Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Elektricien

Elektra - Apeldoorn

Elektra - Apeldoorn

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Elektra in Apeldoorn?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende elektriciens uit de regio die je gratis offertes op maat aanbieden. Een elektrische installatie aanleggen of alles vernieuwen? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie uit Beekbergen, Beemte Broekland, Braamt, Emst, Epe, Garderen, Hoenderloo, Klarenbeek, Lieren, Loenen, Stroe, Teuge, Uddel, Ugchelen, Vaassen, Wenum Wiesel of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vakman.

Offertes van erkende elektriciens in Apeldoorn aanvragen

Recente aanvragen uit Apeldoorn

zondag 13 december 2020

Elektriciteit uitval

Op een 2 stoppenkast valt sinds een week iedere keer een ander stopcontact uit met het desbetreffende apparaat welke er op is aangesloten. Na een onbepaalde tijd zit er weer stroom op het uitgevallen stopcontact. Het betreft 1 groep waarop is aangesloten Een badkamer met licht en afzuiging Een toilet Een gang Een slaapkamer En een keuken met wasmachine, droger, cv-ketel, koelkast, magnetron en andere apparaten En misschien nog een kelderbox met vriezer maar dat heb ik nog niet helemaal helder Via internet vond ik het probleem van een verbrande lasdop. Afgelopen 3 jaar sinds ik hier woon is 2 keer de stop doorgeslagen Graag dat hier naar gekeken wordt met een duidelijk advies en eventueel offertes


Elektra en groepenkast
Offertes aanvragen