Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Casius Gevelspecialist

Gevel - Apeldoorn

Gevel - Apeldoorn

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Gevelwerken laten uitvoeren in Apeldoorn?

Zoek je een gevelspecialist om de gevel te isoleren? Of toch liever de gevel volledig laten renoveren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met de beste gevelspecialisten uit Apeldoorn die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Beekbergen, Beemte Broekland, Braamt, Emst, Epe, Garderen, Hoenderloo, Klarenbeek, Lieren, Loenen, Stroe, Teuge, Uddel, Ugchelen, Vaassen, Wenum Wiesel of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vakman.

Gratis offertes voor de beste gevelspecialisten in Apeldoorn

Recente aanvragen uit Apeldoorn

maandag 05 april 2021

Gevelbekleding vervangen voor Keraliet

Graag willen wij de gevelbekleding aan onze woning vernieuwen. Dit huis staat er sinds 1989, en zo ook de huidige trespa bekleding. Deze is door de vorige bewoners een aantal keer geverfd maar heeft nu wel zijn beste tijd gehad. Zelf denken we aan Keralit (of iets wat er op lijkt).Onze overburen hebben dit recentelijk gedaan en het ziet er fraai uit op de voorgevel bij hen. Onze uitbouw/opbouw op de zolder is wellicht wat lastiger, maar daar hoor ik graag uw expertise in. We denken zelf aan een antracietkleur welke we ook op de carport en schuur hebben, dit breekt al het wit mooi en past ook bij de stenen. Afmetingen: Voor en achtergevel breedte tussen de ramen ca. 3 meter. Hoogte 3 maal een vlak van ca. 60 cm en 1 maal een vlak van ca. 1,2 m Zolder: zijgevel ca. 3 x 5m en 3x3 m. Daarnaast 2x rond de schuifpui een korte overkapping van ca. 0,5 m en een hoogte van ca, 0,4 m met veel hoekjes en passtukken. Ook zouden we het huidige "hekwerk" van trespa vervangen door een nieuw hekwerk. Is een spijlen hekwerk mogelijk in dit frame of is er dan ook een nieuw frame nodig? Graag hoor ik wat u voor ons kan betekenen en wat de mogelijkheden zijn.


Gevel- en metselwerk
zaterdag 20 februari 2021

Metselen van tuinmuur

Een poer van mijn tuinmuur is omgevallen. Verder is +- 2 m2 van het voegwerk van deze tuinmuur slecht en dient derhalve verwijderd te worden en opnieuw gevoegd.


Gevel- en metselwerk
dinsdag 09 februari 2021

Gevel isoleren en bepleisteren

Op verzoek kan ik een tekening toesturen. Het gaat om circa 225 m² om het schoonmetselwerk van de muren te isoleren en voorzien van sierpleister of cementpleister/sauzen. Verder het aanbrengen van een arduinen plint circa 75 meter.


Gevel- en metselwerk
Offertes aanvragen