Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Pannendak

Dak - Zeist

Dak - Zeist

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Dak in Zeist?

Zoek je een goede dakdekker om dakisolatie te plaatsen of een dakrenovatie uit te voeren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met de beste dakdekkers uit de buurt die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Bosch en Duin, Den Dolder, Doorn, Driebergen-Rijsenburg, Huis ter Heide, Odijk of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende dakdekker.

Gratis offertes aanvragen voor dak in Zeist

Recente aanvragen uit Zeist

maandag 11 januari 2021

Afwatering plat dak van uitbouw verbeteren

Op ons platte dak van de uitbouw wordt het water niet goed afgevoerd (er blijft water op liggen) ook is er sprake van enige schimmelvorming in de rechter bovenhoek aan de binnenzijde van de uitbouw (weet niet of hier een verband in zit), hier willen wij graag een professioneel advies en een kostenoverzicht van ontvangen. Het gaat om een EPDM dak.


Dakdekken en dakreparaties
maandag 04 januari 2021

Een woning uitbouwen de achtertuin in

Uitbouw onder het balkon, 5,5 breed x 1,20m diep. Zijmuren staan al vanwege uitbouw beide buren, dak = huidige balkon. Waarschijnlijk fundering leggen, vloer doortrekken, nieuwe pui plaatsen met behoud van glas in lood. Dragende constructie aanpassen (in overleg, zit al een steunbalk in vanwege opening muur tussen keuken en woonkamer). Misschien balkon renoveren ter voorkoming van lekkage. Voorbereidingen treffen voor plaatsing nieuwe keuken.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw
donderdag 31 december 2020

Buitengevelisolatie met stuc vrijstaande woning

Het gaat om een oud, vrijstaand huis met een relatief groot dakoppervlak en weinig muur (80 m2). Geen spouwmuur aanwezig. Graag laat ik het isoleren en stucen. Startdatum z.s.m. gewenst.


Gevel- en metselwerk
Offertes aanvragen