Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Tuinonderhoud Bosmaaier

Tuin - Drachten

Tuin - Drachten

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuinwerkzaamheden in Drachten?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Drachten die je gratis offertes op maat aanbieden. Een nieuw terras, een andere schutting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Augustinusga, Bakkeveen, Beetsterzwaag, Boelenslaan, Burum, De Wilp, Donkerbroek, Drachtstercompagnie, Drogeham, Een West, Eernewoude, Harkema, Haule, Haulerwijk, Hemrik, Kootstertille, Kornhorn, Kortehemmen, Lippenhuizen, Marum, Noordwijk, Oostermeer, Oosterwolde, Opeinde, Opende, Siegerswoude, Suameer, Surhuisterveen, Surhuizum, Ureterp, Wijnjewoude of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Drachten

zaterdag 22 mei 2021

Pergola ombouwen naar overkapping

Ik heb nu een soort pergola buiten. Aan alle kanten is 't open en 't dakje bestaat uit een schuifbaar doek. Graag wil ik er een overkapping van laten maken dmv aftimmeren met hout. Dakje dicht en 2 wanden dicht zodat het een leuke zitplek wordt ook met minder goed weer.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Noordwijk
zondag 02 mei 2021

Het plaatsen van een houten schutting

Het gaat om 3 meter waar de poort in dient te komen en dan een hoek van 90 graden waarna 9 strekkende meters volgt. Het gaat om het leveren en plaatsen van een houten schutting. De schutting komt op de plaats van de heg te staan die ik zelf verwijder. De benodigde materialen voor de schutting moet de vakman meenemen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Drachten
woensdag 31 maart 2021

Schuttingen verwijderen en nieuwe plaatsen

Samen met buurvrouw willen wij een nieuwe schutting laten plaatsen van ongeveer 9 meter. Verder bij 2 tuinen een stuk schutting van ongeveer 3 meter met hierin een deur. De oude schutting dient verwijdert te worden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Noordwijk
woensdag 17 maart 2021

Tuinscherm plaatsen

Ik heb bij de Praxis twee tuinschermen gekocht inclusief 2 palen en het bevestigings materiaal. Ik zoek iemand die ze kan plaatsen voor mij.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Noordwijk
zaterdag 31 oktober 2020

Tuin renovatie

Wij zijn op zoek naar een bedrijf dat onze tuin kan renoveren. Het gaat met name om het bestraten. Eventueel ook: gras en beplanting plaatsen en overkapping + schommel maken. Dit is echter afhankelijk van de kosten. Er is al een ontwerp gemaakt (zie bijlage).


Tuinaanleg en tuinonderhoud Drachten
zondag 13 september 2020

Tuin ophogen met versteviging (waterkant)

Wij hebben 20 m2 tuin wat opgehoogd moet worden. Hiervoor moet in de tuin versteviging aangebracht worden, en tevens 20 meter betonschotten langs de waterkant.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Drachten
vrijdag 04 september 2020

Renovatie tuin

Ik wil mijn tuin laten renoveren. Graag wil ik een nieuwe overkapping van 3 x 4 meter, nieuwe grijze betontegels, bloembakken met grind en een stukje gras. De tuin is 51 m2.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Drachten
zondag 16 augustus 2020

Oprit oude boerderij opnieuw bestraten

Geachte heer, mevrouw, Wij willen ons oprit herbestraten. Er liggen nu tegels en stenen in en aan 2 zijden vh pad bomen. Aan de westzijde gaan de bomen plat want ik wil graag pad verbreden en voortuin zelf tot moestuin maken. Pad is ongeveer 100 meter lang en nu 2 meter breed. Wij zijn minima. En helaas lopen we met krukken rollator etc. Pad is verzakt door de tijd oa door de bomen ernaast. Wat is de beste oplossing? Bomen moeten verwijderd worden. Oude oprit ook verwijderd worden. Gebruikers zijn moeilijk ter been dus rekening houden met tijdelijke oplossingen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Siegerswoude
woensdag 15 juli 2020

Een voortuin renoveren

Ik zoek een hovenier die mijn gehele voortuin van ongeveer 10 tot 15 m2 kan verbouwen. Ik wil graag de bestaande beplanting laten verwijderen en vervangen door grijze moderne kiezelstenen met een stenen plantenbak.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Drachten
maandag 15 juni 2020

