Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Tuinonderhoud Bosmaaier

Tuin - Drachten

Tuin - Drachten

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuinwerkzaamheden in Drachten?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Drachten die je gratis offertes op maat aanbieden. Een nieuw terras, een andere schutting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Augustinusga, Bakkeveen, Boelenslaan, Burum, De Wilp, Drachtstercompagnie, Drogeham, Een West, Eernewoude, Harkema, Haulerwijk, Hemrik, Kootstertille, Kornhorn, Kortehemmen, Lippenhuizen, Marum, Noordwijk, Oostermeer, Opeinde, Opende, Siegerswoude, Suameer, Surhuisterveen, Surhuizum, Ureterp, Wijnjewoude of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Drachten

woensdag 31 maart 2021

Schuttingen verwijderen en nieuwe plaatsen

Samen met buurvrouw willen wij een nieuwe schutting laten plaatsen van ongeveer 9 meter. Verder bij 2 tuinen een stuk schutting van ongeveer 3 meter met hierin een deur. De oude schutting dient verwijdert te worden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud
woensdag 17 maart 2021

Tuinscherm plaatsen

Ik heb bij de Praxis twee tuinschermen gekocht inclusief 2 palen en het bevestigings materiaal. Ik zoek iemand die ze kan plaatsen voor mij.


Tuinaanleg en tuinonderhoud
zaterdag 31 oktober 2020

Tuin renovatie

Wij zijn op zoek naar een bedrijf dat onze tuin kan renoveren. Het gaat met name om het bestraten. Eventueel ook: gras en beplanting plaatsen en overkapping + schommel maken. Dit is echter afhankelijk van de kosten. Er is al een ontwerp gemaakt (zie bijlage).


Tuinaanleg en tuinonderhoud
Offertes aanvragen