Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Tuinonderhoud Bosmaaier

Tuin - Zwolle

Tuin - Zwolle

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuinwerkzaamheden in Zwolle?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Zwolle die je gratis offertes op maat aanbieden. Een nieuw terras, een andere schutting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Arrien, Dalfsen, Genemuiden, Giethmen, Hattem, Heerde, Lemele, Lemelerveld, Lierderholthuis, Nieuwleusen, Oldebroek, Ommen, Rouveen, Vinkenbuurt, Wapenveld, Wezep, Wijhe, Wilsum, Zalk of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Zwolle

maandag 14 juni 2021

Spoel-/zuigboring en plaatsen filterbuis

Graag uw beschikbaarheid en prijsopgaaf voor het verrichten van een spoel-/zuigboring voor het plaatsen van een filterbuis op ca 12 m-mv. De grondslag is zand, en mooi schoon grondwater op die diepte. Het betreft een nieuwbouwlocatie in Zwolle en het is voor het beregenen van een tuin.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zwolle
zondag 30 mei 2021

Grondwaterput slaan

Graag zouden wij in onze tuin een grondwaterput/pulse willen. De tuin is ongeveer 10 x 18 meter. Het grondwater zit vrij hoog.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zwolle
vrijdag 07 mei 2021

Tuinrenovatie

Graag zou ik mijn huidige tuin willen laten renoveren door (grotendeels) te bestraten, een overkapping te plaatsen en op de plaats waar de oude schuur stond een nieuwe tuinhuisje of kleine schuur te plaatsen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Wijhe
zondag 28 maart 2021

Bestraten van tuin en plaatsing schutting 54m2

Graag zouden wij een vrijblijvende offerte willen aanvragen voor bestrating en schutting plaatsen. Het aantal m2 welke bestraat moet worden is ongeveer 54. Dit mag worden bestraat met een grijs/antraciet betontegel. Huidige situatie is deels terras en deels gras. Huidige situatie wordt zelf verwijdert. Aanschaf van materiaal nog even in overleg. De schutting betreft een stuk van ongeveer 6 meter, welke tegen een bestaande muur moet worden geplaatst. Aan de andere kant moet een stuk worden geplaatst van ongeveer 4 meter.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zwolle
woensdag 17 maart 2021

Douglas houten schutting en betonnen dorpel plaatsen

Wij willen graag een douglas schutting met beton palen en een betonnen dorpel plaatsen tussen 2 tuinen. Het gaat om een lengte van ongeveer 36 meter, recht. In deze lengte willen we ook een 4-tal trellieschermen plaatsen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Dalfsen
zaterdag 13 maart 2021

Tuin opnieuw aanleggen

We willen graag de huidige tuin van 30 m2 helemaal leeg halen en opnieuw laten aanleggen met tegels, groen en ruimte voor de kinderen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zwolle
woensdag 06 januari 2021

Snoeien Liriodendron tulipifera

De boom wordt te hoog


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zwolle
woensdag 11 november 2020

Tuinklinkers en houten hek verwijderen

Ik zoek iemand die drie rijen klinkers uit onze tuin kan halen, het hekwerk er uit kan trekken en het geheel netjes met bandjes kan maken. Hout en stenen afvoeren ook graag. We willen een geul overhouden waar we een heg in gaan planten. Het hek en de bestrating is 4 meter lang. De 3 rijen klinkers zijn 20 cm breed (schatting)


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zwolle
vrijdag 18 september 2020

Pruimeboom

Ik heb 1 pruimenboom die gesnoeid moet worden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Wezep
dinsdag 01 september 2020

Nieuwe schutting plaatsen

Het betreft een beton-houten schutting van 7,9 meter. Tevens willen wij tegenover elke schuttingpaal ongeveer 3 meter de tuin in nog een paal geplaatst hebben met dwarsbalk naar de schuttingpaal.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Hattem
zondag 19 juli 2020

Tuindeur van composiet op maat maken

Ik ben op zoek naar een composiet deur (antraciet, alu profiel) van 85x180 cm met hang en sluitwerk. De deur moet tussen twee muren in met precies 100 cm ruimte. Ik heb dus ook twee balken nodig om de deur aan te bevestigen. Kunt u hiervoor een offerte geven?


Tuinaanleg en tuinonderhoud Ommen
dinsdag 14 juli 2020

Vlonder in tuin aanleggen

Ik wil graag een vlonder terras laten leggen van 4x5 m, gelijkvloers .


Tuinaanleg en tuinonderhoud Wijhe
zondag 28 juni 2020

Schutting en hedra verwijderen en nieuwe schutting plaatsen

We willen in het najaar een nieuwe houten schutting plaatsen. De huidige afscheiding met de buren moet verwijderd en afgevoerd worden, daarna moet er geëgaliseerd worden. Het gaat om ongeveer 20 meter, dit bestaat uit deels taxushaag 2 m hoog en deels hedra in raamwerk ook 2 m hoog en nog 1/3 deel lage hedra afscheiding. De tuin is goed bereikbaar.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zwolle
dinsdag 23 juni 2020

Tuin leeghalen de boel afvoeren en egaliseren

Ik wil mijn achtertuin leeg laten halen, alles afvoeren en het daarna laten egaliseren. De tuin is ongeveer 150 m2. Graag ontvang ik een offerte.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zwolle
maandag 15 juni 2020

Schutting plaatsen en haag eruit halen

Ik zou graag een schutting willen plaatsen in mijn tuin. De schutting moet 9 m lang zijn en er zit een hoek in. Er staat nu een haag van 1 m hoog die er eerst nog uitgehaald moet worden. Ik wil graag een houten schutting met betonnen palen. Het liefst zo goedkoop mogelijk.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zwolle
maandag 08 juni 2020

