Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Pannendak

Dak - Culemborg

Dak - Culemborg

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Dak in Culemborg?

Zoek je een goede dakdekker om dakisolatie te plaatsen of een dakrenovatie uit te voeren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met de beste dakdekkers uit de buurt die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Asch, Asperen, Beesd, Beusichem, Cothen, Deil, Enspijk, Everdingen, Ravenswaaij, Rhenoy, Rijswijk, Schoonrewoerd, Tricht, Wijk bij Duurstede, Zijderveld, Zoelmond of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende dakdekker.

Gratis offertes aanvragen voor dak in Culemborg

Recente aanvragen uit Culemborg

donderdag 14 januari 2021

Dak reparatie

Wij hebben lekkage op zolder. Bij flink regen wordt de hoek tussen muur en dak vochtig. Er zaten al oude vochtplekken, maar de afgelopen maanden is het al een paar keer nat geweest. Mogelijk zijn de pannen op de rand niet goed, ook lig er best wat mos, en er zitten wat dode takken van klimop bij de rand vd pannen, wellicht zit daar een oorzaak. Ik zou graag een afspraak maken om dit te laten nakijken. Ik heb alvast een paar foto's toegevoegd. Ik hoor graag van u, alvast bedankt.


Dakdekken en dakreparaties
donderdag 07 januari 2021

Uitbouw achterzijde

We willen een uitbouw hebben van 5,2 m breed en 3 m diep en als het kan met een glazen dak. Vergunning is niet nodig. Woonklare oplevering. Constructie gemetseld of hout. Kozijnen van kunststof of hout.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw
woensdag 06 januari 2021

aanbouw maken

Ik heb over de helft van de breedte van onze woonkamer al een aanbouw maar wil deze naar hele breedte brengen. Het gaat hierbij over een grondoppervlakte van 3 x 3,5 m. De muren zijn in wildverband gemetseld worden met een plat dak en 2 openslaande deuren met houten kozijn.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw
Offertes aanvragen