Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Tuinonderhoud Bosmaaier

Tuin - Leeuwarden

Tuin - Leeuwarden

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuinwerkzaamheden in Leeuwarden?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Leeuwarden die je gratis offertes op maat aanbieden. Een nieuw terras, een andere schutting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Baard, Bergum, Berlikum, Birdaard, Buitenpost, Burgum, Damwoude, Deinum, Dokkum, Driesum, Dronrijp, Engelum, Engwierum, Ferwerd, Finkum, Foudgum, Giekerk, Goutum, Grou, Grouw, Hallum, Hardegarijp, Hijum, Hogebeintum, Kollum, Kollumerzwaag, Lioessens, Mantgum, Marssum, Menaldum, Morra, Nes gem. Dongeradeel, Noordbergum, Oenkerk, Oldehove, Oosterend gem. Littenser, Oosterlittens, Oudwoude, Roodkerk, Roordahuizum, Schingen, Sint Annaparochie, Sint Jacobiparochie, Stiens, Suawoude, Tietjerk, Veenwouden, Welsrijp, Wergea, Wierum, Winsum, Wouterswoude, Zwaagwesteinde of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Leeuwarden

dinsdag 24 augustus 2021

Houten schutting plaatsen

Ik wil een houten schutting laten plaatsen met horizontale planken. De schutting lengte is ongeveer 8 meter. Op dit moment staat er niks.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Leeuwarden
maandag 19 juli 2021

Schuttingspoort plaatsen

De poort is bedoeld om parkeerplekken s avonds af te schermen. Breedte ingang parkeerplaats is 530cm. Naar welk type poort ben je op zoek?: budgetvriendelijke basispoort Welk type bediening wens je?: manueel In welk materiaal heb je interesse?: metaal Welk type toegangspoort wil je plaatsen?: schuifpoort of schuifhekken Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Tuinaanleg en tuinonderhoud Grou
zaterdag 03 juli 2021

Heg snoeien

De heg is c.a. 1,70 hoog en c.a. 15 meter lang


Tuinaanleg en tuinonderhoud Leeuwarden
maandag 10 mei 2021

Nieuwe schuttingdeur plaatsen

Wij willen graag een nieuwe houten schuttingdeur met cilinderslot laten plaatsen. De afmetingen zijn 90 cm breed en 180 cm hoog.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Leeuwarden
donderdag 29 april 2021

Gras vervangen

Ik zoek een hovenier die 18 m2 gras wil vervangen door nieuwe graszoden. De werkzaamheden bestaan uit: Oud gras verwijderen, oud gras afvoeren, grond egaliseren waar nodig. Leveren en leggen van de nieuwe graszoden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Leeuwarden
zondag 18 april 2021

Tuinvlonder plaatsen

Ik wil een tuinvlonder plaatsen over een bestaand terras. Het moet een tuinvlonder van douglas vlonderplanken zijn. Afmeting 3.60 x 4.80 meter.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Noordbergum
maandag 29 maart 2021

Egaliseren en bestraten van achtertuin

Ik wil de tuin laten egaliseren en bestraten met 60x60 tegels. Het gaat om 120 m2.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Burgum
vrijdag 29 januari 2021

Schutting plaatsen

Een houten schutting laten plaatsen aan beide kanten ongeveer 2x 11 meter


Tuinaanleg en tuinonderhoud Stiens
maandag 02 november 2020

Lichte betonnenvloer in de tuin storten

Wij willen een licht betonnen vloer vloer 610 x 240 om een glazen muurplantenkast laten storten. Er ligt nu een verhoogd terras met betonstenen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Sint Jacobiparochie
vrijdag 02 oktober 2020

Riet verwijderen achter woning

Ongeveer 10 meter lang en twee meter breed een rietkraag verwijderen tot oever van buren.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Leeuwarden
zaterdag 08 augustus 2020

Voor- en achtertuin renoveren

Afscheppen / opvullen (woningbouw heeft er puin gestort). Aanleggen gazon 3 delenca 2x5m ca 2x3m ca 10x5m. Aanleggen terras 30x30 grijze beton tegels naast bestaand paden ca 2x5m ca 1x3m.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Kollumerzwaag
woensdag 27 mei 2020

