Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Pannendak

Dak - Gorinchem

Dak - Gorinchem

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Dak in Gorinchem?

Zoek je een goede dakdekker om dakisolatie te plaatsen of een dakrenovatie uit te voeren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met de beste dakdekkers uit de buurt die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Almkerk, Andel, Arkel, Dalem, Giessen, Giessenburg, Haaften, Hardinxveld Giessendam, Herwijnen, Heukelum, Hoogblokland, Hoornaar, Kedichem, Langerak, Leerdam, Nieuwendijk, Nieuwland, Nieuwpoort, Noordeloos, Oosterwijk, Ottoland, Rijswijk, Rumpt, Schelluinen, Spijk, Spijk gem. Lingewaal, Vuren, Waardhuizen, Werkendam, Woudrichem, Zuilichem of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende dakdekker.

Gratis offertes aanvragen voor dak in Gorinchem

Recente aanvragen uit Gorinchem

maandag 25 januari 2021

Isoleren dak van ong 70 m² aan buitenzijde

Isoleren van buitenzijde van een bestaand pannendak. Betreft ongeveer 70m2, nadat nieuwe dakkapel + dakramen geplaatst zijn. Op het bestaande dakbeschot ligt bitumen aan de buitenzijde.


Isolatie
maandag 25 januari 2021

Bladlood aanbrengen op scheiding huis

Het vervangen van BLADLOOD op de scheiding van een schuin dak. Eventueel ook een prijsstelling voor kunststof. Totale lengte van het dak bedraagt 5,5 meter. Er is ruim voldoende plaats om te parkeren en om een steiger te plaatsen. Uw totaalprijs dient vast te zijn voor minstens drie maanden. Zie verder voor details de bijgevoegde foto.


Dakdekken en dakreparaties
maandag 18 januari 2021

Garage geschikt voor ombouwen tot mantelzorgwoning

Ik wil in mijn tuin op de plaats van de oude garage een nieuwe ( plat dak ) van 7 x 5 gaan bouwen die in de toekomst makkelijk om te bouwen is naar een mantelzorg woning en ( later ) weer terug. Hij moet dus aan het bouwbesluit voldoen qua isolatie e.d. De bouw hiervan kan vergunningsvrij. Specificaties doorloop ik graag met de aannemer.


Bouw en nieuwbouw
Offertes aanvragen