Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Hovenier tuin Meppel

Tuin - Meppel

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuinwerkzaamheden in Meppel?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Meppel die je gratis offertes op maat aanbieden. Een nieuw terras, een andere schutting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Baars, De Wijk, Dwingeloo, Eesveen, Giethoorn, Havelte, Koekange, Nijeveen, Onna, Ruinerwold, Sint Jansklooster, Staphorst, Steenwijk, Tuk, Uffelte, Vledder, Wanneperveen, Wapserveen, Zuidwolde, Zwartsluis of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Meppel

donderdag 14 april 2022

Hedera schutting plaatsen (50m)

Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor het leveren en plaatsen van 50 m. Een schutting 180 cm hoog die is voorzien van een Hedera en 1 Douglas poort met hang en sluitwerk in het zwart. Er hoeft verder niks verwijderd te worden, dit wordt al geregeld. De schutting heeft 2x een een kleine hoek erin zitten. Verder is het bijna alleen maar rechttoe. De ondergrond zal volledig vlak en schoon zijn (dit wordt gedaan door een grondverft bedrijf). Graag ontvang ik een prijs en levertijd.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Meppel
maandag 06 december 2021

Waterpunt slaan voor perceel circa 2400m2

Voor onze nieuw op te leveren woning willen wij een waterpunt om met een elektrische pomp o.a. de tuin te kunnen sproeien. Het grondwaterpeil is niet heel diep en het ligt op voornamelijk zandgrond. Is het mogelijk om een offerte te ontvangen van: - het slaan/boren van de bron/waterpunt - elektrische waterpomp - Afhankelijk van de kosten komt willen wij ook het aanleggen van een sproeiersysteem laten doen. Maar we daarvoor moeten wij eerst nog een tuinschets maken. Totaal perceel is circa 2400m2. Tuin is nog niet aangelegd dus vrij toegankelijk.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Steenwijk
woensdag 24 november 2021

Schutting of hek plaatsen

Ik wil een deel van mijn boerderij af kunnen sluiten om daar B&B-kamers te verhuren. Ik wil geen permanente afsluiting, omdat ik de kamers ook als logeerkamer wil gebruiken. Ik ben dus op zoek naar hekken die ook wanneer ze openstaan een mooie esthetische uitstraling hebben. Het gaat om een doorgang van 1109 mm en een doorgang van 1331 mm


Tuinaanleg en tuinonderhoud Koekange
zondag 21 november 2021

Oude tuinhekken verwijderen en nieuwe plaatsen

Graag offerte: . Tuinhekken afbreken en naar de stort brengen (ongeveer 25 meter) . Nieuw tuinhek met poort plaatsen (ongeveer 7 meter) . Grondpalen, beslag en schuif voor poort . Lak . uurloon uitvoerder Materiaal: Elephant Classic kempas 80x180 cm - Praxis


Tuinaanleg en tuinonderhoud Steenwijk
maandag 27 september 2021

Bron slaan in de tuin

bron slaan voor het besproeien van tuin, 250m2. Plek waar de bron moet komen is vrij toegankelijk.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Baars
vrijdag 28 mei 2021

Bamboeschutting plaatsen

Leveren en plaatsen van een bamboeschutting van 14 meter.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zuidwolde

Tuin in regio Meppel

Andere klussen in Meppel

Offertes aanvragen