Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Tuinonderhoud Bosmaaier

Tuin - Assen

Tuin - Assen

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuinwerkzaamheden in Assen?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Assen die je gratis offertes op maat aanbieden. Een nieuw terras, een andere schutting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Anloo, Annen, Appelscha, Beilen, Borger, Bovensmilde, Buinerveen, Donderen, Drouwenerveen, Ees, Eext, Eexterzandvoort, Ekehaar, Gasselte, Gasselternijveen, Gieten, Grolloo, Hijken, Hoogersmilde, Hooghalen, Huis ter Heide, Loon, Nooitgedacht, Norg, Oosterwolde, Rolde, Schoonloo, Smilde, Taarlo, Ter Aard, Tynaarlo, Veenhuizen, Vries, Westdorp, Westerbork, Zeegse, Zeijen, Zuidlaren of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Assen

vrijdag 05 maart 2021

Oprit bestraten

Wij willen 120m2 laten bestraten met antraciet klinkers en 40 m opsluitband


Tuinaanleg en tuinonderhoud
maandag 08 februari 2021

27 m schutting plaatsen

Ca 27 m schutting van betonpalen met betonnen onderplaten ca 2300mm hoog. Er staat nu een schutting en die halen wij zelf weg. Er is 25cm verschil met de buurman en die moet ik zelf even egaliseren.


Tuinaanleg en tuinonderhoud
zondag 03 januari 2021

Onderhoudsvrije tuin met veel kleur

Achterin de tuin plaatsen wij zelf een overkapping. Graag willen wij grote bloembakken en een stukje gras laten plaatsen. De tuin is 17 meter lang en ongeveer 12 meter breed. Graag in overleg met de hovenier voor de oppervlaktes van de bloembakken en het gras.


Tuinaanleg en tuinonderhoud
Offertes aanvragen