Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Casius Timmerman

Timmerwerk - Zwolle

Timmerwerk - Zwolle

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Timmerwerk in Zwolle?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende timmermannen uit je regio die je gratis offertes op maat aanbieden. Ramen en deuren vervangen of zou je graag een nieuwe trap plaatsen? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Arrien, Dalfsen, Genemuiden, Giethmen, Hattem, Heerde, Lemele, Lemelerveld, Lierderholthuis, Nieuwleusen, Oldebroek, Ommen, Oosterwolde, Rouveen, Vinkenbuurt, Wapenveld, Wezep, Wijhe, Wilsum, Zalk of in de buurt woont, vindt hier zeker een professionele timmerman.

Offertes voor timmerwerk in Zwolle aanvragen

Recente aanvragen uit Zwolle

maandag 12 april 2021

Een open trap rondom de tredes renoveren

Ons appartement is 3jaar oud en hebben een open trap die we graag belegd zien, we willen graag in een bij de vloer passende kunststof en elke trede rondom bekleed. Dat betreft een houtlook vloer.


Trappenbouw en traprenovatie
maandag 29 maart 2021

Trap bekleden met hout (13 treden)

Er zit nu tapijt op de trap en we willen dit met mooi hout bekleed hebben. We hebben nog geen directe voorkeur, laten ons graag adviseren in kosten en mogelijkheden hierin. Het gaat om een trap met 2 draaien erin en totaal 13 treden.


Trappenbouw en traprenovatie
donderdag 18 maart 2021

Twee trappen renoveren

Ik wil het liggend tapijt van mijn trap verwijderen en op nieuw bekleden met of tapijt of laminaat. Het betreft twee trappen. Op de tweede trap is het tapijt er wel al af maar moet het opnieuw worden bekleed met tapijt of laminaat. In totaal zijn het 26 tredens. Beide trappen zijn dicht met 1 kwart draai.


Trappenbouw en traprenovatie
Offertes aanvragen