Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Pannendak

Dak - Wageningen

Dak - Wageningen

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Dak in Wageningen?

Zoek je een goede dakdekker om dakisolatie te plaatsen of een dakrenovatie uit te voeren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met de beste dakdekkers uit de buurt die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Andelst, Bennekom, Dodewaard, Heteren, Kapel Avezaath, Kesteren, Lienden, Opheusden, Randwijk, Renkum, Rhenen, Zetten of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende dakdekker.

Gratis offertes aanvragen voor dak in Wageningen

Recente aanvragen uit Wageningen

maandag 12 april 2021

Warmtepomp installeren (lucht-lucht)

Wij zoeken iemand die een warmtepomp (lucht-lucht) kan installeren. We willen de buitenunit op plat dak en vijf binnen units. Ruimte 1 6x7m. Ruimte 2 8x4m Ruimte 3 4x4m. Ruimte 4 4x3m. Ruimte 5 5x4m Het huis is een 2-onder-1 kap


CV en verwarming
maandag 29 maart 2021

ca. 100m² dak voorzien van zonnepannen of dakpannen met zonnepanelen

Wij willen graag advies over de keuze tussen zonnepannen of traditionele pannen met daarop zonnepanelen. Er zitten nu gewone dakpannen op het dak. Ik weet de exacte maten niet, maar ik gok dat dit richting de 100m² gaat. Echter zitten er ook een paar dakkapellen op die hier nog vanaf gaan. Graag worden wij geadviseerd over welke bedekking wij het beste kunnen nemen en het daarbij horende kostenplaatje. Ook ben ik erg benieuwd naar de mogelijkheden m.b.t. Tesla zonnepanelen.


Dakdekken en dakreparaties
zondag 28 maart 2021

Twee stukke ronde dakgoot vervangen

Wij moeten twee stukken van 1 meter half ronde dakgoot vervangen. Er zijn met de storm dakpannen doorheen gevallen. Moeten opnieuw gesoldeerd worden aan de bestaande goot. Het huis is uit 1923. Graag advies van de vakman.


Installatie- en leidingwerk
Offertes aanvragen