Zwembad vullen met zand

Ik wil de wanden van het zwembad aanvullen zodat het gaat dienen als een fundering ( grondverbetering) om er een schuur op te bouwen. Er is 75 m3 zand nodig. Het zwembad is 18 x 4 meter. Ik ontvang graag een offerte.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Drachtstercompagnie
dinsdag 26 mei 2020

Waterput boren of pulzen

Ik wil bij mijn woning een waterput laten aanleggen vooral om het gazon en planten op mijn perceel (perceelgrootte totaal 1750 m2). Uitgangspunten: - diepte tot ca. 10 m. - zo dicht mogelijk bij garage plaatsen - werken met hydrofoorpomp - simpele installatie zonder toeters en bellen


Tuinaanleg en tuinonderhoud Haulerwijk
maandag 25 mei 2020

Waterput of waterbron in de tuin slaan of boren inclusief pomp en installatie

Ik wil graag in mijn tuin (310m2) een waterput laten boren en een beregeningssysteem laten installeren. Gaat om bewatering van gras (gazon) en beplanting. Tuin is goed bereikbaar. Locatie Bosweg in Noordwijk aan Zee.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Noordwijk
zondag 03 mei 2020

Waterput boren of pulzen

Ik wil een waterput laten boren voor het beregenen van de tuin. Groot ongeveer 1000 vkm. De boorinstallatie moet zich wel over gazon kunnen verplaatsen zonder ernstige schade te veroorzaken. De grondsoort is zand met hier en daar leem.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Beetsterzwaag
donderdag 23 april 2020

Waterput laten slaan of boren

Ik wil een waterput laten aanbrengen inclusief een pomp. Mijn tuin is ongeveer 2000 m2. aangrenzend een eigen perceel land, wel gescheiden door een droog slootje. Desnoods kan de waterput in het perceeltje land, deze is goed bereikbaar en ongeveer 10 meter vanaf een schuurtje welke is voorzien van elekctra. De tuin is makkelijk te bereiken, hier kunnen meerdere grote voertuigen staan, indien nodig.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Wijnjewoude
donderdag 09 april 2020

Stronk van een hazelaar verwijderen

Ik wil een stronk van een hazelaar laten verwijderen. Vrij dikke wortels, dus ik denk dat er een frees nodig is. De stronk is ongeveer 80 cm hoog. Graag in eerste instantie contact via mail.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Drachten
donderdag 02 april 2020

Nieuwe walbeschoeiing

Verwijderen oude walbeschoeiing en leveren + plaatsen nieuwe walbeschoeiing over een lengte van 20 m en een gronddekking van 1.20m. Alternatief: levering materiaal (palen en schotten voorzien van folie) + plaatsing palen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Haulerwijk
woensdag 25 maart 2020

Vrijblijvende offerte voor coniferen rooien en afvoeren

Ik heb ongeveer 40 meter coniferen van 2 tot 3 meter hoog. Wat gaat mij het kosten om deze te rooien en af te voeren? Het is een vrij toegankelijk terrein.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Marum
dinsdag 24 maart 2020

Schuttingen (beton en hout) leveren en plaatsen

Hierbij een offerte aanvraag waarbij het gaat om het leveren en aanbrengen van een tuinschutting. Het idee van de schutting is dat de palen geïntegreerd zitten waardoor de planken aan de buitenzijde door lopen. Als bijlage een viertal voorbeelden van deze schutting. Graag ontvangen wij een aanbieding van deze schutting in twee varianten, zodat wij ook in overleg kunnen samen met de buren. Variant 1: Hardhouten palen met betonnen onder kantplank en hardhouten horizontale planken. Variant 2: Hardhouten palen met betonen onder kantplank en geïmpregneerde horizontale planken . Afmetingen: - Eén lengte van 9,5 meter - Eén lengte van 11 meter Waarschijnlijk dat dit aantal dubbel (of nog meer) uitgevoerd moet gaan worden omdat alle buren van de rij aan hun zijde een soortgelijke schutting willen. Tuin is vrij van obstakele en goed toegankelijk. Ook voor en vrachtwagen Is nieuwbouw Locatie: Noordwijk (ZH)


