Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Pannendak

Dak - Nunspeet

Dak - Nunspeet

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Dak in Nunspeet?

Zoek je een goede dakdekker om dakisolatie te plaatsen of een dakrenovatie uit te voeren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met de beste dakdekkers uit de buurt die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Doornspijk, Elburg, Elspeet, Hulshorst, 't Harde, Vierhouten of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende dakdekker.

Gratis offertes aanvragen voor dak in Nunspeet

Recente aanvragen uit Nunspeet

zondag 15 november 2020

Veranda met een berging bouwen

Wij willen graag een soort houten veranda idee met een inpandige berging laten bouwen. Totale afmetingen zijn ongeveer 8 x 5 m waarvan de veranda ongeveer 3,5/4 meter breed met een soort luifel, tegen de garage aan gebouwd. Er staat momenteel niets, dus hoeft ook niets gesloopt en verwijderd te worden. Graag met een plat dak en een goede afwatering. Aan de kant van de berging mag de veranda dicht gemaakt worden. Aan de andere kant (veranda kant) graag glas zodat wij van het uitzicht kunnen genieten. We willen graag een overzicht van kosten en mogelijkheden.


Veranda- en serrebouw
vrijdag 06 november 2020

Nieuw dak plaatsen op garage/kantoor

Ik ben op zoek naar iemand om een hellend dak te plaatsen op het gebouw wat momenteel kantoor + garage is. Mag maximaal vijf meter hoog worden. Het moet ongeveer 60 m2 worden. Op dit moment is het een plat dak.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw
maandag 02 november 2020

Rieten dak laten renoveren

Ik wil een rieten dak laten renoveren. Hij is nu 15 jaar oud. Het gaat om 125 m2. Graag ontvang ik hier een offerte voor.


Dakdekken en dakreparaties
Offertes aanvragen