Schutting plaatsen verwijderen struiken

Wij willen graag een aanbieding voor het plaatsen van een schutting, en verwijderen van de bestaande schutting en coniferenhaag. Het gaat om afmeting van 26 mtr waarvan 10 mtr coniferenhaag.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Leeuwarden
zondag 10 mei 2020

Kunstgras leggen in de tuin

Ik wil in mijn tuin kunstgras laten plaatsen, incl voorwerk zoals legaliseren en oud gras er uithalen, en twee struiken uit tuin verwijderen. Oppervlakte ongeveer 42 m2


Tuinaanleg en tuinonderhoud Leeuwarden
vrijdag 08 mei 2020

Aanpassen terras en gazon

Van ons nieuwe huis willen wij direct de tuin ook aanpakken. De huidige tuin bestaat uit ongeveer 45m2 tegels en ongeveer 65 m2 gras wat gewoon heel slecht en zeer hobbelig is. Dit alles moet er dus uit. Hierna willen wij een nieuw terras creëren van ongeveer 40 m2. En daarnaast nog deels een nieuwe grasmat met aan de zijkanten een stukje tuin creëren. Omdat vooral het gazon gedeelte nu hobbelt en zeer afloopt dient het denk ik wel goed opgevuld en geëgaliseerd worden. Beplanting van de borders en schutting plaatsen wordt door ons gedaan. Uitvoering liefst z.s.m.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Leeuwarden
donderdag 07 mei 2020

Nieuwbouw tuin

We hebben een nieuwbouwwoning gekocht en hier willen we een nieuwe tuin aan laten leggen. Het gaat om een hoekwoning, dus de tuin is makkelijk te bereiken. Op de tekening zijn de afmetingen weergegeven. Het gaat echt om de basis, dus alleen gras en betegelen. Liefst 10 m2 betegelen. De huidige ondergrond is bouwgrond.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Berlikum
vrijdag 24 april 2020

Graszoden laten leggen

Ik wil een tuin van 200 m2 met graszoden laten leggen. Ondergrond is kleigrond, en moet deels worden gefreesd en volledig geëgaliseerd worden. Tevens waar nodig teelaarde overheen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Kollum
dinsdag 21 april 2020

Verwijderen gazon, frezen en aanleggen nieuw gazon met graszoden

Gazon vernieuwen. Het huidige gazon van c.a. 100 m2. Hier zitten ondiepe kuilen en veel onkruid in. Werkzaamheden: Bestaande graszoden eruit halen en verwijderen. Eventueel nieuwe onderlaag grond aanbrengen ondergrond bemesten Grond goed egaliseren Nieuwe graszoden leggen. Ik woon in een vrijstaand huis met oprit. Er is een robotmaaier geïnstalleerd.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Hardegarijp
zaterdag 11 april 2020

Nieuwe schutting plaatsen

Wij willen een schutting in onze tuin laten plaatsen. Schutting moet eind april begin mei geplaatst worden. Daarbij graag de schutting op afbetaling. Gaat om 20.3 meter schutting. Hierbij willen wij ook een poort deur met slot uiteraard.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Leeuwarden
zaterdag 11 april 2020

Voortuin en pad langs het huis leegmaken

Ik wil mijn tuin vernieuwen. Het gras moet eruit (circa 40 m2) en er staan ook 3 struikjes die eruit mogen. Ik ga zelf een nieuwe tuin aanleggen. Graag alles afvoeren. Daarna schone tuingrond erop. De ondergrond is klei. Afmetingen: voortuin 5 x 6 meter. Langs het huis een strook van circa 1 x 9 meter. Er is wel veel haast bij.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Oosterend gem. Littenser
maandag 06 april 2020

Schutting aanschaffen en plaatsen

Een schutting plaatsen van ongeveer 2 meter. Oude schutting graag verwijderen en afvoeren.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Leeuwarden
dinsdag 25 februari 2020

Gording balk walbeschoeiïng vervangen (25 meter)

Heb eigen haventje aan mijn tuin en daar moet de gordingbalk voor de walbeschoeiing worden vervangen (ca 25 meter)


Tuinaanleg en tuinonderhoud Leeuwarden
maandag 24 februari 2020

Struiken, coniferen enkele bomen verwijderen + afvoeren en tuin ophogen

Struiken, coniferenen enkele bomen verwijderen en afvoeren. Tuin ophogen. Vijver van 5 bij 1,5 afgraven. Tuin is 225 m2. Ongeveer 30 a 40 kuub wat verwijderd moet. 20 kuub geel zand moet erop.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Leeuwarden
vrijdag 14 februari 2020