Schutting plaatsen

Wij willen graag een houten schutting laten plaatsen in onze tuin, met beton palen. Qua berekening hebben we 12 schuttingen van 2 m nodig en een poort met slot. Huidige schutting/heg moet er nog uitgehaald worden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Hattem
zondag 07 juni 2020

Waterput slaan

Ik zou graag een vrijblijvende prijsopgaaf willen voor het slaan /boren van een puntstuk voor grondwater. De tuin is 1700 m2.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Hattem
zaterdag 06 juni 2020

Nieuwe bron slaan voor beregeningspomp

Ik beschik over een bron voor tuinberegening maar die heeft onvoldoende capaciteit voor een nieuwe pomp en wil daarom graag een nieuwe bron laten slaan.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zwolle
vrijdag 05 juni 2020

Tuin afgraven, grond afvoeren en nieuwe tuin aanleggen

Ik wil graag mijn achtertuin laten afgraven de ruimte is ongeveer 6 bij 7 meter en een stuk van 3 bij 1, hier zitten nog een aantal wortels en stronken in, dit moet ongeveer 50 cm afgegraven worden. Waarna een deel van de tuin aangelegd moet worden De achtertuin is bereikbaar via een pad van iets meer van een meter breed waar een poort in zit, de huidige schutting mag er uit waardoor de tuin goed en makkelijk bereikbaar is vanaf het pad er achter.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zwolle
woensdag 03 juni 2020

Puls slaan in tuin

Ik zou graag een puls laten slaan in tuin, graag inclusief pomp. Het dient voor het besproeien van de tuin. Het gaat om een tuin van 90 m2 ongeveer. De tuin is goed bereikbaar vanaf de straatkant.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zwolle
maandag 01 juni 2020

Waterbron in de tuin slaan met een puls

Voor de beregening van mijn tuin wil ik een waterbron realiseren, en een puls. Het gaat om een kavel van 16 x 9m2. Ik weet niet hoe diep het water zou liggen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zwolle
dinsdag 26 mei 2020

Waterbron of waterput laten slaan voor beregening

Ik wil graag dat er een waterput wordt geslagen voor de beregening van onze tuin van circa 250 m2. Eveneens dient er een pomp aangelegd te worden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zwolle
dinsdag 26 mei 2020

Heg snoeien

Heg gangpad 3 meter hoog 5,80 meter breed minus deur is circa 15 m2. Heg tuinzijde 1 meter hoog (boven de schutting) en 5,80 meter breed, circa 5,80 m2. Bovenkant van de heg terug naar 2,60 meter hoogte. Totaal te snoeien ca. 21 m2. Prijsopgave incl. BTW en alle bijkomende kosten. Zorg zelf voor afvoer snoeisel. Prijsopgave naar mijn e-mail adres.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zwolle
maandag 25 mei 2020

Tuinpoort laten plaatsen

Graag wil ik een schuttingdeur laten plaatsen. De deur is nu 180cm bij 90cm Liefst wil ik de deur 110cm breed zodat ik met de motor er makkelijker erdoor kan. Incl alle kosten


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zwolle
zondag 24 mei 2020

Pput slaan tuin voor berekening

heb zelf geprobeerd een put te realiseren, maar kom niet diep genoeg. Onder een kleilaag van 3 meter zit schoon zand met een laag van tenminste 8 meter. Ik denk dat de put op 8 meter moet komen. Ik heb al een diepbronpomp diameter 100mm en tyleen slag 32mm. Het terrein is goed toegnakelijk ook voor wat zwaarder materieel


Tuinaanleg en tuinonderhoud Hattem
zaterdag 23 mei 2020

Wekelijks gras maaien

Wat kost het om ongeveer 800 vierkante meter gras te maaien, iedere week.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zwolle
dinsdag 19 mei 2020

Waterbron in de tuin slaan met een puls

Wij willen graag een eigen puls voor het beregenen van de tuin (excl. bebouwing 450 m2) wij willen graag een vorstvrije opstelling met 3 kranen, waarvan 1 binnen. De pomp kan mogelijk in de enkelwandige schuur. De achtertuin is te bereiken over een pad van circa 1 meter breed dus niet met een auto.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zwolle
zondag 10 mei 2020

grondwaterbron slaan

Ik wil een eenvoudige grondwaterbron met hand- of electrische pomp (advies hierover is gewenst. De tuin (ca 350 m2) is makkelijk bereikbaar


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zwolle
vrijdag 08 mei 2020

Hout beton schutting leveren en plaatsen

Ik wil graag een houten betonnen tussen schutting laten plaatsen. Het gaat om 1 x 13,5 meter waarin een poort moet komen aan de zijkant van ons huis, 1 x 4,5 meter voor de achterkant van ons huis en 1 x 13,5 meter als tussenschutting.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zwolle
maandag 04 mei 2020

Tuin afgraven en afvoeren

Ik wil graag mijn achtertuin laten afgraven de ruimte is ongeveer 6 bij 7 meter en een stuk van 3 bij 1, hier zitten nog een aantal wortels en stronken in, dit moet ongeveer 50 cm afgegraven worden. De achtertuin is bereikbaar via een pad van iets meer van een meter breed waar een poort in zit, de huidige schutting mag er uit waardoor de tuin goed en makkelijk bereikbaar is vanaf het pad er achter.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zwolle

Tuin in jouw regio

Andere klussen in Zwolle

Offertes aanvragen