Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Pannendak

Dak - Apeldoorn

Dak - Apeldoorn

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Dak in Apeldoorn?

Zoek je een goede dakdekker om dakisolatie te plaatsen of een dakrenovatie uit te voeren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met de beste dakdekkers uit de buurt die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Beekbergen, Beemte Broekland, Braamt, Emst, Epe, Garderen, Hoenderloo, Klarenbeek, Lieren, Loenen, Stroe, Teuge, Uddel, Ugchelen, Vaassen, Wenum Wiesel of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende dakdekker.

Gratis offertes aanvragen voor dak in Apeldoorn

Recente aanvragen uit Apeldoorn

woensdag 13 januari 2021

Extra woonruimte creëren op de begane grond door middel van een uitbouw

We willen graag aan de achterkant uitbouwen. De wens is om dit over de gehele breedte te doen en dan 3 meter lang. De huidige kozijnen zijn in 2017 gezet door belisol. Deze willen we graag behouden en opnieuw plaatsen in de nieuwe achtergevel. De “nieuwe achtergevel” komt er dus net zo uit te zien als de huidige. Verder zouden we op het platte dak graag 2 lichtkoepels willen hebben. Deze graag zo dicht mogelijk tegen de huidige achtergevel aan. De dakkoepel (1 van de 2) graag elektrisch bedienbaar te openen. Indien mogelijk met gebogen glas. Beiden voorzien van elektrisch bedienbare gordijnen. De buren willen raag ook uitbouwen. (op de foto de buren links) zij hebben al een aannemer gevraagd maar nog geen offerte gekregen. Verder graag advies inzake houten of betonnen dak. Isolatie wel of geen kruipruimte. Verder willen we graag op de gehele beneden verdieping vloerverwarming laten aanleggen. De resterende vraag is natuurlijk wat gaat dit ongeveer kosten en is er een mogelijkheid om alle optie’s te bespreken? Ook de mogelijkheid om het tegelijk met de buren te doen?


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw
woensdag 13 januari 2021

Vervangen kozijnen

Vervangen kozijnen, inclusief HR ++glas. - 1x in dakkapel 1,5 x 1 meter. Met draaikiepraam - 1x in dakkapel 2 x 1 meter. Met 2 draaikiepramen - 1x kozijn woonkamer 1,4 x 1,4 meter Het zijn houten kozijnen, en ik wil hier ook graag houten kozijnen voor terug. Uitvoer graag in mei/juni. Ik ga graag op korte termijn met de specialisten in gesprek om alles rond te maken.


Kozijnen, deuren en dakramen
maandag 11 januari 2021

Woonklare opbouw plat dak

Wij willen graag een opbouw op onze woning. De oppervlakte bedraagt 5,5 meter bij 9 meter. Aan beide kanten zal het dak schuin lopen en dan een weer een plat dak. In de opbouw willen we 4 ramen met kunstof kozijnen. Graag die verdieping woonklaar opleveren, dus voorzien van elektra en aansluiting voor de CV en wasmachine.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw
Offertes aanvragen