Hulp met een dode boom in de achtertuin

Ik zoek een hovenier die mij kan helpen met een boom in mijn achtertuin. In het verleden is er een opdracht uitgezet bij een hovenier om de prachtige Himalayaberk te snoeien met als resultaat dat de boom is doodgegaan. Ik zoek een partij die kan constateren waardoor de boom is dood gegaan; de boom kan verwijderen en de grond kan klaar maken voor een nieuwe boom.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Grou
maandag 25 november 2019

Oprit bestraten/herstraten

Herstraten oprit voor en naast het huis, 11,5 m lang, 3,25 m breed ( ca 30 m2 is nu bestraat met grindtegels, ca 7 m2 is een perk waaruit de beplanting al verwijderd is. Zwarte grond uit perk moet verwijderd worden en afgevoerd. Oude grindtegels moeten verwijderd worden en afgevoerd. In de zomer zal een auto van ca 2500 kg regelmatig op de oprit staan.Ondergrond en bestrating moeten dus sterk zijn.Nieuwe bestrating svp met klinkers.Graag advies over soort klinkers.Graag offertes waarin de diverse kosten uitgesplitst zijn( materialen,arbeidskosten van de diverse werkzaamheden enz).


Tuinaanleg en tuinonderhoud Leeuwarden
maandag 30 september 2019

Tuin uitgraven, schoeiing en verlaagd terras plaatsen

Graag laat ik mijn tuin 3 meter uitgraven en de schoeiing en verlaagd terras plaatsen over een breedte van 13 meter. Het betreft nieuwbouw, aan een ondiepe sloot. het is goed toegankelijk. De schoeiing aan waterkant reeds aanwezig. De grond graag ook afvoeren.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Kollum
vrijdag 27 september 2019

2 boomstronken verwijderen

Ik heb in de achtertuin 2 boomstronken grotendeels uitgegraven. Afvoeren is niet nodig. Er is een achterom aanwezig, wel zit die vast aan een steeg. Het gaat om een Larex, deze zou stronk zou laag afgezaagd kunnen worden. De ander was een Vlier, en daar zit een behoorlijke knol aan vast. Deze zou gedeeltelijk met wortel verwijdert moeten worden dat er een terras op kan. Wat kost het om de stronken eruit te halen?


Tuinaanleg en tuinonderhoud Leeuwarden
woensdag 11 september 2019

35 kuub aarde spuiten en egaliseren in achtertuin

Ik ben opzoek naar iemand die 35 kuub aarde in de achtertuin kan spuiten en egaliseren. In de achtertuin wordt het grasveld opnieuw aangelegd. Afstand vanaf de straat is maximaal 50 meter. De tuin is ongeveer 120 m2.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Leeuwarden
woensdag 14 augustus 2019

Coniferen met hederahaag verwijderen en afvoeren

Wij willen onze coniferen/hederahaag laten verwijderen en laten afvoeren. Hij is ongeveer 20 meter lang en een kleine 4 meter hoog. Ook willen we graag 2 boompjes er uit laten halen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Veenwouden
dinsdag 16 juli 2019

Grauwe Populier rooien

Graag zouden wij de zieke Populier in onze voor tuin willen laten verwijderen. LET OP! de boom kan niet vallen en moet dus gedemonteerd worden. Dit betreft een flinke jongen ik denk +- 1 meter doorsnee en ik gok 15 a 20 meter hoog, met flinke takken. De boom staat aan de openbare weg met licht dagelijks verkeer. Aan de andere kant van de weg zit een weiland (tegenover het huis).


Tuinaanleg en tuinonderhoud Roordahuizum
zaterdag 29 juni 2019

Dode boom verwijderen en nieuwe boom aanplanten

Wat kost het om een berkenboom (himalayaberk) die aan het doodgaan is (dankzij een zogenaamde erkende hovenier die deze techniek eind februari (!) heeft toegepast) te verwijderen en het opnieuw aanplanten van een soortgelijke berkenboom (stamomtrek 40 cm). Opruim- en verwijderkosten inbegrepen? Graag uw reactie.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Grou

Tuin in jouw regio

Andere klussen in Leeuwarden

Offertes aanvragen