Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Pannendak

Dak - Ede

Dak - Ede

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Dak in Ede?

Zoek je een goede dakdekker om dakisolatie te plaatsen of een dakrenovatie uit te voeren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met de beste dakdekkers uit de buurt die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Ederveen, Harskamp, Lunteren, Otterlo of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende dakdekker.

Gratis offertes aanvragen voor dak in Ede

Recente aanvragen uit Ede

dinsdag 23 maart 2021

Uitbouw met pannendak aan de achterzijde plaatsen

Wij willen een uitbouw van 1 x 5 meter aan de achterzijde. Met geïsoleerde vloer geschikt voor vloerverwarming. Gemetselde zijwanden. Achterzijde voorzien van deur en verder trippel glas. Met schuin pannendak aangesloten met knik onder bovenste rij pannen 1e verdieping.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw
dinsdag 23 maart 2021

Dak vervangen 100m² + nokverhoging

Voor bestaande woning, ca 60 jaar oud dient volledig dak te worden vervangen. De afmeting van de woning is 7,5 x 16 meter, de hellingsgraad van het dak is 30 graden. Pannen zijn goed, gordingen zakken licht door. Dak is niet geisoleerd. Graag offerte voor complete dakrenovatie incl isolatie plus uitbouw/nokverhoging achterzijde woning over de gehele lengte (bouwtekeningen en vergunningaanvraag in voorbereiding). De nokverhoging zou dan gewoon casco opgeleverd kunnen worden. De dakgoten moeten ook vervangen worden, maar dit kan ik zelf eventueel ook doen.


Dakdekken en dakreparaties
dinsdag 09 maart 2021

Dakopbouw op huidige uitbouw 21m²

Wij willen een uitbouw realiseren op de 1e etage. Hier is nu een dakterras van 21,6 m2. De maten zijn 3,64 diep x 5,97 breed. Het moet een houten uitbouw worden. Oplevering van de binnenzijde mag woonklaar. De kozijnen mogen van hout of kunststof worden, het ligt aan de prijs. Er moet licht en tegels verwijderd worden van het huidige dakterras. De oude stijl moet wel gewaarborgd worden. Qua verwarming weten we nog niet wat we willen.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw
Offertes aanvragen