Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Casius Timmerman Zwolle

Timmerwerk - Zwolle

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Timmerwerk in Zwolle?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende timmermannen uit je regio die je gratis offertes op maat aanbieden. Ramen en deuren vervangen of zou je graag een nieuwe trap plaatsen? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Arrien, Dalfsen, Genemuiden, Giethmen, Hattem, Heerde, Lemele, Lemelerveld, Lierderholthuis, Nieuwleusen, Oldebroek, Ommen, Rouveen, Vinkenbuurt, Wapenveld, Wezep, Wijhe, Wilsum, Zalk of in de buurt woont, vindt hier zeker een professionele timmerman.

Offertes voor timmerwerk in Zwolle aanvragen

Recente aanvragen uit Zwolle

dinsdag 04 oktober 2022

Dubbele metalen spiltrap plaatsen

De pandeigenaar-opdrachtgever wil graag een pragmatische oplossing en scherpe prijsofferte ontvangen voor het mogelijk plaatsen van een metalen spiltrap in de hoge entreehal van het kantoorgebouw incl. toegang tot beide verdiepingen 1 en 2 (zie bijgaande plattegronden van de situatie).


Trappenbouw en traprenovatie Zwolle
vrijdag 16 september 2022

2 trappen renoveren: overzettreden + trapleuningen plaatsen

Wij hebben zoals ze zeggen een spiltrap. We willen graag dat er overzettreden komen en een nieuwe trapleuning. Die kon ik niet aanklikken. Het zijn 2 draai trappen. Nieuwe materialen graag van hout, maar wel even in overleg.


Trappenbouw en traprenovatie Wijhe
donderdag 08 september 2022

Vaste trap naar zolder plaatsen

Ik wil graag een vaste trap naar zolder hebben en zoek een vakman die dit voor mij kan doen. Het zal een trap worden met een halfslagtrap/dubbelkwart. Mag van hout.


Trappenbouw en traprenovatie Zwolle
donderdag 25 augustus 2022

Stootborden plaatsen

Mijn aanvraag betreft de open trap naar de zolder, daar moeten 12 stootborden geplaatst worden. Graag de aanschaf in overleg.


Trappenbouw en traprenovatie Zwolle
dinsdag 02 augustus 2022

Trap renoveren (PVC bekleding)

De opstap tredes moeten bekleed met pvc en de achterkant van de trap/van de tredes hoeft niks mee, dat verven we wit Gewenste trapbekleding (meerdere opties mogelijk ter vergelijking):: PVC / Vinyl Aantal treden:: 13 (één trap) Soort trap:: Dicht Model trap:: 1 Kwart draai Huidige trapbekleding:: Overig Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Trappenbouw en traprenovatie Hattem
dinsdag 31 mei 2022

2 beton trappen realiseren

Heel graag ontvang ik een prijsindicatie voor het maken van 2 trappen in Zwolle. Het gaat om een beneden en bovenverdiepingtrap ( identiek). De hoogte tot bovenkant vloer is +/- 271. De breedte van de trappen is +/- 87. De lengte van het trapgat is +/- 220. Met 1 kwartdraai onderaan. We denken dat de onderste trede iets naar voren gehaald zou kunnen worden. Het gaat om een betonnen trap, gestort in het werk of prefab als dat handiger is maakt ons niet uit. Kunnen jullie ongeveer aangeven wat de kosten en de opties zijn?


Trappenbouw en traprenovatie Zwolle

Timmerwerk in regio Zwolle

Andere klussen in Zwolle

Offertes aanvragen