Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Buitenzonwering 2 Zwolle

Zonwering - Zwolle

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Zonwering in Zwolle?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende zonweringspecialisten uit je regio die je gratis offertes op maat aanbieden. Een zonnescherm of rolgordijnen laten plaatsen? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Arrien, Dalfsen, Genemuiden, Giethmen, Hattem, Heerde, Lemele, Lemelerveld, Lierderholthuis, Nieuwleusen, Oldebroek, Ommen, Rouveen, Vinkenbuurt, Wapenveld, Wezep, Wijhe, Wilsum, Zalk of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende zonweringspecialist.

Offertes voor zonwering in Zwolle aanvragen

Recente aanvragen uit Zwolle

vrijdag 12 augustus 2022

2 elektrische bedienbare zonneschermen plaatsen

We willen graag een prijsopgave voor 2 elektrische bedienbare zonwering schermen voor een dakkapel op de 2e etage. het gaat om 2 schermen naast elkaar, over de breedte van de dakkapel met de volgende afmetingen: 130X210, 130x230 Kunt u ons een offerte toezenden, inclusief montage?


Klussen Zwolle
maandag 01 augustus 2022

Zonnescherm vervangen

Ik wil graag mijn zonnescherm laten verwijderen en een nieuwe te plaatsen. Gaat om een scherm elektrisch van 6 bij 3, wil er een afstandsbediening bij.


Klussen Nieuwleusen
donderdag 15 april 2021

Zonnescherm opnieuw ophangen. komt uit de muur

wij hebben ongeveer 8 jaar geleden een zonnescherm gekocht bij de Praxis, maar die komt nu uit de muur, we kunnen hem niet meer uitklappen.


Klussen Zwolle
zaterdag 10 augustus 2019

Zonwering verwijderen en afvoeren

Ik heb een appartement op de eerste verdieping met 2 kapotte schermen zonneschermen die ik eraf wil laten halen en afvoeren. Ze zijn ongeveer 5 meter. Een scherm hangt boven een balkon, daar is makkelijk bij te komen. De ander hangt boven een groot raam, dat boven de garage deur zit. Ik weet niet precies hoe hoog dat is. Ik kan eventueel een foto sturen, mocht dit nodig zijn. Er is een lift aanwezig, maar ik vrees dat de schermen daar niet in passen.


Klussen Zwolle
woensdag 25 april 2018

Zonnescherm monteren

Wij willen graag weten wat het kost om een doek te vervangen van een knikarm zonnescherm. Het zonnescherm is ongeveer 3 meter breed bij 2,50 meter uitval. Kunt U dit komen opmeten en plaatsen. Aanstaande vrijdag tot en met zondag in de aanbieding graag zo spoedig mogelijk bericht, zodat we het doek met korting kunnen bestellen.


Klussen Zwolle
dinsdag 23 mei 2017

Zonnescherm ophangen

Zonnescherm ophangen, geen elektra. De zonnescherm is 3 bij 2.5 meter.


Klussen Zwolle

Zonwering in regio Zwolle

Andere klussen in Zwolle

Offertes aanvragen