Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Pannendak

Dak - Tiel

Dak - Tiel

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Dak in Tiel?

Zoek je een goede dakdekker om dakisolatie te plaatsen of een dakrenovatie uit te voeren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met de beste dakdekkers uit de buurt die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Beneden Leeuwen, Boven Leeuwen, Buren, Buurmalsen, Dreumel, Echteld, Erichem, Geldermalsen, Heesselt, IJzendoorn, Ingen, Kapel Avezaath Buren, Kerk Avezaath, Kerk Avezaath Tiel, Maurik, Meteren, Ochten, Ommeren, Ophemert, Opijnen, Puiflijk, Varik, Waardenburg, Wadenoijen, Wamel of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende dakdekker.

Gratis offertes aanvragen voor dak in Tiel

Recente aanvragen uit Tiel

dinsdag 12 januari 2021

opbouw garage

Dakopbouw op de garage. Kunststof kozijnen. De opbouw willen we niet geheel naar achter en gelijk met de garage laten lopen. Aan de achterzijde van de woning zitten namelijk ramen aan de zijkant. De opbouw mag niet voor deze ramen komen. De geschatte opbouw word dus ongeveer 6 meter lang en een kleine 3 meter breed. Uiteraard willen we de opbouw geïsoleerd, dubbel glas (achterzijde melkglas), compleet woonklaar opgeleverd met een verwarming ed. We hebben zelf wel een idee, maar een woonklare opgeleverde prefab om kosten te dekken staan we ook voor open. Tevens dient de garage deur vervangen te worden, naar een dichte muur met ramen, zodat het 1 geheel wordt. Tevens hebben we hulp nodig met de aanvraag van de bouwvergunning.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw
zaterdag 02 januari 2021

Puntdak plaatsen voor een berging.

Lengte 4,25 m breedte 3,20 m (dit zijn de afmetingen van de berging die er moet komen). Hoogte tot bestaand daklijst is 2,44 m dan daar puntdak op. Vergunning moet nog even naar gekeken worden. (waarschijnlijk niet). Constructie gemetseld. Kozijnen van kunststof.


Verbouwing
zaterdag 02 januari 2021

Een bestaande schuur verbouwen en groter maken

Bij ons achter staat een schuurtje graag zouden wij die groter willen hebben. Met een puntdak er op. En stenen muur, en een betonvloer. Graag een offerte met geïsoleerd en zonder geïsoleerde muren. Bedankt alvast voor de moeite! De nieuwe maten van de schuur moeten 425 bij 320 cm worden. De vergunningen hiervoor regel ik zelf.


Bouw en nieuwbouw
Offertes aanvragen