Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Pannendak

Dak - Deventer

Dak - Deventer

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Dak in Deventer?

Zoek je een goede dakdekker om dakisolatie te plaatsen of een dakrenovatie uit te voeren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met de beste dakdekkers uit de buurt die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Bathmen, Colmschate, Diepenveen, Epse, Haarle gem. Hellendoorn, Harfsen, Heeten, Holten, Kring van Dorth, Lettele, Nieuw Heeten, Nijbroek, Oene, Okkenbroek, Olst, Raalte, Schalkhaar, Terwolde, Twello, Wilp of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende dakdekker.

Gratis offertes aanvragen voor dak in Deventer

Recente aanvragen uit Deventer

dinsdag 19 januari 2021

Een opbouw met puntdak op de garage realiseren

Wij denken er aan om een dak te bouwen op onze garage en ben daarom opzoek naar wat vrijblijvende prijsindicaties en mogelijkheden. Kap, puntdak, op bestaande garage. ca 1/3 overlap met huis. Afmeting 7x5 meter. Ene schuine zijde tot aan garage muur, andere zijde tegen huiskant aan op een hoogte van ca 2 meter. Afbouw binnenkant wordt door ons zelf gedaan. Dus gaat om de bouw van een dichte en geïsoleerde kap. De bouw mag met een houtskelet gebouwd worden en graag casco opleveren. De vergunningen gaan we zelf proberen te regelen. Via de overlap dient er een trap richting de opbouw te komen. Ik hoor graag. Alvast bedankt voor de moeite.


Bouw en nieuwbouw
zondag 03 januari 2021

Plaatsen en vervangen van dakkapel

Wij zouden graag 1 dakkapel van 4 meter breed, met twee draai kiepramen en twee dichte ramen laten plaatsen. En 1 bestaand dakkapel vervangen door 1 van 3 meter breed met twee vaste ramen en 1 draai kiep raam. Hiervan zouden we graag een vrijblijvende offerte ontvangen per dakkapel.


Dakkapelbouw
zondag 27 december 2020

Een tussenwoning uitbouwen de achtertuin in

We willen achter onze woning een uitbouw laten maken. Wij bespreken graag in hoeverre wij hier bij kunnen helpen. De bouw dient 6000 bij 3500 mm groot te worden met een houten skelet. Het liefst voorzien van isolatieglas, glazen dak en een schuifpui. De woning staat op een goede zandboden en ik denk dat poeren zullen voldoen als fundering.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw
Offertes aanvragen