Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Pannendak

Dak - Veenendaal

Dak - Veenendaal

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Dak in Veenendaal?

Zoek je een goede dakdekker om dakisolatie te plaatsen of een dakrenovatie uit te voeren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met de beste dakdekkers uit de buurt die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Amerongen, Eck en Wiel, Leersum, Renswoude of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende dakdekker.

Gratis offertes aanvragen voor dak in Veenendaal

Recente aanvragen uit Veenendaal

woensdag 07 april 2021

Maken kelder en verbouw bestaande schuur

Ik ben voornemens een kelder te (laten) plaatsen naast een bestaande schuur, waarbij de nieuw te maken betonnen trap in de schuur, toegang moet geven tot de kelder. In het dak van de kelder wil ik graag een lichtstraat met nooduitgang. De afmetingen zijn 6m bij ca 7m en 2,5m hoog. Details kunnen nog wijzigen ivm lopende vergunningaanvraag, maar dit zijn de eerste ideeën. Tevens moet elektriciteit, vloerverwarming, waterleidingen en riolering etc aangelegd worden in deze kelder (ik wil graag een douche, bad en wasmachine kunnen plaatsen) en aangesloten worden op de bestaande infra van het huis. De kelder moet vochtvrij en bewoonbaar zijn. Gasleiding moet van het huis naar de schuur getrokken worden (ca 10 meter), voor het kunnen plaatsen van een CV. Ook in de schuur moet waterleiding en afvoer gemaakt worden ivm mogelijk plaatsen van een keuken en aanleggen van vloerverwarming. Het gaat dus om een casco met leidingwerk. Eventueel later werkzaamheden in onderling overleg.


Bouw en nieuwbouw
dinsdag 06 april 2021

Dakramen vervangen

2 dakramen vervangen..de afmeting van de ramen zijn. 55 x 72 114x118 met rolgordijn of screen


Kozijnen, deuren en dakramen
dinsdag 06 april 2021

Het hellende dak van een vrijstaande woning vervangen

Bij onze nieuwe woning willen we het gehele dak laten renoveren. Het is een licht hellend dak naar voren en is ongeveer 80 m2 groot. We willen zowel de dakconstructie als het dak zelf laten vervangen. Of een dak waarin zonnepanelen zijn verwerkt of een zinken dak. We bespreken graag de mogelijkheden met de specialist.


Dakdekken en dakreparaties
Offertes aanvragen