Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Pannendak

Dak - Oosterhout

Dak - Oosterhout

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Dak in Oosterhout?

Zoek je een goede dakdekker om dakisolatie te plaatsen of een dakrenovatie uit te voeren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met de beste dakdekkers uit de buurt die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Den Hout, Dongen, Drimmelen, Geertruidenberg, Hank, Made, Raamsdonk, Raamsdonksveer, 's-Gravenmoer, Terheijden, Teteringen, Wagenberg, Waspik of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende dakdekker.

Gratis offertes aanvragen voor dak in Oosterhout

Recente aanvragen uit Oosterhout

zaterdag 10 april 2021

Platdak garage van groen voorzien

Plat dak van garage voorzien van groen (exterior) sedum en mos etc. , compleet aangelegd incl alle kosten. Dakbekleding is wortelbestendig (Icopal POCBWs universal )


Dakdekken en dakreparaties
maandag 29 maart 2021

Houten gevelbekleding plaatsen

Enkelsteens garage (lengte x breedte x hoogte 7x4x2,8) renoveren voor gebruik speelruimte kinderen. (overige werkzaamheden door derden nieuwe vloer en dak incl isolatie + bestaande enkelmuur verhogen met andere aanbouw van het huis). In dit geval gaat het enkel om bekleding van alle buitengevels. Nog even in overleg wat voor soort houten bekleding (misschien eiken of iets dergelijks). Graag verticale plaatsing.


Gevel- en metselwerk
donderdag 04 maart 2021

Frans dak renoveren of vervangen

Het dak lijkt wat te zijn ingezakt, het is een Franse kap of mansardedak, dus goed mogelijk dat het houtwerk vervangen moet worden (en dan gelijk externe isolatie platen eronder brengen.) Er is op lager niveau bij dakkapellen lekkage geweest door bitumenschade. Het gaat om 80m2 en is een bestaand dak zonder asbest. Graag advies van de dakdekker.


Dakdekken en dakreparaties
Offertes aanvragen