Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Tuinonderhoud Bosmaaier

Tuin - Zwolle

Tuin - Zwolle

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuinwerkzaamheden in Zwolle?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Zwolle die je gratis offertes op maat aanbieden. Een nieuw terras, een andere schutting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Arrien, Dalfsen, Genemuiden, Giethmen, Hattem, Heerde, Lemele, Lemelerveld, Lierderholthuis, Nieuwleusen, Oldebroek, Ommen, Oosterwolde, Rouveen, Vinkenbuurt, Wapenveld, Wezep, Wijhe, Wilsum, Zalk of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Zwolle

zondag 28 maart 2021

Bestraten van tuin en plaatsing schutting 54m2

Graag zouden wij een vrijblijvende offerte willen aanvragen voor bestrating en schutting plaatsen. Het aantal m2 welke bestraat moet worden is ongeveer 54. Dit mag worden bestraat met een grijs/antraciet betontegel. Huidige situatie is deels terras en deels gras. Huidige situatie wordt zelf verwijdert. Aanschaf van materiaal nog even in overleg. De schutting betreft een stuk van ongeveer 6 meter, welke tegen een bestaande muur moet worden geplaatst. Aan de andere kant moet een stuk worden geplaatst van ongeveer 4 meter.


Tuinaanleg en tuinonderhoud
woensdag 17 maart 2021

Douglas houten schutting en betonnen dorpel plaatsen

Wij willen graag een douglas schutting met beton palen en een betonnen dorpel plaatsen tussen 2 tuinen. Het gaat om een lengte van ongeveer 36 meter, recht. In deze lengte willen we ook een 4-tal trellieschermen plaatsen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud
zaterdag 13 maart 2021

Tuin opnieuw aanleggen

We willen graag de huidige tuin van 30 m2 helemaal leeg halen en opnieuw laten aanleggen met tegels, groen en ruimte voor de kinderen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud
Offertes aanvragen