 juli 2021

Snoeien van 5 bomen

Ik heb 2 grote eiken en 3 kleinere die gesnoeid moeten worden want ik heb bijna geen zon meer in de tuin. Het gaat wel om een paar flinke bomen, schatting is zo'n 20 meter hoog. Graag iemand die even kan meedenken met de mogelijkheden voor meer licht in de tuin.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Stegeren
woensdag 19 mei 2021

Tuin renoveren

Ik wil de huidige bestrating laten verwijderen en de achtertuin daarna opnieuw laten bestraten. Ook wil ik een nieuwe houten schutting met betonnen palen van 10 meter laten plaatsen, en misschien een boom of een bloembak laten plaatsen. De tuin is 105 m2.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Almelo
donderdag 06 mei 2021

Schutting hout 17 meter

Er moet bij ons een schutting geplaatst worden, gewoon een houten schutting. Deze moet 8 delig worden met 1 poort. Er zal 17 meter geplaatst moeten worden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Almelo
maandag 03 mei 2021

Elektrische schuifpoort laten plaatsen

Metalen schuifpoort in de vorm van een landhek. De poort zal zo'n 3 a 4 meter moeten zijn. Naar welk type poort ben je op zoek?: design / moderne maatwerk poort Welk type bediening wens je?: elektrisch (schakelaar, klavier, afstandsbediening,..) In welk materiaal heb je interesse?: aluminium Welk type toegangspoort wil je plaatsen?: schuifpoort of schuifhekken Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Tuinaanleg en tuinonderhoud Enter
maandag 05 oktober 2020

Buxus laten verwijderen

30 meter buxus verwijderen en af voeren


Tuinaanleg en tuinonderhoud Nijverdal
dinsdag 11 augustus 2020

Tuinpoort plaatsen

Ik ben op zoek naar iemand voor het plaatsen van een poort. Ik ontvang graag een offerte inclusief de materialen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Almelo
maandag 10 augustus 2020

Waterput slaan in tuin

ik wil een waterput in de tuin slaan. De tuin is ongeveer 1100 vierkante meter. Wat zijn de kosten. Als de put geslagen wordt zit er dan ook een pomp en aansluitingsbehoren bij


Tuinaanleg en tuinonderhoud Nijverdal
zaterdag 06 juni 2020

Waterput laten slaan

Ik wil graag offerte voor het slaan van een waterput in mijn tuin. Graag prijs inclusief alle bijkomende kosten en materiaal.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Hardenberg
donderdag 04 juni 2020

Tuinrenovatie

Opdracht: Ik wil graag circa 50 tot 60 m2 tuin laten renoveren. Ik wil gras laten leggen op zo'n 45m2 maar weet niet of dat mogelijk is in verband met twee bomen die moeten blijven staan. Daarnaast wil ik zo'n 15m2 laten bestraten (deels al bestraat) met 50x50 tegels en het gras laten afwerken met maaibandjes. De grond moet bewerkt, geëgaliseerd en het oude 'gazon' (vooral onkruid) afgevoerd worden. Graag contact per e-mail indien mogelijk, ik ben telefonisch slecht bereikbaar ivm werk


Tuinaanleg en tuinonderhoud Almelo
woensdag 03 juni 2020

Waterbron aanboren

Ik schrijf u namens mijn moeder zij Zou graag de tuin willen besproeien met grond water. De tuin is ongebeer 50 m2. Kunt u dit aanboren en aanleggen?


Tuinaanleg en tuinonderhoud Rijssen
maandag 01 juni 2020

Waterput in de tuin laten slaan

Voor mijn tuin in Almelo zou ik graag grondwater gebruiken. Mijn kavel is 700 m2. Graag ontvang ik een offerte voor: Het boren van de put optie: de installatie van het verwijderen van ijzer in het grondwater.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Almelo
maandag 01 juni 2020

Waterbron slaan

Diepte : 8-10 meter incl slang en pomp eenvoudig om een half uurtje tot een uurtje per dag de tuin te kunnen sproeien. Totale oppervlakte is ongeveer 300 m2. Plek is goed bereikbaar.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Rijssen
zondag 31 mei 2020

Waterbron of waterput laten slaan voor beregening

Waterbron met debiet 4 m3/uur, in de tuin, te bereiken met (vracht)wagen. Totale oppervlakte is 1500 m2


Tuinaanleg en tuinonderhoud Almelo
zondag 31 mei 2020

Bron laten slaan in de tuin

Ik wil graag een bron laten maken . oppervlakte is ongeveer 80 meter. Niet goed bereikbaar, moet door de garage en keuken.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Hardenberg
donderdag 28 mei 2020

Waterbron in de tuin slaan met een puls

We hebben al een bron maar dat is roestwater, ik wil graag schoon water oppompen. Ik moet dus zeker weten dat het schoon water is. Het is voor beregend van de tuin.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Luttenberg
donderdag 21 mei 2020

Schuttingen plaatsen

Wij willen graag schuttingen hebben geplaatst met 2 hoeken en een poort van 60 cm breed, de totale omtrek is 17 meter. Opgedeeld hebben wij een gedeelte van 2x 3,5 meter en een gedeelte van 10 meter. Er staat op dit moment nog een garage op de plek waar de schuttingen komen te staan dus kan er helaas nog geen foto's van toevoegen. Graag een aantal opties voordragen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Wierden
maandag 04 mei 2020

