Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Pannendak

Dak - Zeist

Dak - Zeist

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Dak in Zeist?

Zoek je een goede dakdekker om dakisolatie te plaatsen of een dakrenovatie uit te voeren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met de beste dakdekkers uit de buurt die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Bosch en Duin, Den Dolder, Doorn, Driebergen-Rijsenburg, Huis ter Heide, Odijk of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende dakdekker.

Gratis offertes aanvragen voor dak in Zeist

Recente aanvragen uit Zeist

zondag 11 april 2021

Nieuwe gasleiding van meter naar zolder

Ik zoek een loodgieter om vanaf de gasmeter in de kelderkast een nieuwe gasleiding op de muur aan te leggen naar de zolder (2e verdieping) waar de nieuwe cv ketel komt te hangen. Verder is het aansluiten en monteren van de roomgasafvoer door het dak ook een klusje dat ik graag wil laten doen. De rookgas afvoer materialen en dak doorvoer heb ik al in huis. De beoogde gasleiding heb ik niet.


Installatie- en leidingwerk
vrijdag 09 april 2021

150 m² dakrenovatie

Ik wil mijn dak laten isoleren vanaf de buitenzijde. Op dit moment liggen er dakpannen op die moeten worden verwijderd en worden afgevoerd. Ik ben geïnteresseerd in het laten leggen dakplaten en waar makkelijk zonnepanelen (eventueel door dezelfde vakman) kunnen worden aangebracht. Het dak betreft ongeveer 150 m².


Dakdekken en dakreparaties
woensdag 24 maart 2021

Compleet nieuwe daken plaatsen nieuwbouwwoning

Ik wil 2 nieuwe daken laten plaatsen. Het betreft een nieuw te bouwen HSB woning, en ik wil een platdak van circa 90 m2 en kap circa 12 bij 9 meter bij 9 meter hoog (incl, 4 dakkapellen).


Dakdekken en dakreparaties
Offertes aanvragen