Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Pannendak

Dak - Doetinchem

Dak - Doetinchem

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Dak in Doetinchem?

Zoek je een goede dakdekker om dakisolatie te plaatsen of een dakrenovatie uit te voeren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met de beste dakdekkers uit de buurt die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Aalten, Azewijn, Babberich, Beek gem. Bergh, Beltrum, Bredevoort, Didam, Dinxperlo, Doesburg, Drempt, Etten, Gaanderen, Gendringen, Groenlo, Halle, Harreveld, Heelweg, Hengelo, Hoog Keppel, Kilder, Laag Keppel, Lengel, Lichtenvoorde, Lievelde, Loerbeek, Megchelen, Netterden, 's-Heerenberg, Silvolde, Sinderen, Stokkum, Terborg, Ulft, Varsselder Veldhunten, Varsseveld, Wehl, Westendorp, Winterswijk, Winterswijk Huppel, Winterswijk Meddo, Winterswijk Woold, Zeddam, Zelhem of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende dakdekker.

Gratis offertes aanvragen voor dak in Doetinchem

Recente aanvragen uit Doetinchem

zaterdag 10 april 2021

Groen dak aanleggen

op onze aanbouw en schuur willen wij graag een groen dak (laten) aanleggen. het gaat om ongeveer 35 m2 plat dak


Dakdekken en dakreparaties
donderdag 08 april 2021

Erkerdak isoleren, ombouw in hout of kunststof en dakleer plaatsen. Is nu betonplaat

Woonhuizen jaren 30, 2-onder-1 kap. Het dak van de erker bestaat uit een betonplaat. De gehele erker graag isoleren, ombouw in hout of kunststof en dakleer plaatsen. Het betreft een gedeelde erker met buren en bevat 2 afvoeren. Foto's: Ik heb 3 foto's toegevoegd van de huidige situatie. De foto met de 2 witte stoelen is hoe onze erker nu is, met betonplaat dak. De foto die met zij-aanzicht genomen is, zonder de witte stoelen, is hoe wij het graag willen hebben.


Dakdekken en dakreparaties
donderdag 08 april 2021

Dakpannen en goten vervangen 100m²

Wij willen de dakpannen vervangen ca 90-100 m2, de oude dakpannen moeten afgevoerd worden en vervangen worden door nieuwe betondakpannen. Indien mogelijk ook graag de dakgoot vervangen. Dit is nu een kunststof mastgoot met beugels en we willen er graag zo een voor terug. Ook graag de regenpijp meenemen. Goten hangen op de 1e etage en zijn goed bereikbaar. Graag in november uitvoeren


Dakdekken en dakreparaties
Offertes aanvragen