Tuinaanleg en tuinonderhoud Noordwijk
maandag 10 februari 2020

Schutting en betegelen tuin

Ik wil schutting laten plaatsen en nieuw terras laten aanleggen. Graag in antraciet tegels zonder voegen. linkerzijde +/- 14 meter, rechterzijde +/- 11 meter, breedte tuin 5.10. Er moet 22m2 afgegraven worden ivm bamboe. Wat betreft de schutting of hardhout met betonnen palen, de korte kant met maximale hoogte, de andere kant een deel met 1,20 of 1,50.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Noordwijk
donderdag 07 november 2019

Drainage aanleggen in een weiland

Het weiland is ongeveer 50 x 100 meter. Op 1 meter diepte ligt een leemlaag. Ik wil vlak daarboven 700 meter drainage laten plaatsen. Aan drie zijden is een sloot om het water naar af te voeren.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Boelenslaan
dinsdag 01 oktober 2019

Een bestaande houten beschoeiing vervangen van een haventje

Ik zoek een hovenier die de beschoeiing van een haventje kan vervangen. Het gaat om ongeveer 60 meter. De bestaande beschoeiing is van hout en dit dient eerst verwijderd te worden. De haven heeft een diepte van ongeveer 180 cm. Ik zou graag willen dat de nieuwe beschoeiing van een onderhoudsarm materiaal gemaakt wordt. Kunststof bijvoorbeeld.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Kootstertille
zondag 01 september 2019

Tuin ruimen en egaliseren

Ik wil graag mijn tuin laten ruimen en egaliseren voor een nieuw gazon. De tuin heeft een L vorm , is 20 meter lang en 5 meter breed. Er moet 1 dennenboom verwijderd worden (5 meter hoog) en een paar kleine bomen. Verder moet het oude zand afgevoerd worden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Harkema
dinsdag 27 augustus 2019

Tuin egaliseren en gedeelte bestraten

Ik wil graag de achtertuin laten egaliseren en een gedeelte bestraten. De huidige tegels haal ik er zelf uit en deze zouden weer opnieuw gebruikt moeten worden. Het hoeft niet opgehoogd, eventueel een klein beetje zand. Tuin is 10 meter diep en ongeveer 10 meter breed. Daarop staat nog een hok van 2.5 meter bij 3.5 meter. De helft van de tuin moet bestraat worden, de andere helft zaai ik zelf gras in. Er is een tuinpoort aanwezig.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Drachten
donderdag 22 augustus 2019

Composiet schutting plaatsen

Ik wil graag een composiet schutting laten plaatsen. 16 meter lang en 180 cm hoog.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Drachten
maandag 19 augustus 2019

Beschoeiïng of damwand laten plaatsen bij sloot en tuin aanpassen

Mijn sloot naast ons huis is ongeveer 25 meter lang, hier wil ik nieuwe walbeschoeiing laten plaatsen, ongeveer 60 cm hoog. Het scheve talut van ongeveer 2 meter breed en 25 meter lang voorzien van sterke antiworteldoek. Naast mijn oprit van 15 meter lang en 2 meter breed 3 nieuwe bomen plaatsen met palisade blokken eromheen en vaste beplanting. Het oude materiaal wordt zelf door ons verwijdert en ik zorg zelf voor nieuw materiaal. Veel mogelijk in overleg.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Wijnjewoude
zaterdag 17 augustus 2019

Grote boom snoeien

Boom snoeien, hij is ongeveer 7-8 meter hoog. Ik wil zelf niks doen, al het afval zal dus moeten worden verwijdert.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Oostermeer
woensdag 31 juli 2019

Riet langs de waterkant verwijderen

Ik zoek een hovenier voor het verwijderen van riet in/langs sloot. Het betreft ongeveer 30 meter aan rit. Het riet dient afgevoerd te worden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Drachten
zondag 28 juli 2019

Waterput slaan of boren

Graag wil ik een offerte ontvangen voor het slaan / boren van een waterput voor het beregenen van 4000 m2 exclusief pomp. Offertes via de mail graag!


Tuinaanleg en tuinonderhoud Haulerwijk
maandag 22 juli 2019

Uitgraven en verwijderen 15 m 2 bamboe

In mijn tuin graag 15 vierkante meter bamboe verwijderen + afvoeren


Tuinaanleg en tuinonderhoud Eernewoude
zondag 23 juni 2019

Twee bomen verwijderen

Twee bomen in mijn achtertuin moet weg. Hoogte van 5 meters.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Noordwijk

Tuin in jouw regio

Andere klussen in Drachten

Offertes aanvragen