Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Pannendak

Dak - Deventer

Dak - Deventer

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Dak in Deventer?

Zoek je een goede dakdekker om dakisolatie te plaatsen of een dakrenovatie uit te voeren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met de beste dakdekkers uit de buurt die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Bathmen, Colmschate, Diepenveen, Epse, Haarle gem. Hellendoorn, Harfsen, Heeten, Holten, Kring van Dorth, Lettele, Nieuw Heeten, Nijbroek, Oene, Okkenbroek, Olst, Raalte, Schalkhaar, Terwolde, Twello, Wilp of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende dakdekker.

Gratis offertes aanvragen voor dak in Deventer

Recente aanvragen uit Deventer

woensdag 07 april 2021

Epdm over bitumen

Best beloopbare epdm ivm instalatie en onderhoud 60 m2 over bitumen 1 rookgas kanaal en 2doorvoer aanwezig. En een opgave van isoleren met pir


Dakdekken en dakreparaties
maandag 05 april 2021

Woning compleet renoveren

Het halve huis moet herstelt worden vanwege gebrek aan onderhoud. Dak moet vernieuwd worden, raam kozijnen vervangen en schilderen, muren opnieuw gestuct en gerepareerd, binnen in huis ook meerdere plekken die gestuct en gerepareerd moeten worden, meterkast moet vervangen worden en bedrading netjes en veilig weggewerkt worden. Zwarte schimmel verwijderen in de muren en plafonds op meerdere plekken in het huis. Er moet plafonds vervangen worden vanwege waterschade en schimmelschade. Schuurtje moet opnieuw opgebouwd worden, dak is al ingestort en de muren staan op instorten.


Verbouwing
woensdag 31 maart 2021

Dakgoot schuurtje verleggen of vervangen

Het water in de dakgoot bij het schuurtje loopt niet goed weg, vermoedelijk doordat hij wat verzakt is. Opdracht: kijken wat er nodig is, zodat het water weer goed wegloopt & de klus uitvoeren.


Dakgoot en regenpijp
Offertes aanvragen