Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Pannendak

Dak - Gorinchem

Dak - Gorinchem

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Dak in Gorinchem?

Zoek je een goede dakdekker om dakisolatie te plaatsen of een dakrenovatie uit te voeren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met de beste dakdekkers uit de buurt die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Almkerk, Andel, Arkel, Dalem, Giessen, Giessenburg, Haaften, Hardinxveld Giessendam, Herwijnen, Heukelum, Hoogblokland, Hoornaar, Kedichem, Langerak, Leerdam, Nieuwendijk, Nieuwland, Nieuwpoort, Noordeloos, Oosterwijk, Ottoland, Rijswijk, Rumpt, Schelluinen, Spijk, Spijk gem. Lingewaal, Vuren, Waardhuizen, Werkendam, Woudrichem, Zuilichem of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende dakdekker.

Gratis offertes aanvragen voor dak in Gorinchem

Recente aanvragen uit Gorinchem

dinsdag 23 maart 2021

Isoleren dak en vervangen dakkapel

Isoleren van huidig hellend dak en vervangen van de bestaande dakkapel. Dak is gerenoveerd rond 1990 , geïsoleerd met noppenfolie tussen twee lagen dakbeschot. De huidige dakpannen mogen blijven liggen, alleen de isolatie plaatsen. Dakkapel; moet in zijn geheel vervangen worden Buitenafwerking van kunststof Binnen afwerking; woonklaar Kunststof kozijnen. Afmetingen; binnenmaat 2,40m bij 1,10m Wat is de huidige situatie?: bestaand dak zonder asbest Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak?: dakpannen Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman isoleren; opp 10m bij 45 graden. voorgevel. huidige dakpannen hoeven niet vervangen te worden.


Dakdekken en dakreparaties
donderdag 18 maart 2021

Gehele renovatie bovenverdieping

Ik wil mijn gehele bovenverdieping inclusief dak renoveren. Ik wil mijn huidige dak laten renoveren. Ook wil ik nieuwe verdiepingsvloeren en dakramen. Het pannendak en de latten wil ik laten verwijderen en afvoeren. De oppervlakte van het dak is ongeveer 286 m². De googhoogte is 7 meter en de nok 10 meter. Ik weet nog niet waar ik het nieuwe dak mee wil laten leggen en welke materiaal verdiepingsvloer. Hier laat ik mij graag over adviseren. De dakgoot is bereikbaar met een hoogwerker.


Verbouwing
woensdag 17 maart 2021

Zorgen voor lichtinval in de slaapkamer

Ik zoek een specialist die voor lichtinval kan zorgen in onze slaapkamer. Dit willen we doen door middel van een velux dakraam o.i.d. Graag een maat wat in de buurt komt van 90 bij 60 cm. Het betreft een schuin pannendak.


Kozijnen, deuren en dakramen
Offertes aanvragen