Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Dak reinigen Arnhem

Dakreiniging - Arnhem

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Dakreiniging in Arnhem?

Heb je last van mos, vuil of alg op de dakbedekking? Wil je een dakreiniging laten doen? De dakreinigingspecialisten via Casius staan voor je klaar.  Je dak reinigen geeft weer een frisse uitstraling aan je woning, maar voorkomt in de loop van de tijd veel schade aan de dakbedekking en dus ook ongewilde kosten. Natuurlijk wil je eerst weten wat de mogelijkheden zijn en wat het ongeveer gaat kosten. Casius voorziet je van de nodige informatie: van nuttige tips tot erkend vakwerk bij jou in de buurt.

Dak laten reinigen kosten

De prijs voor dakreiniging is afhankelijk van verschillende zaken. Denk aan: de grootte van het dak, het materiaal van je dakbedekking, het soort vervuiling dat op het dak ligt en of je je dak alleen laat reinigen, of dat je er voor kiest om de dakpannen te laten reinigen en coaten. Verder hangt de prijs voor dakreiniging ook af van de keuze welke van de vakmannen de dakreiniging zal uitvoeren. Hieronder zie je de gemiddelde kosten voor het reinigen van je dak.

Let op: de dakreinigingspecialisten via Casius bepalen zelf hun prijs, hierdoor kan de uiteindelijke prijs van je klus afwijken van de prijzen in de tabel.

Werkzaamheid Prijs per m²
Dak reinigen en ontmossen €9 - €15
Dak reinigen, ontmossen en coating aanbrengen €30 - €45

Ben je benieuwd naar de kosten voor jouw situatie? Vraag dan bij ons vrijblijvend en geheel gratis op maat gemaakte offertes aan.

Coating: nodig of niet?

Na het reinigen van je dak is het mogelijk om een dakcoating aan te brengen. Dit wordt ook wel impregneren genoemd. Dakcoating dient als bescherming tegen mossen, algen en vuil en is waterafstotend, waardoor je dak beter beschermd is en langer goed blijft. Door je dak te impregneren zal het dak maar eens in de 5 jaar gereinigd te hoeven worden. 

Dakcoating kan op verschillende soorten dakbedekkingen aangebracht worden. Zo kan de coating bijvoorbeeld voor een plat dak op bitumen en EPDM aangebracht worden. Voor hellende daken wordt de dakcoating op een pannendak aangebracht.
Je kan ervoor kiezen om een gekleurde coating aan te brengen op je dak. Daardoor krijgt je dak weer een frisse look, zonder dat je de huidige dakbedekking hoeft te vernieuwen. 

Bij het aanbrengen van coating is het belangrijk dat het dak eerst gereinigd wordt, anders is de coating niet effectief.

Offertes dakreiniging in Arnhem vergelijken

Recente opdrachten in Arnhem

maandag 01 november 2021

Ventilatie reinigen

Controleren en schoonmaken van 1 elektrische unit in de badkamer, 1 ventilatiekanaal van de droger (uitgang dak) en 1 ventilatiekanaal in de slaapkamer (niet gemotoriseerd) Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Installatie- en leidingwerk Duiven
donderdag 26 november 2020

Lichtkoepel en onderhoud platte daken

In ons nieuwe huis willen we in de week van 18 januari 2021 deze klussen aanpakken: - Lichtkoepel van aanbouw achterkant: vervangen perspex kanaalplaten door bijvoorbeeld (als mogelijk) isolerende beglazing, want breuk in huidige lichtkoepel en scheurvorming in kitvoeg - Stalen luifel boven entree: loodslabbe herstellen, want mogelijk lekkage (nu afgedicht met tape) - Platte dak van aanbouw achterkant: ontbrekende loodslabben aanbrengen - Platte daken van aanbouw achterkant en zolderniveau voorkant: reinigen dakbedekking, want mos- en algengroei Wie kan helpen? Tegen welke kosten?


Dakdekken en dakreparaties Arnhem
vrijdag 03 november 2017

Pannendak reinigen en coating in antraciet kleur aanbrengen

Graag zou ik een offerte ontvangen van jullie wat de kosten zijn voor het reinigen van een dak van ongeveer 120 m2. En het coaten ervan in de kleur antraciet. Zie foto


Dakdekken en dakreparaties Elst
donderdag 02 maart 2017

Pannendak reinigen en coaten

Ik zou van u graag een offerte ontvangen voor het reinigen en coaten van een pannendak. Het betreft een huis uit 1981 en er zitten sneldekpannen op. Er zit een ontluchtingspan op die moet vervangen worden, vervangen jullie ook dakpannen? Het betreft ongeveer 55 m2.


Dakdekken en dakreparaties Duiven
maandag 19 september 2016

Renovatie van dak, voorgevel en schilderwerk

Voor onze onder- en bovenwoning willen we, op korte termijn, groot onderhoud laten uitvoeren. Vorig jaar is al een keer offerte aangevraagd voor alles wat gedaan moet gaan worden, om de kosten in te kunnen schatten voor overleg in de VvE. Daaruit bleek dat we het merendeel van de werkzaamheden, renovatie dak, gevel en schilderwerk, kunnen laten uitvoeren, en dat willen we nu dus ook laten doen. Wel graag zo snel mogelijk want een schoorsteen begint al teer door te slaan, dus voor de regenperiode van komende herfst/winter willen we eigenlijk in ieder geval het dak nog gedaan hebben. Het tegelijkertijd uitvoeren van alles lijkt handiger, bv ivm steiger, maar is niet noodzakelijk, als opsplitsen extra kosten meebrengt. Renovatie dak: Aanbrengen nieuwe dekking op een plat dak, ongeveer 60 m2 Renovatie voorgevel: Verwijderen voegen, reinigen gevel, voegen en impregneren Schilderwerk: Schilderen van de dakranden/ boeiboorden en kozijnen in de voorgevel Er is een bijlage beschikbaar.


Renovatie Arnhem
maandag 13 juni 2016

Dakgoot reinigen en repareren

Ik wil onze zinken dakgoot laten reinigen. Hij zit wel op ongeveer 12 meter hoogte. De dakgoot is 11 meter lang. Er zit ook ergens een lekkage. Komt dat door de verstopping? Anders deze lekkage meteen verhelpen.


Dakgoot en regenpijp Arnhem

Dakreiniging in regio Arnhem

Andere klussen in Arnhem

Offertes aanvragen