Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Pannendak

Dak - Nijmegen

Dak - Nijmegen

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Dak in Nijmegen?

Zoek je een goede dakdekker om dakisolatie te plaatsen of een dakrenovatie uit te voeren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met de beste dakdekkers uit de buurt die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Balgoij, Beek Ubbergen, Bemmel, Berg en Dal, Bergharen, Beugen, Beuningen, Cuijk, Deest, Doornenburg, Druten, Escharen, Ewijk, Gendt, Gennep, Grave, Groesbeek, Haalderen, Haps, Heilig Landstichting, Hernen, Herveld, Heumen, Horssen, Katwijk, Kekerdom, Langenboom, Lent, Leuth, Linden, Malden, Middelaar, Mill, Millingen aan de Rijn, Milsbeek, Molenhoek, Mook, Nederasselt, Niftrik, Oeffelt, Ooij, Oosterhout, Ottersum, Overasselt, Pannerden, Ravenstein, Reek, Rijkevoort, Sint Hubert, Tolkamer, Velp, Ven-Zelderheide, Wanroij, Weurt, Wijchen, Wilbertoord, Winssen of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende dakdekker.

Gratis offertes aanvragen voor dak in Nijmegen

Recente aanvragen uit Nijmegen

donderdag 08 april 2021

Aluminium afdak plaatsen

Ik wil een afdak/veranda plaatsen met aluminium frame met lichtdoorlatend dak. Het betreft 5 bij 2.5 meter. Op de grond liggen al tegels.


Veranda- en serrebouw
woensdag 07 april 2021

Asbesthoudende golfplaten vervangen

Het gaat om het verwijderen van asbest golfplaten op de schuur. Hiervoor in de plaats wil ik geisoleerde dakpanplaten laten plaatsen. Het dak is 24 x 5 meter, en dit 2 keer. Ik heb nog geen rapport aangevraagd.


Dakdekken en dakreparaties
dinsdag 06 april 2021

Garage bijbouwen woning

Garage aan de achterzijde van de woning met puntdak/vliering en alleen een loopdeur plaatsen. Het wordt een vrijstaand geheel wat wordt gebruikt als opslag (vandaar geen autodeur). Ik ben nog niet in bezit van een vergunning, maar dit is niet nodig zolang we onder 150 m² aan of bijbouwen. De afmetingen zullen minimaal 3 bij 6 zijn (liefst groter), dit hangt nog af van de prijs. Wij willen een casco oplevering. De buitenzijde willen wij traditioneel gemetseld hebben met kunststof kozijnen. Er is geen verwarming nodig.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw
Offertes aanvragen