Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Pannendak

Dak - Nijmegen

Dak - Nijmegen

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Dak in Nijmegen?

Zoek je een goede dakdekker om dakisolatie te plaatsen of een dakrenovatie uit te voeren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met de beste dakdekkers uit de buurt die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Balgoij, Beek Ubbergen, Bemmel, Berg en Dal, Bergharen, Beugen, Beuningen, Cuijk, Deest, Doornenburg, Druten, Escharen, Ewijk, Gendt, Gennep, Grave, Groesbeek, Haalderen, Haps, Heilig Landstichting, Hernen, Herveld, Heumen, Horssen, Katwijk, Kekerdom, Langenboom, Lent, Leuth, Linden, Malden, Middelaar, Mill, Millingen aan de Rijn, Milsbeek, Molenhoek, Mook, Nederasselt, Niftrik, Oeffelt, Ooij, Oosterhout, Ottersum, Overasselt, Pannerden, Ravenstein, Reek, Rijkevoort, Sint Hubert, Tolkamer, Velp, Ven-Zelderheide, Wanroij, Weurt, Wijchen, Wilbertoord, Winssen of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende dakdekker.

Gratis offertes aanvragen voor dak in Nijmegen

Recente aanvragen uit Nijmegen

dinsdag 12 januari 2021

Geluidsisolatie aanbrengen

Het geluid van de snelweg is zeer hinderlijk aanwezig op zolder en op de slaapkamer op de 1ste verdieping. Ik heb een doorlopend schuindak tot de achterzijde van de woning. Op beide verdiepingen zitten oude Velux ramen die heel veel geluid doorlaten. Ik zou graag willen weten wat de mogelijkheden zijn om het geluid te verminderen.


Isolatie
maandag 11 januari 2021

Opbouw op uitbouw

Onze woonkamer heeft een uitbouw van 6 bij 6 meter met plat dak. We willen hier graag een verdieping op laten maken met aansluiting op het oorspronkelijke dak. Het liefst in dezelfde stijl, een gemetselde constructie van 6 bij 6 meter bovenop de aanbouw met hardhouten kozijnen. De bestemming is een slaapkamer. We willen het graag laten uitvoeren maar het is erg afhankelijk van de prijs of dat nu al mogelijk is.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw
zondag 10 januari 2021

Groen dak van +- 40m2 aanbrengen

Aanleg groen dak indien mogelijk qua gewicht. Graag zo licht mogelijk ivm ook wens tot zonnepanelen.


Dakdekken en dakreparaties
Offertes aanvragen