Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Tuinonderhoud Bosmaaier

Tuin - Hengelo

Tuin - Hengelo

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuinwerkzaamheden in Hengelo?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Hengelo die je gratis offertes op maat aanbieden. Een nieuw terras, een andere schutting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Ambt Delden, Borne, Delden, Deurningen, Goor, Markelo, Rossum, Weerselo, Zenderen of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Hengelo

woensdag 25 augustus 2021

Houten schuifpoort plaatsen

Ik wil graag een schuifpoort willen laten plaatsen. Het plaatsen van een dichte houten schuif poort van +/- 350cm bij 180cm en een schutting paneel van +/- 300cm bij 180cm. Op dit moment staat er niks.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Delden
maandag 29 juni 2020

Schutting plaatsen

Hierbij zou ik graag een schutting willen laten plaatsen van 4,8 meter en een hoekje van 0,5 meter. De schutting wat ik zou willen willen plaatsen is Zweeds Rabat en de kleur is zwart. Ik heb de materialen nog niet aangeschaft. De oude schutting wordt door mij zelf verwijderd.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Borne
zondag 19 april 2020

Schutting vervangen

Ik wil een schutting vervangen hebben achter onze woning. Het gaat om een stuk van 9 meter waar ik graag een poort in wil hebben van ongeveer 1.10 meter. Oude graag verwijderen en afvoeren


Tuinaanleg en tuinonderhoud Borne
zaterdag 18 april 2020

Waterput in de tuin laten slaan

Graag zou ik willen weten wat de kosten bedragen voor het laten slaan van een waterput. De waterput is bedoeld voor particulier gebruik voor het beregenen van een tuin van ca 1000 m2. Graag in uw reactie aangeven wat de kosten bedragen (voorrijkosten / materiaal / arbeid), hoe het water afgevoerd wordt (opgevangen, weggeleid of vrije afvoer) en op welke termijn de put geslagen zou kunnen worden. Alvast bedankt!


Tuinaanleg en tuinonderhoud Borne
woensdag 04 september 2019

Vijver dichten en er een houten terras op laten aanleggen

Een vijver (bak) dichtgooien en er een planken terras op maken. De oude planken vervangen, een stuk van 3 x 3 meter. Hardhout met ribbels in de planken.Er staat een grote Conifeer: wat kunnen we met hem want we willen hem niet kwijt. In de vijver zitten veel waterplanten. Afmeting vijver: L vorm 2 x 2 en een meter eruit, circa 3 m2. Foto beschikbaar.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Borne
woensdag 17 juli 2019

Boomstronk verwijderen

Ik wil een boomstronk laten verwijderen. De boom zit ongeveer 1 meter boven de grond en de stronk moet worden verwijderd.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Borne
zondag 19 mei 2019

Kunstgras leggen

Ik heb een klein stukkie gras volledig omgespit (oude zoden eruit). Wat zou het kosten om hier kunstgras in te leggen of is het misschien te klein? Opp: 5x4 meter.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Borne
maandag 06 mei 2019

Tuin leegtrekken, afvoeren en egaliseren

Ik wil de volledige tuin laten leegtrekken, afvoeren en egaliseren. Ongeveer 100 m2.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Borne
woensdag 03 april 2019

Gazon laten egaliseren

Ik wil het gras in mijn achtertuin laten verwijderen en opnieuw laten egaliseren en leggen. Het gaat om ca. 40 m2. Opmerking er dient een stuk rondom een trampoline gelegd te worden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Borne
donderdag 02 augustus 2018

Verwijderen boomstronk

Het gaat om het verwijderen van een boomstronk. Eventueel moeten er nog boomstronken van een middelgrote conifeer verwijderd worden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Borne
zaterdag 14 juli 2018

Tuinhekjes plaatsen

In de tuin willen wij graag 2 tuinhekjes laten plaatsen. Het gaat om een deel van 2 meter en een hoek waarvan het tuinhekje beide zijdes 1 meter breed moet worden. De hoogte van het hekje zal ongeveer 80 cm moeten worden. Er is op dit moment geen erfafscheiding aanwezig.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Delden
maandag 11 juni 2018

Schutting leveren en plaatsen

Ik ben voor een cliënt aan het oriënteren wat het leveren en plaatsen van een schutting kost. Zij heeft ongeveer 3 schuttingpanelen van 1.80 meter nodig, waarvan eentje gezaagd moet worden naar 1.30 meter. Daarnaast wil zij een poort laten plaatsen (1. 00 m) en dan is er nog een kleine open ruimte naast de poort wat ook dicht moet (circa 17 cm). Schutting zo goed goedkoop mogelijk (bijvoorbeeld Schutting Wales Toog). Deel van de oude schutting moet ook nog verwijderd worden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Markelo
zondag 10 juni 2018

Kunstgras aan laten leggen in de tuin

In de achtertuin heb ik op dit moment gras liggen. Dit dient te worden verwijderd en het deel tuin van ongeveer 25 m2 dient klaar gemaakt te worden voor het leggen van kunstgras. De tuin is alleen via de garage te bereiken.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Weerselo
zondag 06 mei 2018

Muurtje en deurtje plaatsen

Op 15 juni krijgen wij de sleutel van ons nieuwe huis. Naast ons huis moet een schutting met deur gemaakt worden tussen de stenen paal (op de foto rechts van de woning) en de muur van de woning. We willen dit het liefst van hout hebben. De maten zijn ongeveer drie meter breed en twee meter hoog.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Delden
dinsdag 10 april 2018

