Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Pannendak

Dak - Doetinchem

Dak - Doetinchem

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Dak in Doetinchem?

Zoek je een goede dakdekker om dakisolatie te plaatsen of een dakrenovatie uit te voeren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met de beste dakdekkers uit de buurt die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Aalten, Azewijn, Babberich, Beek gem. Bergh, Beltrum, Bredevoort, Didam, Dinxperlo, Doesburg, Drempt, Etten, Gaanderen, Gendringen, Groenlo, Halle, Harreveld, Heelweg, Hengelo, Hoog Keppel, Kilder, Laag Keppel, Lengel, Lichtenvoorde, Lievelde, Loerbeek, Megchelen, Netterden, 's-Heerenberg, Silvolde, Sinderen, Stokkum, Terborg, Ulft, Varsselder Veldhunten, Varsseveld, Wehl, Westendorp, Winterswijk, Winterswijk Huppel, Winterswijk Meddo, Winterswijk Woold, Zeddam, Zelhem of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende dakdekker.

Gratis offertes aanvragen voor dak in Doetinchem

Recente aanvragen uit Doetinchem

woensdag 13 januari 2021

Dakgoten vervangen

Ik wil graag 2x zinken bakgoten laten vernieuwen. De lengte is ± 8,50 m. Graag ontvang ik een offerte.


Dakdekken en dakreparaties
dinsdag 29 december 2020

Uitbouw beneden verdiepeing

Graag zouden we onze woonkamer uit willen bouwen aan de achterkant van onze woning. Diepte 3,6 meter en breedte 6 meter met plat dak en lichtstraat. Een achterpui van glas wat naar beiden kanten open te klappen is in zijn geheel. (aluminium pui). De uitbouw zelf van steen. Graag prijs compleet klaar en prijs van alleen buiten bouw, dak compleet en pui. Gemetselde constructie. vergunning niet nodig. Casco oplevering (woonklaar kan ook, even in overleg). Kozijnen in overleg met de vakman.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw
zaterdag 19 december 2020

Een dubbele nokverhoging realiseren

Ik zoek een aannemer voor het realiseren van een nokverhoging van 1.65 naar 2.5 meter hoogte. Lengte 6 meter. Breedte/diepte 5 meter. Twee draai/kiep ramen aan de voorzijde en twee aan de achterzijde. Buitenmuren van kunststof. Het betreft een hoekwoning met puntdak.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw
Offertes aanvragen