Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Pannendak

Dak - Apeldoorn

Dak - Apeldoorn

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Dak in Apeldoorn?

Zoek je een goede dakdekker om dakisolatie te plaatsen of een dakrenovatie uit te voeren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met de beste dakdekkers uit de buurt die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Beekbergen, Beemte Broekland, Braamt, Emst, Epe, Garderen, Hoenderloo, Klarenbeek, Lieren, Loenen, Stroe, Teuge, Uddel, Ugchelen, Vaassen, Wenum Wiesel of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende dakdekker.

Gratis offertes aanvragen voor dak in Apeldoorn

Recente aanvragen uit Apeldoorn

zaterdag 10 april 2021

Uitbouw achterzijde woonkamer

Wij willen een serre aan onze achtergevel plaatsen, incl doorbraak. De gevel die eruit gaat willen we graag een schuifpui. Serre ook voorzien van een schuifpui, dak van zon en warmtewerend glas. Zijkanten gemetselde spouwmuur. Afmetingen zijn 5mtr breed en 2.5 diep. Tevens willen we een giet beton vloer in de serre hebben


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw
vrijdag 09 april 2021

Uitbouw renovatie

Bestande uitbouw van 4 bij 3 met rondom ramen (zie foto), veranderen in traditioneel metselwerk en kleinere ramen met kunststof kozijnen. Het platte dak moet puntdak worden.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw
donderdag 01 april 2021

Hellend dak van chalet vervangen

Ik wil het dak van mijn chalet vanaf de buitenzijde isoleren. De huidige dakbedekking zijn shingles. Het Chalet is 12 bij 4 meter. Het dak is hellend naar alle 4 de zijden. Als je contact opneemt, dan zal ik een foto sturen, hoe het dak eruit ziet. Je kunt ook een afspraak maken en langs komen. Het gaat om huisje 103b


Dakdekken en dakreparaties
Offertes aanvragen