Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Tuinonderhoud Bosmaaier

Tuin - Assen

Tuin - Assen

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuinwerkzaamheden in Assen?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Assen die je gratis offertes op maat aanbieden. Een nieuw terras, een andere schutting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Anloo, Annen, Appelscha, Beilen, Borger, Bovensmilde, Buinerveen, Donderen, Drouwenerveen, Ees, Eext, Eexterzandvoort, Ekehaar, Gasselte, Gasselternijveen, Gieten, Grolloo, Hijken, Hoogersmilde, Hooghalen, Huis ter Heide, Loon, Nooitgedacht, Norg, Rolde, Schoonloo, Smilde, Taarlo, Ter Aard, Tynaarlo, Veenhuizen, Vries, Westdorp, Westerbork, Zeegse, Zeijen, Zuidlaren of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Assen

maandag 01 november 2021

Schanskorf plaatsen

Gedacht wordt aan een schanskorf als afscheiding met de buren: 180 hoog; 17 breed en 800 lang Staat nu een houten schot, die graag verwijderen en afvoeren. Hoeveel meter moet er geplaatst worden?: minder dan 10 meter Welke kleur(en) overweeg je voor de schanskorf constructie?: roestkleurig (= cortenstaal) Welke opvulling(en) overweeg je voor de schanskorf?: breuksteen Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Tuinaanleg en tuinonderhoud Borger
dinsdag 13 april 2021

Tuin opnieuw betegelen (circa 15m²)

Wij willen graag opnieuw de tegels van de tuin laten leggen vierkanter meter. Afmetingen tuin: circa 3 meter lang en ongeveer 5,5 meter breed. Ook moet een hek/soort schutting met planten achterin de tuin worden verwijderd. Ik weet nog niet of ik nieuwe tegels wil of de tegels hergebruiken, dit hangt van de prijs af


Tuinaanleg en tuinonderhoud Assen
vrijdag 05 maart 2021

Oprit bestraten

Wij willen 120m2 laten bestraten met antraciet klinkers en 40 m opsluitband


Tuinaanleg en tuinonderhoud Vries
maandag 08 februari 2021

27 m schutting plaatsen

Ca 27 m schutting van betonpalen met betonnen onderplaten ca 2300mm hoog. Er staat nu een schutting en die halen wij zelf weg. Er is 25cm verschil met de buurman en die moet ik zelf even egaliseren.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Gasselte
zondag 03 januari 2021

Onderhoudsvrije tuin met veel kleur

Achterin de tuin plaatsen wij zelf een overkapping. Graag willen wij grote bloembakken en een stukje gras laten plaatsen. De tuin is 17 meter lang en ongeveer 12 meter breed. Graag in overleg met de hovenier voor de oppervlaktes van de bloembakken en het gras.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Beilen
dinsdag 06 oktober 2020

Naaldboom kappen en afvoeren

In onze achtertuin staan een grote naaldboom en een grote taxus. Beide bomen zijn ongeveer 35 jaar oud. De naaldboom wordt er niet mooier op en de taxus laat erg veel naalden vallen. Bomen vellen en afvoeren en zo mogelijk wortels verwijderen i.v.m. herplant. De boom staat in border met muren erom heen, de vraag of het zonder schade verwijderd kan worden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Assen
dinsdag 08 september 2020

Een eik snoeien

Wij hebben een Eik in de tuin die terug gesnoeid moet worden. Het is ongeveer 10 meter hoog.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Assen
zondag 06 september 2020

Buxushaag verwijderen

Buxushaag over een lengte van ongeveer 15 meter verwijderen en afvoeren en 2 buxusbollen van ongeveer 1 meter hoog verwijderen en afvoeren.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Assen
dinsdag 25 augustus 2020