Tuinonderhoud in de voor- achtertuin uitvoeren

De voortuin en achtertuin mogen worden onderhouden. Onkruid verwijderen tussen o.a. tegels en snoeien van heg/planten in de voortuin. Achtertuin onkruid tussen tegels verwijderen en gras maaien (klein stukje gras). De oprit moet ook worden ontdaan van onkruid tussen de tegels. In het algemeen bladeren opvegen. Totale oppervlak van alles schat ik op zo'n 200 m2. Graag iemand langs laten komen om een exact kostenplaatje te maken.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Almelo
vrijdag 01 mei 2020

Flagstones leggen

Ik wil graag flagstones laten leggen. Dit gaat om twee terrassen (1 grotere en 1 kleine) van in totaal 32m2. Het moet op een betonvloer geplaatst worden. Deze moet nog gelegd worden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Vriezenveen
woensdag 15 april 2020

Bron slaan

Ik be op zoek naar iemand voor het slaan van een bron van +/- 9 tot 11 mrt diep. Ik ontvang graag een offerte.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Hardenberg
donderdag 09 april 2020

Waterbron slaan pulsen of boren in tuin

Voor de tuin ca 400m2 hebben wij een 'oude' waterbron; deze is ca 18 jaar geleden geslagen. Nu willen we deze weer 'activeren' Graag een offerte incl. pomp


Tuinaanleg en tuinonderhoud Hellendoorn
maandag 17 februari 2020

Coniferen verwijderen en afvoeren

Ik zoek een hovenier die een aantal coniferen kan verwijderen uit mijn achtertuin. Het gaat ongeveer om 4 à 5 meter lang en 2 meter hoog. Na het verwijderen dient het afval afgevoerd te worden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Rijssen
maandag 23 december 2019

Drainage rondom woonhuis

Er is vocht dat van buiten naar binnen trekt in mijn bungalow. Ik zit te denken aan 1 drainagebuis rondom de woning.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Wierden
zaterdag 21 december 2019

Waterput in de tuin laten slaan

Ik wil in de tuin (3500 m2) een bron laten slaan. Graag een offerte , de vermoedelijke diepte is 30 meter. De offerte inclusief BTW en alle benodigde materialen. Ik hoor graag van u.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Wierden
zaterdag 14 december 2019

Plantaan kappen en wortels uitfrezen

Heb achter in tuin een plantaan staan. Hoogte ongeveer 8 meter diameter 50 cm. Ook de wortels moeten eruit. Toegangspad is 100 cm breed. Afvoeren doe ik zelf.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Saasveld
woensdag 06 november 2019

Lek in een vijver opsporen en repareren of folie geheel vervangen

Mijn vijver blijkt lek te zijn, ik weet niet of het lek nog te vinden is of dat het folie geheel vervangen dient te worden. De vijver is ongeveer 4 bij 5 meter. In het midden van de vijver is een eilandje gerealiseerd. Rondom de vijver is beplanting. Graag ontvang ik een offerte.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Albergen
zondag 20 oktober 2019

Waterbron voor tuinberegening slaan

Ik wil graag een waterbron in de achtertuin laten slaan. Oppervlakte van de tuin is ongeveer 99 m2. Machines zullen door een normale deur moeten passen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Hardenberg
zondag 22 september 2019

Begroeiing uit gehele tuin verwijderen en afvoeren

Groot gedeelte (40 m2 ongeveer) van onze tuin leeghalen. Staat nu vol met groen/begroeiing. Het zou afgevoerd moeten worden. Er is een achterom aanwezig, maar wel een vrij lange steeg. Ik denk dat de steeg wel breed genoeg moet zijn voor een kleine graag machine. De steeg is ongeveer 1,20 - 1,30 meter breed. Graag ontvang ik een offerte.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Hasselt
woensdag 28 augustus 2019

Vijver die lek is opknappen met nieuw folie

We hebben een huis gekocht met een leuke vijver maar de vijver is lek. Hij moet, denk ik, leeg gepompt worden, en dan nieuw folie en planten. Ik weet niet of de pomp het nog doet.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Vriezenveen
woensdag 21 augustus 2019

Schutting plaatsen met beton voet

schutting 25 meter inclusief poort en beslag


Tuinaanleg en tuinonderhoud Almelo
maandag 19 augustus 2019

Tuin egaliseren en opnieuw bestraten en eventueel beplanten

Bestaande verwaarloosde tuin willen we opnieuw bestraten en goedmaken en afwerken, eventueel met beplanting. De beplanting zou dan geregeld mogen worden door de vakman. De overige stoeptegels en de huidige beplanting zou afgevoerd moeten worden. Het gaat hier in totaal om ongeveer 30 tot 40 m2. Oude stoeptegels moeten opnieuw strak en recht bestraat worden (ongeveer 7 m2), borders aanleggen (in totaal 2 m2) en een stukje kunstgras inleggen (ongeveer 10 m2). De tegels zijn aanwezig, het kunstgras zou wel door de vakman geregeld moeten worden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Wierden

Tuin in jouw regio

Andere klussen in Almelo

Offertes aanvragen