Oud gazon vervangen door kunstgras

40 m2 kunstgras leggen Oude gazon afvoeren.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Borne
maandag 26 februari 2018

Oude schutting verwijderen en nieuwe schutting plaatsen

Door de storm zijn 2 schuttingen omgewaaid en wil graag een nieuwe laten plaatsen. Het gaat in totaal om 26 meter. Is het mogelijk dat jullie de oude schutting verwijderen? Er moet overigens ook een poort geplaatst worden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Borne
zaterdag 20 januari 2018

Schuttingdelen en palen plaatsen

Graag een offerte voor een volledige nieuwe schutting. Graag dezelfde als op de bijgevoegde foto. Het gaat om 10 schutting delen van 1.80 breed, inclusief houten palen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Markelo
vrijdag 19 januari 2018

Schuttingdelen monteren en levering

Plaatsen van 5 schuttingdelen. Totale lengte tussen 8 en 10 meter. Houten schutting met rechte bovenkant, betonnen palen. Geen doorkijk. Budgetprijs.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Markelo
donderdag 18 januari 2018

Schutting met poort laten plaatsen

Ik wil graag een houten schutting met poort laten plaatsen, 12 meter en 3 meter poort. Materialen heb ik in huis.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Markelo
vrijdag 18 augustus 2017

Grote bomen verwijderen

2 grote bomen verwijderen. Zijn ongeveer 10 tot 12 meter hoog. 1 dennenboom en 1 conifeer.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Borne
donderdag 22 juni 2017

Coniferenhaag plaatsen

Het gaat om 45 meter lengte, coniferen zijn 2 tot 2.25 meter hoog. De locatie is aan de straatkant dus makkelijk bereikbaar. Inclusief bestaande coniferen verwijderen en afvoeren.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Borne
woensdag 14 juni 2017

Zwembad uit de tuin verwijderen

Wij willen ons zwembad verwijderen omdat wij problemen hebben met het hoge grondwater. Het bad is ovaal 7. 50x3. 50x1. 20 meter dus ca. 28m3. Kan iemand dit dempen zonder onze tuin teveel schade toe te brengen? Afstand vanaf straat (stoeprand) is ongeveer 30-35 meter.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Borne
zondag 30 april 2017

Stroken grond frezen voor wildmengsels inzaaien

We hebben in ons terrein natuur stroken die we geschikt willen maken voor het inzaaien van zaaigoed voor wild, bijen, vlinders et cetera. Er groeit nu gras. Sommige stukken moet licht gefreesd worden andere wat dieper en soms hebben we een stuk met stobben. Het is tussen 200 en 300 m2 langs sloten. We willen graag prijs per m2 hebben van licht en wat zwaarder freeswerk en stobbenwerk.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Markelo
zondag 02 april 2017

Drainage op een kavel aanleggen

Graag een offerte voor de aanleg van een drainage bij een nieuwbouwwoning voor de achtertuin. Oppervlakte ongeveer 150 m2.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Borne
dinsdag 28 maart 2017

Achtertuin opnieuw aanleggen

Wij hebben momenteel een Engelse tuin. Graag willen wij nieuwe bestrating voor het terras van de overkapping, 3 paden, enkele borders, een 2e terras, 2 grasvelden en een speelhoek laten maken.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Deurningen
dinsdag 21 maart 2017

Schutting en poort vernieuwen

Ik zou graag de schutting laten vervangen en nieuwe tuinpoort willen laten plaatsen. Het gaat over de achterste schutting in onze tuin. Dat zijn minimaal 3 schuttingsdelen en 1 poort. Hoeveel gaat ons dat kosten. Inclusief onderdelen. Het verwijderen van het oude spul. Plaatsen en rommel meenemen . De schuttings- delen mogen rond de 50 euro (180 cm hoog. 180 cm breed) kosten. De poort mag maximaal 150 kosten. Wachtend op uw antwoord.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Delden
zondag 15 januari 2017

Voortuin herinrichten en aanleggen

Ik wil mijn voortuin herinrichten met bloembakken van betonnen bielsen. De bloembakken worden twee bielsen hoog (plusminus 25 cm) en moeten met zand uit de achtertuin worden aangevuld. De beplanting verzorg ik later zelf. Tevens dient een grote conifeer inclusief wortel te worden verwijderd. Graag uw offerte inclusief afvoer van de materialen van de oude situatie (o.a. halve betontegels, en oude vergane spoorbiels) en de nieuwe materialen. Bij voorkeur eind maart gereed. Op de bijgaande foto de oude situatie waarin ik de nieuwe bloembakken geel heb ingetekend met tevens een bovenaanzicht inclusief maten van de nieuwe situatie. En de conifeer heb ik gemerkt met een geel kruis.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Borne
vrijdag 13 januari 2017

Schutting laten plaatsen

Plaatsen van 2 x 17 meter en 1 x 9 meter schutting.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Deurningen
zondag 27 november 2016

Drainage op een kavel aanleggen

Wat gaat het kosten om drainage te laten aanleggen op een kavel van ongeveer 950 m2? De ondergrond bestaat deels uit klei. Ik ontvang graag een offerte de arbeidskosten en materiaal separaat vermeld staan.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Borne
zondag 16 oktober 2016

Appelboom snoeien en algemeen tuinadvies

Ik wil graag mijn appelboom laten snoeien en algemeen tuinadvies.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Goor

Tuin in jouw regio

Andere klussen in Hengelo

Offertes aanvragen