Tuin afgraven en afvoeren en opvullen met bestratingszand

Ik zou graag mijn voortuin willen laten afgraven en voorzien van (geel) bestratingszand. Het gaat om een oppervlakte van circa 5,50 bij 10 meter. De werkzaamheden zijn inclusief het verwijderen van twee boomstronken. In de bijlage een foto van de voortuin.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Assen
woensdag 05 augustus 2020

Damwand vervangen

Vervangen van een damwand achterin de sloot. De sloot is momenteel droog. Breedte van de tuin is ongeveer 10,1 meter en de hoogte ongeveer 1,6 meter. Van de 14 palen zijn 4 palen verrot/gebroken net boven het grondoppervlak. Overige palen redelijk/matig. Wel is de afstand tussen de palen onderling en tot de getekende stippellijn onregelmatig. De tuingrens met de sloot is hierdoor op een derde iets verschoven richting de sloot (ongeveer 5-10 cm). Met het plaatsen van een nieuwe wand moet dit op te vangen zijn. Bereikbaarheid naar de achtertuin is via de garage of gangpad naast de garage. Schutting aan de achterzijde is verwijderd alleen de hardhouten palen tbv de schutting staan er wel en moeten als het kan blijven staan.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Assen
zaterdag 18 juli 2020

Bomen/struiken met wortels verwijderen en voortuin gedeeltelijk bestraten

Wij willen graag een gedeelte van onze voortuin bestraten om te gaan gebruiken als extra parkeerplaats. Er staan nu een aantal grote struiken in en wortels van een conifeer en een boompje, en een ligusterhaag.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Assen
donderdag 18 juni 2020

Schutting plaatsen

schutting 14 mtr, recht geen hoeken, hoogte 2.00 mtr. betonpalen met daartussen houten schermen met weinig doorkijk. Het staat op dit moment leeg, dus de schutting zou direct gezet kunnen worden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Appelscha
vrijdag 05 juni 2020

Plaatsen schutting

Wij hebben onze schutting besteld. Nu zijn we nog op zoek naar een plaatser. Het gaat om 24 meter hout/betonschutting. 1 recht stuk. Graag zou ik van u willen weten wat u daar voor prijs voor rekent. Alvast bedankt.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Bovensmilde
woensdag 03 juni 2020

Waterput slaan voor een tuin

Ik wil graag een offerte voor het slaan van een waterbron voor het sproeien van de tuin. De locatie waar de bron moet komen is goed bereikbaar. Plaats Drouwenerveen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Drouwenerveen
maandag 01 juni 2020

Waterbron slaan in de tuin

Slaan van een puntstuk voor beregening moestuin. Bron moet schoon water leveren voor tuin. Levering met pomp.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Oosterwolde
vrijdag 22 mei 2020

Grondwaterput in de tuin slaan

Wij zijn op zoek naar een waterput voor sproeien tuin met pomp etc. e.e.a in overleg.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zeijen
maandag 11 mei 2020

Waterput slaan

Ik zou graag op mijn perceel een waterput willen boren/ slaan. Helaas, vorig jaar net tuin aan laten leggen dus nu lastig te bereiken. Benieuwd naar oplossing, mogelijkheden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Assen
zondag 10 mei 2020

Tuinrenovatie

Wij willen onze tuin, voor en achter het huis (circa 200 m2) renoveren. Het gaat hierbij vooral om het 'grote werk': – Voor en achter alles afgraven/leeghalen en egaliseren met zand. – Voor en achter bestraten, voor het grootste gedeelte op zelfde plaats als waar verharding nu ligt, bestaande verharding hergebruiken. – (Nieuw): Smalle strook verharding in voortuin grenzend aan berm tbv uitstappen uit auto aan straat


Tuinaanleg en tuinonderhoud Gieten
dinsdag 28 april 2020

Waterput slaan in een particuliere tuin en aansluiten

Voor berekening van plm 700 m2 tuin


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zuidlaren
maandag 27 april 2020

Put pulsen of slaan voor beregening tuin

Ik wil graag een put laten slaan voor de beregening van de tuin. De tuin is totaal 4000 m2, maar niet alles hoeft gesproeid te worden. Het gaat om een tappunt. Ik zou graag een handpomp en een elektrische pomp willen hebben als dat mogelijk is. Het is heel makkelijk te bereiken.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Assen
zondag 26 april 2020

Waterput slaan of spuiten

Ik wil waterbron laten spuiten voor besproeien middelgrote tuin. Is dit mogelijk Wat kost dit?


Tuinaanleg en tuinonderhoud Vries
vrijdag 24 april 2020

Waterput slaan

Voor het besproeien van de tuin wil ik graag een eigen waterput laten slaan. Tuin is goed bereikbaar.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Assen
zondag 12 april 2020

Verwijderen coniferen

Graag ontvang ik een offerte voor het verwijderen én afvoeren van 12 meter coniferen van zo’n 5 a 6 meter hoog. Eventueel in combinatie met het plaatsen van een schutting van 9-10 meter.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Assen
dinsdag 07 april 2020

Waterput slaan in de achtertuin of in de schuur

In wil een waterput in de tuin voor het beregenen van gazon en planten (dit gaat om 1000 m2). Achterom is aanwezig. Grondwater zit in elk geval op 4 m, maar waar het precies zit, weet ik niet. Ik wil het alleen laten slaan, alles aansluiten doe ik zelf.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Westerbork
vrijdag 06 maart 2020

Boomstronk verwijderen

Ik wil graag een stobbe van een conifeer laten verwijderen. De stobbe is tussen de 72-80 cm in diameter en staat aan de openbare weg.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Rolde
zondag 09 februari 2020

Waterput slaan middels puls of boren

ik wil een waterput slaan in Huis ter Heide.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Huis ter Heide
donderdag 05 december 2019

Aanleg tuin

Wij willen graag inventariseren wat de kosten zijn om onze tuin aan te laten leggen. We hebben een kavel van 6400 m2 met een loods van 300 m2. het huis wordt nu gebouwd en in het najaar 2020 willen we de tuin aanpakken. Er staat al het een en ander omdat er een woning heeft gestaan. dit is wat ik inschat wat ongeveer aangelegd mag worden: - egaliseren voortuin 2000 m2 en inzaaien met gras. - bestraten parkeerplaats en oprit 525 m2 beton klinkers - terras bestrating en rondom het huis, natuursteen 50 m2 - 40 rododendrons voortuin - meidoornhaag 100 meter - 4 fruitbomen - 2 notenbomen - aanleg vijver 10 x 25 meter - tuinpad van houtsnippers 100 meter Bijgevoegd een plattegrond schets. Maten zijn geschat.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Hijken
maandag 18 november 2019

Vervangen damwand

Graag wil ik weten wat de kosten zijn voor het vervangen van een damwand langs de sloot en of hierbij de tuinkant leeggehaald moet worden/afgegraven of niet om dit te realiseren of dat alleen vanuit de slootkant gewerkt kan worden. De slootkant is ongeveer 11 meter breed. Graag realisatie in het voorjaar van 2020.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Assen
woensdag 30 oktober 2019

Tuin afgraven

Onze tuin afgraven om vervolgens nieuwe grond te kunnen aanstorten. Het is de bedoeling dat de vakman de maten afleest en uitrekent op basis van mijn tekening. Het is de bedoeling dat dit oppervlakte wordt uitgegraven, als u in de offerte ook gespecificeerd kan opstellen wat het zou kosten om dit te laten aanstorten ben ik een blij ei.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Huis ter Heide
donderdag 10 oktober 2019

Tuin afgraven en grond afvoeren.

Ik wil graag mijn voortuin (25 m2) laten afgraven (20 a 30 cm) + de grond laten afvoeren.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Assen

Tuin in jouw regio

Andere klussen in Assen

Offertes aanvragen